💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 366
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Аз знам, че официално не му дължат нищо. Но имах предвид неофициално, така да се каже. Нещо има тук, влезе ми червейчето където /не/ трябва....
Аз също имах предвид неофициално, т.е. няма щети по здравето му, здрав е, но не си е струвало.

# 826
Димо що не са го разкарали по здравословни причини?
има железен договор😂😂😂

# 827
  • Другата България
Ето че Мартин повежда, ти да видиш! Наистина ще влезе най-редовно, а какво ли не ми мина през ума....Joy
Мишо ще го закитят с два номинационни гласа, ако е последен.
Аз знам, че официално не му дължат нищо. Но имах предвид неофициално, така да се каже. Нещо има тук, влезе ми червейчето където /не/ трябва....
Аз също имах предвид неофициално, т.е. няма щети по здравето му, здрав е, но не си е струвало.
Абе....ще видим. Blush

А, то нямало топче ли! Ще ме прощавате, на мен ми е скучно, монотонно ми е, а и си чакам Елвиса.
Мишените са топчето явно.
А ако Румен Радев наистина ОТНОВО е втори, аз на негово място бих напуснала доброволно.

# 828
Мартин ще вземе чисто и просто да си спечели играта. Предполагам и затова не казаха какво е предимството, да могат да си го измислят, ако чудото стане.

# 829
  • София
Мартин може и да е тренирал целене или да го е правил като малък. Елена също ме изненада приятно. Никол пак на дъното.

# 830
Горкия Румен

# 831
Никой обаче не минава по гръб май!

# 832
Никакъв фъндък за Елвиса.... окаляха си го порядъчно .

# 833
  • София
Естествено...

# 834
Браво на Марто и Румен.

# 835
Браво на Елена. Бях я отписала ,а тя се бори момичето и окуражаваше чак Мишо. 👏 Сигурно първата седмица и е била голям шок и сега вече се е посъвзела. Никол много зле с прашката , многооо. А Марто изглежда много си е играл на прашки, като малък. Исках Мишо да влезе, ама който и да е от първите трима съм ок.

# 836
  • София
Румен психически се срива в един момент от играта. Жалко за него.

# 837
  • София
Ама Румен защо рие навътре? Сам си затрупва....оффф

# 838
Кой знае колко еднакво са заровени тея въжета 🤬

# 839
Ама Румен защо рие навътре? Сам си затрупва....оффф

И аз го забелязах това, хвърля пясъка обратно.

Общи условия

Активация на акаунт