💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 828
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Никол е симпатично момиче и няма корекции, рядко срещано явление..
И на мен Никол ми е симпатична, като че ли има най-чаровно излъчване този сезон. Относно корекции, има една неинвазивна - хиалурон в устните.

# 91
  • Варна
Виолета не може да скрие доволната си физиономия 😀

# 92
  • София
Аман, бе... половината епизод ще мине в мрънкането на Мартин... Хем го пратиха при изгубените, за да го спасят за по-нататък, хем не спира да се оплаква! Егати лигльото! Rolling Eyes

# 93
  • Другата България
Виолета не си дава сметка колко е права с това : “Рани или късно си плащаш“.
И тая ехидна усмивчица как ще се спихне....чакам с нетърпение момента.

# 94
Някой се чудеше с кокво сценаристите ще запълнят 1,30 часа. Ами дотук 50 мин. Тъпотии и малоумни монолози и диалози.

# 95
  • София
Имам чувството, че Цвети се промени при пичувити.  Вече не мрънка толкова . Или просто не го  излъчват  . Определено така ми харесва повече Sunglasses

Според мен тя се чувства по-добре сред мъже, отколкото сред жени.
Предполагам, че гледа на останалите жени като лигли. Такъв вайб създава.

# 96
И какво? Само на Ива ли не знаем зодията?

П.С. Аз погледнах току що в Инстаграма й - скорпион е.

Явно днес го е добавила. Тя и без това в момента отговаря на въпроси на фенове.

Ами остават само:
Елена, Никол и Васил.

Васил май е телец, ако правилно тълкувам написаното под пост (хаштаг birthday) в профила на приятелката му с дата 24 април 🧐

Никол е поздравила себе си под пост от 17 февруари,това май прави водолей ?

Последна редакция: пн, 25 сеп 2023, 20:57 от Electric Papaya

# 97
Запис в новата тема. Благодаря за труда да я има. Дано имаме интересна седмица. И си пожелавам да отпаднат Шекспира, Николай, Елена, Никол Моника, Викито и Виолета.... ама едва ли.

# 98
Ама Моника много ме кефи как иска да е капитан, дори да има елиминация Joy

# 99
Майко.. Моника капитан! 😂😂😂😂😂

# 100
  • Буркина Фасо
жълтото мрънкалото при сините след като се изкъпа и гримира май е по-грозновата, отколкото когато беше некъпана. Smiley

# 101
Моника ме кефи, как им се кара на операторите докато се обяснява и какъв поглед им хвърли все едно те ще я избират за капитан.🤣

# 102
  • Другата България
Мастагарков е в пъти по-досаден от Мартин.
В пъти.

# 103
  • София
Непоносим е Мастагарков, непоносим. Изобщо не ме интересува, че страда по Мартин, да страда мълчаливо.

# 104
Някой се чудеше с кокво сценаристите ще запълнят 1,30 часа. Ами дотук 50 мин. Тъпотии и малоумни монолози и диалози.
Аз може би съм от малкото, които тези сцени не ги дразнят. Винаги ми е било интересно да видя и малко от отношенията вътре в племето.

Мастагарков е много слаб стратег, глупаво е така да дразниш и малко останалите си съюзници.

Общи условия

Активация на акаунт