💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 209
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 1 500
Положих много усилия да харесам Виолета, също както и Жени миналата година, но не мога.
Одобрявам стратегическата игра, адмирирам злодеите, но нейната игра не мога да я схвана - тя не е злодей в племето, обясняващ пред камерата, тя е злодей навсякъде. Не е говорила лошо само за дъщеря си и Дунев, но то защото епизодът не е достатъчно дълъг, като нищо и тях да подпуква от време на време.

Като започнах да гледам предаването в средата на сезон 3, бях останала с впечатлението, че отборът-победител в играта за номинации във вторник, получаваше предимство в играта в сряда и ми се струваше много смислено. Ясно ми е, че за продукцията е много по-важно да имат контрол над събитията и да не дават бонус на племе, което предпочитат да пратят на съвет заради рейтинга, но мисля, че е голям пропуск от гледна точка на динамиката и хъса на състезателите.

# 1 501
  • Другата България
Аз за съжаление мисля че вървя към приключване на гледането на може би най-слабия сезон до сега в Игри на волята.Всичко което се случва от началото до сега в това предаване е нелепо с една дума.
Недей, нали чакаме с теб да видим как ще изработят Момчил, не се отказвай, виж колко е....забавно! Творческата немощ достига невиждани висоти, ето на Цецо му намериха майстора и за моя изненада, силен играч беше, дай да видим за Момчил какво са измислили.

# 1 502
  • SF
Утре губят, Гладиаторите и отиват на номинация!

Цецо ще е с имунитет!

В другата тема се написа точно обратното.

Коя е другата тема?

# 1 503
  • София
Дребното прецака сезона за Цецо, ГатЮ и всите жени. Трябва да се "гордее " със себе си. Пак го пиша, ама  много ме е яд. 😡 Точно заради такива лигави и егоистични  момиченца, жените са  подценявани...Страшно зло.
Мда..Аз затова писах, че предпочитам да гледам Виолета, тя поне е биткаджийка, вместо кифли със скръстени ръце на битките.. . Дори драмите и интригите й са по-интересни от мрънкането и претенциите на момето..

# 1 504
Аз за съжаление мисля че вървя към приключване на гледането на може би най-слабия сезон до сега в Игри на волята.Всичко което се случва от началото до сега в това предаване е нелепо с една дума.
Недей, нали чакаме с теб да видим как ще изработят Момчил, не се отказвай, виж колко е....забавно! Творческата немощ достига невиждани висоти, ето на Цецо му намериха майстора и за моя изненада, силен играч беше, дай да видим за Момчил какво са измислили.

Жал ми е за всички играчи този сезон ,дори и за тези който не стават за нищо, и само заемат място.Страшна подигравка на Тъпарев и Фродо просто.

# 1 505
  • Другата България

Жал ми е за всички играчи този сеозн,дори и за тези който не стават за нищо, и само заемат място.Страшна подигравка на Тъпарев и Фродо просто.
Разбирам те напълно, но явно си очаквала нещо различно. Аз не съм, затова просто ...гледам.
А за играчите съм писала - трябва ВЕЧЕ да са наясно с какво се захващат. Не го правят, всеки с различни мотиви, и затова продуцентите задобряват с гаврите.

# 1 506
Да, да, след рекламите вече стана ясно, аз го предположих преди тях. Стрина реши, че без нея Старейшините са обречени. Всъщност, за Минка излезе права, но пък Дени им спаси днешния съвет.За мен в този конкретен епизод има няколко отличили се играчи - Рълев, Момчил, Теодора и Денислава.А, и Мартин - няма да си кривя душата. За мое съжаление безличен Радо, а толкова го искам поне на финал.
Мартин само в минаването на арката го бива. С изкарването и мъкненето на дънерите беше гола вода. Иначе добре минава арката, личи че го е тренирал, но дотам.
Дано Дени сама се е сетила за израза, а не й е бил прошушнат от продукцията.
А Димо даде жокер за израза едва, когато всички стигнаха на пъзела, което ощети гладиаторите и обезсмисли бързото им преминаване по трасето.
п.п. Мартин до този момент някак въпреки, че е видно човек на продукцията не дразнеше, но от два епизода насам много злоба показва и някакво неистово желание за мъст и реваншизъм. Изтри хубавото впечатление, които беше оставил. Черен ми е момента, на едно ниво със злобна стрина Вили

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 00:16 от sineva 1

# 1 507
Продуцентите имат почти пълен контрол над събитията с цел да бъде интересно и динамично. Но... видимо прекалиха! И стана обратен вфект - "манджа с тикви".
Само искам да видя как ще успеят да " сготвят"  близначката. С нетърпение очакват капитанството й, и " незабавната смърт" , която ще я очаква.

# 1 508

Жал ми е за всички играчи този сеозн,дори и за тези който не стават за нищо, и само заемат място.Страшна подигравка на Тъпарев и Фродо просто.
Разбирам те напълно, но явно си очаквала нещо различно. Аз не съм, затова просто ...гледам.
А за играчите съм писала - трябва ВЕЧЕ да са наясно с какво се захващат. Не го правят, всеки с различни мотиви, и затова продуцентите задобряват с гаврите.

4 -ти сезон вдигнаха много нивото, и мойте очаквания,въпреки всичко и победителя тогава.И явно от там идва голямото разочование при мен. Нищо де здраве да е.

# 1 509
  • София
Цвети,Теодора и Госпожа -змията са ми най-силните жени за мен .От мъжете -Рълев,Крум,Радо ,Момчил и Цецо.
Малкото змийче също е добро!
Joy Ако Виолета е змия, а Денислава е змийче, то Мартин остава да е смок... подмолен, гнусен и хлъзгав. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 510
  • София
Дано Цецо да успее да се върне и да си отмъсти.
Мастагарков се изложи много.

Цецо на тази игра щеше да ги сцепи всичките. Даже щеше да спира на халките и да позира и да мъкне тежкия дънер с една ръка, а с другата да позира и да вдига бицепса.
Тази игра бе класическа за взривни кросфитъри като него.
Или като резачки като Момчил, Крум и Рълев. Жилки.

Писах ви още преди две седмици, че Цецо се е изпокарал яко с екипа. От сигурен източник е това. Който не ме е лъгал за нищо. Но не знаех нищо докъде стига. Те знаят, че мразя спойлерите и не ми казват тези неща, а само ей такива пикантерии без нищо повече.

Наиграха го по много гаден начин Цецо. Жалко.
Не е това начина по който да се губят ценни играчи. Кадърни играчи.
А като комплексност от всички възможни фактори, Цецо ако не номер 1, то е твърдо топ 3 този сезон.
На силова издръжливост със сигурност е номер 1 в сезона.

# 1 511
Мда един по един разчистват силните играчи, Момчил със сигурност ще падне жертва на продукцията. Просто е въпрос на време.

# 1 512
Теодора и тя се оказа мишка. 🤮 Не можела била да номинира жени, и що, сигурно щото са много силни. 😠 Слабачки и мрънкала са жените в Амазонките. Жалко за Цецо, Момчил и Гатьо.

# 1 513
  • София
Дано Цецо да успее да се върне и да си отмъсти.
Мастагарков се изложи много.

Цецо на тази игра щеше да ги сцепи всичките. Даже щеше да спира на халките и да позира и да мъкне тежкия дънер с една ръка, а с другата да позира и да вдига бицепса.
Тази игра бе класическа за взривни кросфитъри като него.
Или като резачки като Крум и Рълев. Жилки.

Писах ви още преди две седмици, че Цецо се е изпокарал яко с екипа. От сигурен източник е това. Който не ме е лъгал за нищо. Но не знаех нищо докъде стига. Те знаят, че мразя спойлерите и не ми казват тези неща, а само ей такива пикантерии без нищо повече.

Наиграха го по много гаден начин Цецо. Жалко.
Не е това начина по който да се губят ценни играчи. Кадърни играчи.
А като комплексност от всички възможни фактори, Цецо ако не номер 1, то е твърдо топ 3 този сезон.
На силова издръжливост със сигурност е номер 1 в сезона.

Такова осакатяване на участници и буквално и преносно, не знам дали е имало в друго предаване...Ако изгонят Цецо на съвет просто ей така, при положение, че той има страшен хъс и се раздава като невидял..това ще е глупост невиждана. Ама и твоята любимка е с основен принос за това развитие...

# 1 514
  • София
Браво на Мартин Елвиса!
Никой не е очаквал това от един плейбой и разглезен милионер.

И голяма реклама за Фифо.
Значи хора, ето. Ако искате да имате едно доста прилично ниво на подготовка в Игри на волята, отивайте да ви тренира Филип.
И то само за един месец го е направил това което е.
1 месец здрави индивидуални тренировки и ето го резултата.
Дано му е платил добре, струвало си е.
Браво на Марто!

Общи условия

Активация на акаунт