💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 989
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Sofia
Аз също го тълкувам, как ще си поделят (разпределят) териториите трите племена.

# 2 791
Аз честно казано се чудя ако продължава така , то бройката на племената не намаля и ми се вижда безкрайно дълго предаването и прекалено далеч дори от обединяването на племената …

# 2 792
А какво стана с теорията, че промото винаги заблуждава? Още ли е валидна или я ревизираме?

# 2 793
  • София
Никъде ги няма рейтингите. И аз дебна, ама много са ни смотани сайтовете. Крайно несериозни аматьори.
Ще видим нататък, ама засега няма нищо.

Промото си е объркващо от два сезона насам. Вече не става винаги това което преди беше закон. Редуват, правят си каквото си искат, което е хубаво.

Цецо и Морунов в кросфит залата

Ники преди и след ИВ

# 2 794
  • София
Интересно тези, старите участници, дали искат да влизат в звездния сезон, или просто договорът ги задължава да участват?

# 2 795
Уау, Николай изглежда като човек след Игрите.

# 2 796
  • София
Е, как да не искат. Кой не иска... Е, има сигурно и такива. Особено тези, които са видели лошата страна на продукцията.
Това ще е голяма реклама за всички участващи, а сезонът ще счупи всички рейтинги според мен.
В никакъв случай не ги задължават според мен.

# 2 797
Уау, Николай изглежда като човек след Игрите.
Същото си помислих Grinning Краката му също изглеждат по-нормални.

# 2 798
  • София
Малко коментар и от мен, браво на Морунов, един от любимите ми играчи от сезон 3, заедно с Андрей, Красима и Неделчо. Много бих искала слипа да влезе в ол старс, защото тъпите му номера вече няма да минават в тоя сезон. А дори да не влезе, няма да е голяма загуба, никога не съм го харесвала. Моника - добра душа, наивна, тъпо, че така отпадна, твърде гадно се нахвърлиха върху нея, когато вече не им беше нужна. Радо - особен ми е, РР и Мудева скоро ще бъдат разделени според мен, да видим как. Теди и Момчи - железнии! Гатьо - кофти ми беше, че днес не го даваха, душа ми се струва, поглед на добър човек има. Вики Пенелова - стискам палци на ръце, крака и всичко да си я вкарат в сезон 6, да си започне на чисто играта и да се наслаждаваме на играта ѝ, страхотна чаровница. Елвиса - злобно човече с дар слово... Бих искала да влязат в играта всички от чистилището, без Никол, достатъчно се измъчих вече, Маман Вили ще ми е интересна пак да е при Старейшините. Лека и до понеделник, мили успешни хора, ще ви оставя утре да поспите!

# 2 799
Аз пък ще напиша абсурдна идея която я мисля откакто чух промото. Като чух споделяне на локации. Защо да не си оставят старейшините нали като племе, само че понеже са малко, като територии да останат примерно резиденция и река, и гладиатори ще имат няколко старейшини, амазонки също, а на битките старейшините си имат флаг, име и всичко, просто ще са си на локации. Пък и ако наистина стане нещо такова ще станат много интересни коалиции за близкото бъдеще.

# 2 800
  • София
Елвиса и Рълев в Djanam Sky Club Restaurant

# 2 801
Ауу, какви са тия крачка у Морунов?! Едно време Фики го спукаха от бъзици за неговите клечки.

# 2 802
Чудя се какъв е рейтинга тази година спрямо предните?!
Според мен, рейтингът пак е през тавана, но не толкова заради качеството на ИВ, а защото няма конкуренция - Фермата е много скучна в този сезон, който яко но неуспешно имитира ИВ поне в частта игри, а Мастършеф е в друг часови пояс. Няма конкуренция .

# 2 803
  • Буркина Фасо
Аз пък ще напиша абсурдна идея която я мисля откакто чух промото. Като чух споделяне на локации. Защо да не си оставят старейшините нали като племе, само че понеже са малко, като територии да останат примерно резиденция и река, и гладиатори ще имат няколко старейшини, амазонки също, а на битките старейшините си имат флаг, име и всичко, просто ще са си на локации. Пък и ако наистина стане нещо такова ще станат много интересни коалиции за близкото бъдеще.
защо да останат на резиденция и река ???
само чистилището и реката да останат - пак ще има интересни коалиции. Smiley

# 2 804
  • Sofia
Гледам, че Стрина Вила пак е обрала "всенародната любов" в темата. 😂 Тази жена си е сбъркала професията, вместо да продава къщи да вземе да се цани в някой хорър филм, известна и много богата ще стане, отвътре й идва да е зло! Природен талант, който пропилява. С Мартинчо са си лика-прилика, въртят, сучат и манипулират, и все те прави, и "сухи" излизат. Затова и не могат да мелят заедно. Безхарактерността на Мастагарков няма да коментирам, че ще стане грозно. Гатьо е изненадата и свежия полъх на сезона, колкото й да ме дразнеше в началото, такива бисери ръси тоз човек, че мускулна треска от смях хванАх. 😂 Момчил и Теди (близначката) са моите фаворити, не говорят празни приказки, не страдат от мания за величие, егото им не удря тавана, бавно и методично правят това, за което са там - играят играта, и се справят прекрасно! Кефят ме и им стискам палци. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт