💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 043
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 760
  • София
Пусната е новата анкета! 😊

Тио 5 от първото допитване е следното:
1. Вили 217 гласа
2. Вики 195
3. Вальо 177
4. Радосвета 117
5. Даниел 107

Интересно:
Михаил с 0 гласа. Мишо превъртя играта, хаха
Момчи с 1 негативен глас.

# 2 761
  • Другата България
Скрит текст:
Цитат
Моника:
Аз не мога да повярвам, че мъж се върти като палачинка.
Аз:
А ако беше жена, по-лесно ли е за вярване?

Моника явно е объркала предаванията, искАла е да кандидатсва в Мастършеф, там щеше да замести друга миска с едни гърди напред, но се оказала в Игри на волята.

А ръката може да си счупи, дори и да увисне на нея по-рязко, без притискане, без усукване.

Напусналите  гостуват ли при Гала? Много ми се иска да видя там колко ще мрънка, даже будилник ще сложа, ако трябва,  да се събудя, да я гледам. И капитанът Николай ще ми е интересен , да ми се похвали колко е силен с тези големи крака и ръце (крампи). Гледам Моника си сложила снимки коса, задник, и т.н.

Скрит текст:
Вчера гледам как някакъв обясняваше как да различиш скромно от разхайтено момиче. И каза, видиш ли я да си снима задника, бягай далече от нея. И поне за това смятам, че е напълно прав.

Ох,и тя милата няма нещо общо между визията на екрана и тази от снимките, не знам кого се опитват да заблудят относно външния си вид ( особено с видими и несполучливи , в нейния случай, корекции).

Филтрите в Инста няма да променят действителността, а гримът ще го направи за час-два-пет,ама после ?
Btw, има обща снимка на Моника и Емануела в профила й, не може да се откъсне от този Мартин, брех, Стокхолмски синдром 😂
И не само. Blush

Кой за каквото е влязъл в предаването, намерил си го е. Blush

# 2 762
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Дааа, действително Дунев крещи "Стълбата", не "Новата", много се извинявам на всички. Blush
Уж по последни данни съм с отличен слух, не знам защо съм го чула грешно. И странно, че не само аз съм го чула по този начин.
Но ще вкарат жена при Старейшините със сигурност, Ралица спомена, че нещастието за едни е късмет за други и каза "Тя". Остава да се надяваме да е Виолета или Никол. Така е най-логично. Въпреки че според мен е най-добре да вкарат Мишо, Цецо и Вили, а Николчето трябва да я пуснат да си ходи. Тя само за коалиционен партньор би свършила работа, за друго не става.

# 2 763
  • Другата България
Дааа, действително Дунев крещи "Стълбата", не "Новата", много се извинявам на всички. Blush
Уж по последни данни съм с отличен слух, не знам защо съм го чула грешно. И странно, че не само аз съм го чула по този начин.
Но ще вкарат жена при Старейшините със сигурност, Ралица спомена, че нещастието за едни е късмет за други и каза "Тя". Остава да се надяваме да е Виолета или Никол. Така е най-логично. Въпреки че според мен е най-добре да вкарат Мишо, Цецо и Вили, а Николчето трябва да я пуснат да си ходи. Тя само за коалиционен партньор би свършила работа, за друго не става.
Joy Тъкмо приех поредната гавра на “любимите“ ми продуценти, и сега отново ще се върна на НиколчИ.
По-добре да е тя, вече се изказахме защо. Това момиче заслужава по-добър шанс.

# 2 764
  • София

Ох, супер. Simple Smile
Дано не я вкарат Викито. Много ще се ядосам.
Доста се спекулира за нейното вкарване във формата в темата, а и Ванката (Ауткаста) също каза същото в своя обзор. И сега с това 'Новата' направо бе ясна работата. Дано наистина не направят тази тъпотия и да опропастят момичето.

# 2 765
Дали изобщо ще видим загуба на ветеран? Става скучно само новаците да падат

В случая Морунов, колкото и да ми е симпатичен, беше взел-дал. Изобщо не беше във форма (нищо лошо, нормално е на годините му и без тренировка) и нямаше въздух. А и с фунийките не беше добър. По всички показатели отстъпваше, освен плуването, но то дава малко аванс. И победи заради замотаването на претендента с въжетата, което на мен ми е много съмнително - дали е било пръстът на съдбата или на продуцентите е много съмнително...

# 2 766
  • София
На тези съботните игри ще видим ли некой/я СТАР да отпадне? Така нещо ми е много нагласено!
И интригата е само дали ще познае племето, демек дали ще яде! Явно бюджета и за манджа не стига! Ма има двама водещи! Димо, тъй и тъй, се дра грозно две - три вечери, можеше Ралица да не я подлагат на тоя пек да присъства на терена в напредваща бременност и по напрегащи съвети! И да има поне лебче за участниците! Я, Румката как се радва на филийки!
P.s. Каквито и въпроси да си въпросвам към продукцията, отговорът на НОВА е Мисията невъзможна 2!

Спокойно, Алекса топ победителят ще участва, ако има шанс и оставят игра на реални възможности - ето ти загубил ол стар участник.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 23:34 от gg__

# 2 767
  • Sofia
За пети сезон на ИВ излагацията е пълна. Вместо да задобряват с всеки следващ сезон, упорито и целенасочено копаят дъното! Изпотрепаха значителна част от участниците, а избраните за "резервни части", които вездесъщата продукция остави на самотек, изчезват по-бързо и от бързотопящ се априлски сняг! Сезонът е пред провал и трескавите им опити да спасят, и малкото останало, са изключително жалки..
Да вкараш едно толкова способно, подготвено и можещо момиче, като Виктория, в средата на сезона, за да я превърнеш в мишена за отстрел е подигравка! И с нея, и с участниците, и със зрителите..

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 00:34 от Crystal_Noir

# 2 768

Кои са тези жени?! Не се шегувам, Моника със зор я разпознах, има някаква бегла прилика, но другите не успявам!

# 2 769
Имаше на сторито на Моника, че се снима в новия клип на Емануела.

# 2 770
Mary-Mar,
радвам се да те "видя" отново тук! 😊
Морунката ми е много, много любим участник. Беше ми фаворит и трудно преглътнах загубата му тогава. С удоволствие го гледах отново.  Нещо, което няма да мога да кажа за бъдещото участие на Стратимир.  Ни под, ни надкасти, ни участието му ще гледам, толкова да не го понасям.

# 2 771
  • Другата България

Кои са тези жени?! Не се шегувам, Моника със зор я разпознах, има някаква бегла прилика, но другите не успявам!
Кифли, тя вече само подобни снимки публикува.
Няма лошо. Оказа се и рекламно лице на някаква марка бански костюми, но няма да правя реклама, че май е забранено. Пък и са много....провокативни, за мен де.

# 2 772
  • София
@Reina - Дааа, действително Дунев крещи "Стълбата", не "Новата", много се извинявам на всички. И странно, че не само аз съм го чула по този начин.
Г-жо, предварително обяснявам, не визирам Вас или грешката (Долбита, съраунди, 5-6-7.1, кой на какво слуша, какво се чува и т.н., съвсем нормално е).
Използвам с дозичка черен хумор да допълня, че преди да започне самия епизод вечерта, бая страници се изписаха за спойлери, кристални кълба, прогнози и др.под. комбинации, пермутации, манипулации. И понеже след 22:30 започнах да чета наред, още след 3-то мнение какво става/вярно ли е това/кой ли ще е... се заслушах в промото и не чух това, което подпали духовете. После вече някой го написа, че е тъй-ма-не-точно-така.
Дето се вика, Троянската война, може би, е започнала по същия начин.
Гледайте по-широко на нещата, почитаеми; все пак, сме само зрители, а във форума - като се спазват правила и бонтон, всеки може да сподели мнение.
Само 5 поста по-нагоре (един след първото качване на снимката с четирите нимфи) все още се обсъжда. Да го кажем по-високо (с извинение за саунда в темата):
"Новата", всъщност, е "Стълбата". Не е ясно кой влиза/излиза (все още). Но Дунев не ни подава спойлер!
Ще поживеем - ще гледаме - ще видим кое как са ни го натресли сценаристите.

# 2 773
Мерси,  Мери Simple Smile
Тя Моника беше ясна за какво влиза. Изживя жената своите пет минути слава. Nerd
Дано си е струвало, цяла ръка си счупи заради този "кеф". Rolling Eyes

# 2 774
Мерси,  Мери Simple Smile
Тя Моника беше ясна за какво влиза. Изживя жената своите пет минути слава. Nerd
Дано си е струвало, цяла ръка си счупи заради този "кеф". Rolling Eyes

Но е факт, че е много добросърдечна, земна.
Харесвам я, въпреки че има какво да се желае от физическо представяне.
Ето почти наравно бяха с Теодора.

Общи условия

Активация на акаунт