💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 130 111
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 130
  • Буркина Фасо
добре че ме подсети.
сега ще трябва да подсетя една мома. Smiley

# 2 131
Благодаря, аз съм подсетена.

# 2 132
То пък една резиденция... разбирам някакъв лукс да беше, а то една идея по-добро от стопанството и с басейн. И чаршафите с овцете ги имахме у нас преди 20 години, ама явно още се продават..

# 2 133
Ох, всеки път ми става мило като видя тези чаршафи. 😅

# 2 134
Това племе на плажа вече ми изглежда като материал за резервни части.
Все едно са знаели, че ще имат отпаднали от контузии и да имат за смяна Ill

Разбира се, че знаят че ще има контузени. За 5-ти път го правят това предаване и всяка година има контузени.

# 2 135
Пак да си напиша , че Мартин е точно типажа насилник спрямо Моника. Вече не му е интересен гласът и съвсем нелицемерно ще я натири , при това с унизителни обвинения. Видя колко му е кекава коалицийката и се сети да привлича Дунев. Като го прави уж защитавайки Дени. Никак не е някакъв изблик на благородство и достоен избор, просто поредната стратегия и манипулация. Очаквам да настройва и майка срещу дъщеря за сеир .

# 2 136
Това племе на плажа вече ми изглежда като материал за резервни части.
Все едно са знаели, че ще имат отпаднали от контузии и да имат за смяна Ill

Разбира се, че знаят че ще има контузени. За 5-ти път го правят това предаване и всяка година има контузени.

Те едва ли не се хвалеха с многото контузени, мисля го бяха казали в промо-тата отначало. Садисти.

# 2 137
За контузените бях чела някъде, че едва ли не сами са си виновни, щото не минавали по трасето както им казвали от продукцията точно.

# 2 138
  • София
Да, например си позволяват да се изтърват от пет метра височина и да паднат на глава.

# 2 139
Вадят ги от басейна с линейка и после - хоп в племето. Без обяснения. Без дума. Изроди.
Искам Гатьо да е ротен старшинка на продукцията поне месец.

# 2 140
  • София
Да,това с басейна е очеизвадно.
Аз,не че съм адвокат на продъкшъна,но срещу нас има фитнес.Само тази седмица два пъти викаха лекар на терен(линейка).
Вчера,в другото риалити,едно девойче скочи от стълба,от няма и метър и я изнесоха на носилка.
Така че и собствената преценка е важна и донякъде оправдавам използването на 3 минутното наказание.
Ох,чувствам се много замислена днес за моят Момчи Simple Smile
Все ми се върти в главата това трасе за трима.Първо реших,че нямат парички за три люлки Simple Smile
После -може би в началото да има някакво препятствие-например пъзел,а те балон дадоха и там един отпада и продължават останалите.
От друга страна нали и кастинг битката ще ползва това трасе-пак ли ще са трима?
Горките гладиатори-как ще залагат ,милите.
Само амазонките не ги мисля.При тях махне ли се някой,веднага запълват.Те трябва да са винаги 8.
От тук малко се успокоявам.Вероятно син ще си тръгне.Продуцентите не ги броят тях,може и 4 да останат.

# 2 141
Тези дни си мислех, че любовната двойка тази година не реве така, както ревеше на порции предходната-на пандичките. Рев видяхме само от Вальовата щерка. Дори и да пуснат по някоя сълза останалите, не е като онзи рев до премала миналата година.
PP. В тази връзка Мудева ми е в топ 3 на жените. С поведение и на терен ми харесва много.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 19:18 от фаастък

# 2 142
Този сезон няма ли да има брадви, венци, гердани?
Само на миш-маш и гипс ли ще я карат?
Излагат се!

Това са специални екстри само за избрания.За простосмъртни няма такива неща.

# 2 143
Цитат на: Esmee link=topic=1591558.msg47005940#msg47005940

Има, но не е това правилното място да си разменяме спойлери.
[/quote
А на лично съобщение можеш ли да ми дадеш линк, защото аз не знам коя е темата за спойлери

# 2 144

А на лично съобщение можеш ли да ми дадеш линк, защото аз не знам коя е темата за спойлери

заповядай https://www.bg-mamma.com/?topic=1587083.1170

Общи условия

Активация на акаунт