Бившият ми приятел публикува мои снимки

• 4 961
  • 48
  •   1
Отговори
# 45
Пари няма. Да не си се снимала по бельо. И дело няма да има.

# 46
От полиция и прокурор знам, че на жалба в прокуратура няма как да не обърнат внимание.
Съчувствам на авторката. Имала съм ситуация, макар не същата, но след побой и взимане на телефона ми, за да докаже несъществуващи изневери, все пак намери стааари чатови с бивше гадже. Чатовете ми после бяха снимани и качени във фейсбук по групи, админи реагираха доста бързо и ги изтриха.
Та внимавайте и какво старо държите в телефона си - аз изобщо не съм предполагала,че някой ще си позволи да рови, а и не съм била гузна, че да крия нещо, нямам и навик да трия.
Така че ситуации най-различни...
За снимки по бельо не бих пратила дори на съпруга си. Бъдете много внимателни, дами, някои мъже от безсилие и отчаяние биха ви унижили без да им мигне окото.

# 47
  • Deutschland
Това мъж не би го направил. Само някой женчо.

# 48
Ако се докаже, че са качени в интернет от негов IP адрес, без нейно съгласие, тогава може да го съди. Но за да се докаже, трябва някой да запретне ръкави и да се разрови да установи, че действително снимките са качени от него. Защото неговата защита ще е, че тя сама си ги е качила или някой друг го е направил. А той, ако е дигитално грамотен, ще изплзва чужди интернет, VPN и/или чужди устройства (напр. от колега в голям офис) и така няма да може да се стигне до него. Дано има оправия...

Общи условия

Активация на акаунт