💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 025
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 775
  • София
За мен, ако не подсилят спешно Старейшините с хора, то те са изцяло загубени. Да, имало е случаи, в които племе с малко играчи да спечели, но само в сезон 1, когато се налагаше другите племена да избират кой няма да играе, а печелещото си беше изчистило слабите звена.
Та в тази връзка мисля, че още в понеделник при Старейшините ще отидат поне двама. - но ако спазват "правилата", то може да са само Вили и Никол. Е, Вили ще ги подсили, ама Никол...

# 2 776
Ейй, зарадва ме Морунов ❤️. Много любим участник! След финала на първи сезон си мислех, че тази продукция е убила всяка емоция в мене. Но ей на, имаше едно изключение - съветът, на който Морунов и Андрей отидоха на (най-смехотворната) елиминационна битка, до рев ме докара. 👀

В анкетата гласувах за Васил като най-комплексен мъж. Жалко, че го гледахме твърде малко...

# 2 777
  • Sofia
Уточнението с "новата" и "стълбата" беше важно, че бързо подпалих! Обаче, не ми дава мира, че пак има нещо, което са ни подготвили и това нещо може да е Виктория! Ралица каза "тя", коя е тази тя? А и реакцията на Дунев с нищо не подсказваше, че това е дъщеря му, или Виолета, с която са "дупе и гащи"! Понамирисва ми тук нещо, за съжаление ще трябва да изчакаме до понеделник..

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 23:56 от Crystal_Noir

# 2 778
В хан "Туджаров" Wink Морунката, Туджаров, Неделчо и Андрей гледат битката на Морунов. Simple Smile Новият Надкаст явно ще е с него. 🥰

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 23:50 от Bilyana14.

# 2 779
  • София
В анкетата на въпрос 1 - Не мога да дам отговор. До тук - от "новите", които се борят срещу участвали вече, само Вики ми стана симпатична.

Виктория - много голям дразнител за мен, миналата година също Виктория ме дразнеше, ако и следващата Вики участва - дано промени мнението ми ☺️

Рълев - никак не го харесвам, но аз и Андрей не харесвах, но е страшно добър в игрите. И за разлкика от Андрей, мисли и в социалната част на играта. Мисля, че има голям шанс да стигне минимум до топ 5.

# 2 780
Ще изразя предположение, че въпросната "тя" може да е онова момиче, което се би в кастинг битката. Тогава Димо й каза, че много е впечатлила всички и ще се видят пак.. или нещо в този смисъл. Малко ще е тъпо да вкарат Никол или Виолета като Румен без битка. Grinning

# 2 781
  • Sofia
"Малко ще е тъпо да вкарат Никол или Виолета като Румен без битка."

С това бързо отпадане на осакатени играчи, започвам да си мисля, че всичко с две ръце, два крака и глава е добре дошло, независимо от двигателната му култура..

# 2 782
И аз искам да знам кои са жените с Моника, и Емануела я знам само по име Simple Smile

# 2 783
  • София
Може и да е коментирано, но съм изпуснала - кои влизат в ол старс от проведените битки?

# 2 784
  • София
Влизат Филип, Андрей, Михаела и Морунов.
4 от 4 за старите кучета.

# 2 785
Морунката нещо не изглежда добре, прилича на 50 г, а няма 40 още

# 2 786
Е, чак на 50, позагубил е малко форма, но с Вальо и Дунев не бих го сравнила.

# 2 787
  • София
Влизат Филип, Андрей, Михаела и Морунов.
4 от 4 за старите кучета.

Дано Филип и Андрей са в различни отбори. Основно, защото, ако са в един ще е ясно, че този отбор почти изцяло ще печели, но и защото "дуел" между двамата ще е страшно интересен. Признавам си, че не знам на кого бих заложила - харесвам единия, другия никак - но на терен и двамата са повече от добри.

# 2 788
  • София
Milk-choc,
Цитат
Какво означава, ще племената ще поделят териториите?

Според мен някакъв нов израз. Не вярвам наистина да поделят територия. Все едно две племена да са на една локация, както може да се тълкува. Досега такова нещо не е имало никога и едва ли ще го направят по средата на сезона.
Просто така са решили да го кажат в анонса. Вместо битка за територия, подялба. Ама според тях това ще рече, трите племена да си поделят трите локации.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 00:52 от Diavolo

# 2 789
Този сезон - очаквай неочакваното!
Вече не знаем някой участник, ако заспи в едно племе, дали ще се събуди в друго племе.
Кой влиза, кой излиза, ако е последен на битка дали отпада или му дават награда?! Satisfied
Започвам да си мисля, че не всичко е по сценарий, а просто стават разни сакатлъци и те се чудят как да се измъкнат от ситуацията.
Чудя се какъв е рейтинга тази година спрямо предните?! Последните два бяха ударили тавана, ама тоя нещо не ми се вярва.

Общи условия

Активация на акаунт