💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 375
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Като гледах Изгубените, коментирах, че май няма да им останат достатъчно бройки, за да изкарат по план колкото седмици са им предвидили. Ама май важи същото и за основната група - да не приключат безславно след някой ден поради липса на функциониращи играчи?!

# 976
Аз пък искам Гатьо и Виолета с щерка ѝ на необитаем остров. Да види той булка насила!

# 977
  • София
За "Лека нощ!":
няма да го слагам в "Спойлери", понеже ще дам само линк към прогнозите на "Блиц". Знаете какво е "Блиц", нали? Все пак, тази година по-често не може да се отгатне онова, което само продукцията знае (и то не по предварителен сценарий, а докато на терен се снимат дублите).
Затова, нека тези прогнози останат и в този форум (темата), пък след някое време ще видим...
https://show.blitz.bg/rialiti/bombata-e-fakt-tova-e-pobeditelyat … igri-na-volyata-5

# 978
Все повече не разбирам каква е мотивацията на жените да участват в този формат и да се излагат на риск и мизерия,след като по дефолт няма шанс да спечели жена.
ИГ последователи. Повечето вероятно искат да станат инфлуенсъри след формата и им е ясно, че няма да го спечелят.

# 979
  • София
Аз си поддържам мнението, че ще има изпратен играч на Чистилището. Димо така гробовно звучеше все едно ще се разделим с някого. Но както писах ще е скандално просто и без никаква логика ако някой бъде изгонен директно, така че трябва да е Чистилището.

Според мен Елвиса си спечели честно, просто бе по-точен, а сега наистина върнах и гледах пак, ами Радев сам си затрупваше дупката. Разбира се винаги ще има съмнения при подобен род игри, но аз лично мисля, че всичко беше точно, естествено без да съм 100% сигурен. Няма и как бъда при това тежко минало и настояще с продукцията и случващите се странности...
Браво на Марто. Стрелец излезе!

Интересно ми е ако ще се изпраща играч в преизподнята, кого ли ще избере Мастагарков? Ако действа стратегически трябва да изпрати в Чистилището Цецо, Крум или Радо като най-опасните играчи.
Ако ще е кражба на играч, то е ясно и няма да има съспенс изобщо. Ще си върнат Момчил.

Бих искал да видя съвет на Амазонките за да видя дали момичетата ще си останат здраво сплотено ядро и ще натирят Цецо и Гатьо. Само че след това промо има вероятност някоя жена да излезе по здравословни причини и така вече няма да имат необходимия брой гласове. Това и си мисля, че ще стане. Амазонките на съвет. В четвъртък пък Старейшините на съвет и така. Хмм, възможно е обаче и Гладиатори на съвет. Представяте ли си ако Гатьо и Цецо са номинирани и след това и двама гладиатори също бъдат номинирани какво ще стане? Шоуто ще е пълно. 😀😉 Разбира се всичките тези разсъждения са малко безсмислени като не се знае кой ще продължи играта и кой не след промото и изявите на Викинга в Инстаграм за кърпички... Това е спойлер, че на 90% някой ще си тръгне контузен. А защо не и двама...
И все пак си залагам на първоначалната прогноза от неделя, съвети за Амазонки и Старейшини тази седмица.

# 980
Анкетата : ( не ,че някой го интересува ,ама да си разкажа 😜) На първи въпрос- То дори сега и честно да е спечелил  Елвиса ( от къде е този смешен прякор, не знам ), по принцип отиването му в чистилището не е честно. Така, че съм без отговор. На втори въпрос- "Невижданото " предимство заложих на кражба, защото ми писна от този камъняк и ми се иска да го закрият вече. А колкото по- малко играчи има там толкова по- бързо ще стане това. Трети въпрос - Контузиите според мен освен от очеизвадно необезопасените терени е и от неподготвени за тях играчи. Има  хора с жилетки за Бога, по- голямата част от женския каст не може да минава халки вкл. Бедъра. Да не говорим , че тези игри  и професионални спортисти затрудняват, а една трета от каста тренира за хоби. Четвърти въпрос е ясен - там не знам, кой би отговорил с да.  А на пети съм за амазонки, нека големите момчета да идат на елиминационна срещу гладиатори, ама този път Цвети да не е номинирана. Да видим и една Фифовска битка, а не само ловене на рибки . Пък и нали искат да се показват ПичУите колко са силни, амиии дано им дадат сцена тази седмица.🤪

П.П. Ха, писала съм подобни желания за петък ,като Дяволчето.😁

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 01:03 от Joy 05

# 981
Между другото аз така и не разбрах кое му е специалното на Румен Радев и защо толкова зрителите в фейсбук се жалват и напират да го гледат в играта?
Със сигурност е по заслужил от някои хора да е вътре, но лично аз така и не видях нищо кой знае колко специално от него на арената, не може в толкова битки да оставаш все на косъм и освен това да не влагаш капка мисловна дейност.
За справка- според мен един Момчил или Цецо биха го победили почти на всеки компонент без проблем.
Плюс това въобще не ми се гледат лиготий с Мудева при Амазонките, ако ги съберат в едно племе.

# 982
За каква манипулация може да става дума, след като многократно се писа, че участниците теглят жребий и те си избират на кое трасе да играят? Това по повод, че въжетата на Румен били закопани много, а на Мартин ужким не.

Чакай да получиш отговор.Grinning
Пишат си, колкото да не заспят.

# 983
Скрит текст:
Даниел сега пуска лайв.
Каза, че абсолютно всички участници са падали.
Нямало е участник, който да не е паднал и да не се е наранил…
Каза че е най-тежката битка за целия му престой.
Да сме си били приготвили кърпички. Joy
За линейката - нямал спомен.
Скрит текст:
Така де, ние и не сме си помислили друго. Падат, следва риторичния въпрос на Димо : “Х, добре ли си“, дори не се изчаква отговор, ако играчът събере сили и се изправи, продължава, до следващото падане. Ако не, следва другата позната фраза: “Брейк! Лекар на терен!“. Идват някакви с чанти и носилка, евентуално нещо се мотаят и позалепят някого “на терен“, защото трябва да продължи, докато не се спихне съвсем. Ако все пак не може, като Даниел утре, линейката го товари и го транспортира в неизвестна посока. Ако оцелее, се връща в първия удобен момент. Ако не оцелее - да е оцелял, той тъй или иначе се е подписал, че знае къде попада, и продукцията не носи отговорност за всичко, което ще му се случва. Кой епизод е - 22 ри ли? А вече имаме двама отказали се по здравословни причини /но добре здравословно, по Ралица/, един отпаднал доброзорлем по здравословни причини, претрепал се “на терен“ - /Васко/, една Михаела, която победи на магия, а щяха и нея да я отсвирят “здравословно“, една кърпена Ситнилска /това ни беше спестено/, а утре неясно каква фира като бройка ще иде.
Не искам да си мисля до края кой ще остане и кой ще финишира, и най-вече - в какво състояние. Да не стане наистина финалът да се играе между Димо, стопанина и по спешност мъжа на Ралица, нали е спортист и той....А коментарите ще са от лекаря на терен, той така или иначе си е неизменна част от интериора.....

Това е Игри на волята не турнир по белот...Отиваш там за да изпиташ себе си и да се изправяш срещу трудностите, не да спиш на резиденцията,да ядеш на корем и да си пазиш маникюра... Всеки трябва да е наясно с рискът от контузии и със суровите условия на които си подложен...
Лично за мен, колкото е по-трудна и опасна играта толкова по-добре, приливът на адреналин и удоволствието от завършването на играта, а дай боже и от победата, е в пъти по-голям при по-трудно трасе и по-силна конкуренция.

# 984
Повечето от нас гледат заради тежките терени. Рисковано е за играчите, но се предполага, че са се научили да падат. Ако следващите сезони сложат по-леки изпитания, много от зрителите ще са разочаровани.

По повод разсъжденията на Марто коя да прати – не би причинил на Изгубените Дени. Тя пак ще ги победи и  ще се върне при Старейшините, като го прати обратно да мизерства. Горкия Румен ще има да чака още.

# 985
  • София
На мен ми хареса играта днес и в двете и вариации. Не ми хареса обаче, че май капитанската беше с друг завършек за последния, ако съдим по думите на Димо - не цитирам точно, но нещо от рода на "за последния ще е крайно зле", а то се видя, че такова нещо няма. Да, утре сините най-вероятно ще изпратят някой в чистилището, но по избор от другите две племена. Тоест, няма значение втори или трети си бил. Има шанс племето, на което си капитан, да се лиши от човек. Друг е въпросът, че в капитанския вариант на играта - ако не я завършат, няма как да се каже кой е втори и кой трети.
За Изгубени - ами според мен Мартин съвсем честно си спечели, но имаше предимството да не е толкова изгладнял и неспал колкото останалите. Браво и на него и на Румен, за когото много ме е яд, че отново се размина с победата. А, Мишо с мрънкането си за въжето, честно казано ми напомни за сезон 1,когато някой (мисля Ана Мария) обяви, че ключовете не стават за катинарите и в края на играта от екипа излезнаха и демонстрираха, че проблемът е бил в нея,а не в грешни ключове.
За утре мисля, че някой от червените ще бъде изпратен при Изгубени.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 09:46 от gg__

# 986
  • Sunshine state
Много съм щастлива, че Мартин се върна! Сега да й видим гърба на леля Вили, дано не се подведе, а да изпрати точно нея. 😁😁😁
Радвам се също и,че Мастагарков спечели капитанската.
Стана ми мъчно за Румен, вече е много сломен. Крайно време е Никол да отпадне играта - вече два пъти подред е последна сред изгубенияците. Даже Елена, която считах за кауза пердута, я задмина.
П.П. Срамота е, че има пак толкова много контузени играчи - нито мерки за сигурност, нито трасето е "игра". Като някой полигон за подготовка на тюлените и спец частите е.. Егати игрите! 🤯

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 03:24 от Pupitka

# 987
  • Sofia
Гледам промото за утре и се чудя останали ли са свободни места в болницата в Царево?!
Егати малоумното обезопасяване.Толкова ли не можаха да опънат една мрежа под "фермата",вместо тоя гьол,дето е две педи дълбок.
Няма да е за гледане епизодът.Дано са добре всички!

А за останалата част от промото,не е съвсем ясно какво точно означава.
"Гладиаторите или Амазонките ще кажат сбогом на един от тях" може да значи всичко - пленяване,изгонване,на Чистилището,само за играта...,ще видим.

п.п
Ама Румен защо рие навътре? Сам си затрупва....оффф
Точно това направи.
И аз не разбрах защо не го изхвърляше навън този пясък.
Малко и малшанс беше при него.В момента,в който Марто намери последното си въже и тръгна,дадоха и Румен и за секунда се видя как метна въжето,заедно с пясък, назад между краката си.Просто не го усети.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 10:48 от avi10

# 988
А, Мишо с мрънкането си за въжето, честно казано ми напомни за сезон 1,когато някой (мисля Ана Мария) обяви, че ключовете не стават за катинарите и в края на играта от екипа излезнаха и демонстрираха, че проблемът е бил в нея,а не в грешни ключове.

A на мен ми зазвуча като Ники майонезата в битката с Катя, когато се отказа.
 "Няма откъде да мина уе" и сочи въжето с ръце. Simple Smile

# 989
Като гледах Изгубените, коментирах, че май няма да им останат достатъчно бройки, за да изкарат по план колкото седмици са им предвидили. Ама май важи същото и за основната група - да не приключат безславно след някой ден поради липса на функциониращи играчи?!
Няма! Концепцията с племето на Изгубените тепърва ще се развива! В племето на Изгубените тепърва ще ходят здрави и сити участници от племената, изпратени там по различни причини. Те ще се състезават в честни битки с местните концлагеристи и който спечели ще се връща в племената! Шансовете им очевидно са фифти/фифти.

Общи условия

Активация на акаунт