💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 824
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 3 000
Неделчо много се е вталил и изглежда доста добре! Друг човек! Sparkling Heart

# 3 001
Изключително много симпатизирам на Момичл и на Рълев за момента. И двамата адски много ми харесват като игра на терен и социална игра.

Конфликът Радо-Цвети ми е интересен и симпатизирам на двамата. Очевидно са характери, които просто не си подхождат, което е напълно нормално и не прави нито един от двамата лош човек. Според мен Радо е и по-спокоен, защото е с по-добра позиция от Рълев и го знае. Има Калоян, има все още брат си, подготвен е - за него е по-лесно да играе не само спрямо стратегия, но и според собствения си усет. Рълев продължава да е аутсайдер въпреки всичко, а вече и брат му се знае, че го няма - не е такава заплаха.

Разочаровах се, че Надкаст и Чакала не могат да канят участници от сезона. Намирам го за лош маркетинког ход на Нова.

# 3 002
Аз лично го чух от видеото на Ауткаста.
Моята информация беше единствено на базата на следвания и връзки с останалите играчи, но след като чух и видях битката останах още по-сигурен, че няма да я изпуснат като играч.
Не твърдя 100% достоверност, това са си мои догадки, но до тук имам висока успеваемост (само 1 човек не влезе, а се оказа, че има други връзки с предаването).
Да видим днес

# 3 003
Не знаех, че Алекса и Елица ще участват в Задруга, леко се възмутих от себе си, а съм такава клюкарка 😁

За конфликта Радо-Цвети не мога да взема отношение, толкова от нищото дойде, че не мога и да предположа откъде е тръгнал. Честно казано в първи епизод историята на Цвети толкова ме потресе, че въобще не го коментирам момичето. Баба и е чудесна, видях че носи снимки на гаджето си, дано бъде щастлива в живота.
Радо и него като Теди почти не го чуваме. Смятам, че просто е много самоуверен и затова е по-дръпнат в общуването. Трябва да се има предвид, че плуването в ледени води е доста специфичен спорт и тренира не само тялото, а и ума. Преди време доста нашумя Методът на Вим Хоф и някои приятели почнаха да го практикуват.

# 3 004
Не бих гледала надкаст, подкаст, задкаст или подобни, които са час и 45 минути. Този сезон е такава пародия, че май е по-добре отпадналите вече участници да не свързват имената си с нея. Да се опитваш да осребриш ситуацията е много ниска топка според мен.

# 3 005
За начало на конфликта между Цвети и Радо ни е посочена неговата реакция на нейния смут при падането на Даниел. Интерсно ми е неговото изказване, че тя се прави на принцеса. Е, в това някак ми е трудно да повярвам.

# 3 006
  • София
Ауткаста с новото си обзорно видео

# 3 007
  • До морето
Сега пуснах да гледам пак втората част на епизода от петък и ми направи впечатление синхрона на Моника като тръгва за битка, нещо от сорта на: "Чувствам се страхотно, знам че нещата ще се случат по най-добрият начин! Каквото трябва, ще се случи и то ще е най-доброто за мен!". И ми идва да питам тия дето монтират материала и сглобяват епизодите, предвид падането и чупенето на ръката, малоумни ли са или извратени??????

# 3 008
Моника реално щеше да си се спаси без проблем, ако не се беше контузила, защото Викито е много по-слаба от останалите. На тази игра ми направи впечатление, че в един момент Моника дори изпревари близначката и като нищо, защото има повече мощност и сила в Моника, можеше да финишира и преди нея.

# 3 009
Цвети и Радо са толкова недодялани, че чак са сладки.
На кастовете им правят услуга. Доста се изчерпаха, още по скучни са и от предаването, а така няма да залязат грозно, а с достойнство.

# 3 010
  • София
За мен е 100% сигурно, че НЯМА да влезе жена днес. Прекалено акцентираха на това как казват "ТЯ" и веднага след това изрязаха изречението. Познавайки продукцията, хиляда процента няма да е жена (или няма да е само жена).
Аз залагам на влизане на последните двама от оригиналните заточеници - Михаил и Никол - и плажът ще остане вече само за изгонени/изгубили битки.
Хайде, с ауктаста ще се състезаваме довечера Wink

# 3 011
# 3 012
Ей, едни екипи не можаха да им осигурят! Направо другата година да си носят сами. Ще се приема състезател само с комплект от пет цвята екипи.

# 3 013
Според мен това за влизането на Виктория е някакъв слух тръгнал случайно и като всеки такъв раздул се до неподозирани размери. При положение, че има бедстващи хора на острова би било несправедливо да се вкарва изцяло нов участник. Нека да си  ги разпредят по племената и да закриват това адско място най-накрая.

# 3 014
Оставайки със старите си екипи поне се ориентирам кой от къде дойде, че е такъв миш-маш. Аз нямам драма с екипите им.
По темата с аут/надкасти - аз нямам нерви за дъра-бъра да им слушам и аз не знам какво. Какво толкова се говори 2 часа, дайте пример?

Общи условия

Активация на акаунт