💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 243
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 480
Въобще не бяха ентусиазирани,че са на Стопанството..да се чуди човек малко ли им беше спането на земята и глада.В сравнение с условията на реката, Стопанството е лукс,да не говорим и колко добре човек би се чувствал в селска къща,сред природата и на тишина и спокойствие.
Започвам да си мисля,че там на реката не е чак толкова зле. Ако беше, жените щяха да подскачат от радост,че най-накрая са се махнали.Не е ли така?
А те - намръщени,това не било ок, онова не било ок, па чакай да си оправим леглата,па да се изкъпим,после да седнем на масата да ни сготвят и сервират/отсервират.Че и чиниите да ни измият...
Честно,потресена съм и грам не им симпатизирам!

Тъкмо оправдание да номинират мъже, мисля си. Цвети беше много доволна от стопанството

# 481
  • София
Викито всъщност какво мрънкаше, че не е трябвало да приема офертата на Ралица? Иска да каже, че на плажа, с (уж) никаква храна, пек и почти нулеви шансове да продължи в играта е по-добре? Че от това, което показват, реката е за предпочитане - преди битка ти дават нещо за хапване, кеф ти сянка, кеф ти слънце, разходки в гората...

# 482
Тъкмо оправдание да номинират мъже, мисля си. Цвети беше много доволна от стопанството

И като изгонят мъжете какво ще правят? Нито с пъзелите ги бива, нито с физическата игра.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 08:19 от Lilia*

# 483
Разбирам как местенето на леглото и прочие може да подразни мъжете които искат да се заядът за всичко.
И мен ме подразни, но рязбирам защо искат да са в една стая.
Гатьо като има жени наоколо очаква да седи като бей отстрани докато те шетат ама не си си вкъщи Гатьо.

# 484
На мен ми се струва, че вкъщи Гатьо е под чехъл, но свикнал с военните порядки гледа да блесне в предаването.

# 485
  • Пловдив
Аз едно не разбирам... отиват 6 жени на стопанството. То се състои от 2 стаи. Толкова ли не се сетиха две жени да отидат да готвят с един мъж, който да им помага, две жени да започнат да метат и обират паяжини и другите две да пренареждат мебелите с помощта на мъжете. Който се освободи, отива да се къпе.
Цецо им каза, че стопанинът не дава нищо да се прави без разрешение. От едното ухо през другото.

# 486
Според мен трябваше да изберат един от мъжете за капитан за да ги мотивират, така или иначе жените пак имат мнозинство. На мястото на момчетата и на мен няма да ми се играе в това племе

Това е най-голямата глупост която могат да направят.Сега са 5 момичета срещу трима мъже. С капитанския допълнителен глас стават 6 на 3 гласа. Разделят си гласовете момичетата и 3 от тях гласуват за един, другите 3 за друг. Ако мъжете гласуват тримата за една жена се получава двама номинирани мъже и една жена. В този случай решава капитана. Много добре са си сметнали нещата жените.

# 487
Какво готвене на 8 оребрени картофа на фурна и също толкова на брой препечени филии? Аз поне друго на масата на видях.

# 488
Изгонвайки мъжете си подпечатват билетите за реката форевър. Толкова ли не виждат, че не ги бива? В главите им не протича особена мисъл.

# 489
  • софия
Добро утрооо, пичуи, амазонки, успешни, млади хора! Ставайтеее, всеки да си седне на мястото, което си е изчегъртаал с ножчето, че започвам да разсипвам кафето, като една истинска жИна и домакиня. После ще ви измия зъбките и ще ви издухам нослетата.
 Тъй, сега лек обзор на вчерашния епизод или какво прожектираха на моя телевизор.
 Мадагаскарков и Минка с общи усилия ми се наредиха, като поредна любима двойка. С глас се смея на общуването им. Напомнят ми Мани дъ фърст и Дечо.
 Цецо е разочарован. Искал да играе с жени, ама не точно такива. Къде му е племето от степфордски съпруги, питам аз?!?!
 На реката мъжете окапаха и мрънкат почти, колкото малкото Вики, а още и една нощ не са изкарали.
 Димо завалията снощи беше обладан рязко от Развигор Попов (ауууууу от глад умирааааам). Повечко сурови яйца и по-малко караоке и до седмица ще е 6.
 Момичетата ги разбирам. Когато три седмици си на реката, не зависи нищо от теб и се чувстваш абсолютна пионка в ръцете на видими и невидими сили, съвсем логично се хванаха да пренареждат.  Действа успокоително  да искаш да поемеш по някакъв начин контрол над живота си и да го подредиш. Дойде им, като психотерапия това чистене и разместване. Беше им по-жизнено важно от самата храна в случая.
 Гатьо се завърна, тъкмо се бях отчаяла,  че са ми го счупили тези лоши хора от продукцията, когато го видях да им разказва приказки за лека нощ.
 Веднъж стъпил на стопанството, сякаш се прероди. Лошото е, че кацна не точно в неговата реалност. Момичетата го гледаха, като тодлър,  който се е метнал в средата на магазина и рита и врещи, защото не са му дали да се пребие качвайки се по стелажите.
 Пичуити бяха много сладки, когато Цвети се появи. Светнаха, като крушки. Калоян, явно ще се въобразява на мъж, мустак засукал. Определено епизодът беше забавен.

# 490
Снощи пак са гледали епизода в бара на Джаферович .Видях - Иван Рълев ,Даниел,Крум,Калоян ,Цецо,Ива  и Красимир от Фермата Satisfied

# 491
  • Някъде в Матрицата
Гатьо стана новия Вальо 🤣 Шъ ги строява в две редици и шъ ги буди по изгрев за физзарядка..

И аз видях снощи една нова версия на Вальо, ама беше Цецо. Особено с това, че трябва да му се благодари за всичко.
Благодаря ти, Цецо, че има игри на волята, щото ако те нямаше можеше и да няма. JoyJoyJoyJoyJoy
Гатьо, който до скоро си мислех, че е котЯнци, което много иска да е от лъ'овете, затвърди това ми мнение с връщането в стопанството. Добре се беше закротил, сега пак взе да показва зъбки и нокти. Споко, Гатьо, ние видяхме, че не си толкова лош, колкото искаш да ни се покажеш.  Sunglasses
За довечера, сякаш Мастагарков ми се привижда да е победител, но може и да е Оряшкова. Последната част на играта изисква спокойствие, което най-много го има у Мария.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 10:56 от Ph0enix

# 492
ГатЮ и Цецо нададоха боен вик ,мислят че са при гладиатори и ще сплашат някого , ама не са познали. Насреща 5 жени ги гледат безинтересно и с леки полуусмивки. На тях точно седнали да обясняват как се върши домакинска работа. Ред и дисциплина искали. 😁
Оряшкова со кротце со благо и с усмивка ,все едно на малки деца обяснява: "Само спокойно ,ние така по принцип си живеем."😁
И ГатЮ наведе глава. "Ми , хубо кЪт не ИскатИ"
🤣🤣🤣
Да внимават в картинката бабаитчетата ,че насреща им не са кои да е ,а две световни шампионки в бойните спортове. 😁
++++++ Много точен анализ на ситуацията в племето! Simple Smile
Жените кефят, че са мега айляк и грам не ги брига за душевните драми и терзания на двамата пишман герои.
Последните са натегнати, като пружинки пред скъсване и напрягат излишно. Satisfied
Момчи далеч по-спокойно приема ситуацията и добре се вписва в отбора - моят любимец този сезон от мъжете. От жените почти цялото женско племе. Теодора, която до вчера ми беше една от любимките и се дразнех, че неглижират участието й, сама се набута в миманса с отказа да поеме отговорност. Жалко иначе е добре подготвена за битките.

# 493
Сега, това с жените става досадно вече.
Като сме жени, дай да си затваряме очите пред всичко, което жена сътвори само защото е жена.
Никога не съм била фен на криво разбрана солидарност, независимо дали е женска или мъжка.
Който каквото и когато. И защото.
Добро утро, успешни млади хора!
И до довечера!
Съгласна съм и затова ми е много неприятно това изкуствено противопоставяне жени срещу мъже, любезно подклаждано от продукцията. Жените си казаха, че ще използват мъжете да ги измъкнат от реката т.е осъзнават собствената си слабост, но в момента, в който се измъкнат ще ги номинират, но не им стигна смелостта да го заявят пред мъжете, когато последните ги питаха / много смешно се измъкавах, спяло им се,  ако били паднели тогава щели да мислят/. И тук веднага ги подкрепиха, че били стратези. Ако ситуацията беше аналогична, но ролите разменени, страници щяха да се изпишат как мъжете не са никакви мъже, а мишки, как се скатават, как ги е страх от елиминации.  Отвратително е като запчнат да нападат мъже, защото били номинирали жени, почват се обиди от всички страни, тук, от водещите.  Жените и мъжете имат равни права, затова тази тенденция жените да се изявяват като принцеси, на които всички са им длъжни ме дразни. Аз съм принцеса, но в къщи, навън никой не ми е длъжен, особено в състезание с парична награда. За съжаление през годините не видях достатъчно подготвена жена, за да спечели това състезание, може би само Ваня, затова смятам, че трябва да има отделни сезони мъже и жени, така ще е най-справедливо.

# 494
Според мен трябваше да изберат един от мъжете за капитан за да ги мотивират, така или иначе жените пак имат мнозинство. На мястото на момчетата и на мен няма да ми се играе в това племе

Това е най-голямата глупост която могат да направят.Сега са 5 момичета срещу трима мъже. С капитанския допълнителен глас стават 6 на 3 гласа. Разделят си гласовете момичетата и 3 от тях гласуват за един, другите 3 за друг. Ако мъжете гласуват тримата за една жена се получава двама номинирани мъже и една жена. В този случай решава капитана. Много добре са си сметнали нещата жените.
Така е. Просто девойките са в отлична позиция и аз разбирам защо Цецо и Гатьо недоволстват, а Момчил се опитва да се адаптира към тях. Продукцията постави мъжете в доста сложна ситуация и от тях очакваме АДАПТИВНОСТ. Това е правилната тактика.
Сега вече мнението ти за женския състав може да варира от тъпи парчета до принцеси ненагледни и мамини богданки и какво то ти хрумне, но играта те е поставила в ситуация да зависиш от тях.

Общи условия

Активация на акаунт