💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 970
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 805
Морунов определено не е в перфектна форма, даже ми се вижда, че е напълнял... Но едно време ми беше страшен любимец, и се радвам, че победи.
Въпреки че, Венци изглежда силен участник. Досега всички ветерани печелят, както се и очаква.
Морунката на интервюто по Нова изглеждаше вече доста по-добре, според мен е започнал да си тренира усилено.

# 2 806
Ми аз не разбирам защо толкова се чудите или нещо бъркам.
За мен локация е територията (както я наричаха) -на река, на стопанство и на резиденция уж.
Просто сменена дума си мисля.
Не съм обърнала внимание на промото, ама тук като ви чета..може и нещо друго да има, не знам.
Иначе не виждам как ще играят в понеделник. Трябва при старейшините да сложат някой. Ама те толкоз изпостеляли, че.. освен Цецо и Маман. Той Цецо на луд го направиха, а толкова се радваше да е при амазонките поне в началото. На пчеличка стана, не може човек с такава подготовка да го побутваш и правиш луд. Не му харесвам толкова вътре соц. игра, ама и не мога да му отрека, че е силен и подготвен, раздава се в битките и си може човека.
В миналите сезони вкарваха хора, но не и толкова късно и не ги държаха със седмици някъде си. Отделно в първите сезони дори нямаше такава локация. Втори сезон имаше битка от резерви, но не бяха някъде си . Направиха битка, спечели не помня кой и влезе. Това си официално племе, със знаме и територия уж и битки си водят през седмицата, номинират се и т.н. Такова нещо за пръв път правят и не ми харесва на мен. Или да е равноправно племе, или излиза някакви резерви захвърлени, като втора ръка хора (то не и хора, че ни ядат, ни нищо)

# 2 807
Малко сутрешна наслада, успешни млади хора 🥰

# 2 808
Не съм гледала морунов досега, но вчерашната битка беше мъка. Едва мърдаха и кретаха.
Относно нови лица, би било изключително тъпо да вкарат нов човек, след като сума ти хора гладуваха седмици наред за шанс да участват. Една извънредна битка на плажа и да вкарват от резервните части, докато са живи. Гледах само предния сезон, който погазваше собствените си правила заради слипа. Сега се оляха, никакви правила няма. Нелепо е.
Вече гледам с превъртане и общо взето губя интерес. Не ми се гледат само гаври.

# 2 809
  • софия
Ей,  напълни ми душата Морунката. Чуден, чууууден.
 Различно ми е мнението от повечето от вас. В сезон 3 бяхме свикнали да го гледаме изпосталял и сега ни се вижда огромен. За мен си е във форма, не виждам много килца отгоре. Вижте го в началните епизоди на сезон 3. Много искам да го гледам този истински герой в ол старс. А сега ще си го пусна в Надкаста. Благодаря за линка.

# 2 810
Двойна порция Морунов:

# 2 811
Скрит текст:
Цитат
Моника:
Аз не мога да повярвам, че мъж се върти като палачинка.
Аз:
А ако беше жена, по-лесно ли е за вярване?

Моника явно е объркала предаванията, искАла е да кандидатсва в Мастършеф, там щеше да замести друга миска с едни гърди напред, но се оказала в Игри на волята.

А ръката може да си счупи, дори и да увисне на нея по-рязко, без притискане, без усукване.

Напусналите  гостуват ли при Гала? Много ми се иска да видя там колко ще мрънка, даже будилник ще сложа, ако трябва,  да се събудя, да я гледам. И капитанът Николай ще ми е интересен , да ми се похвали колко е силен с тези големи крака и ръце (крампи). Гледам Моника си сложила снимки коса, задник, и т.н.

Скрит текст:
Вчера гледам как някакъв обясняваше как да различиш скромно от разхайтено момиче. И каза, видиш ли я да си снима задника, бягай далече от нея. И поне за това смятам, че е напълно прав.

Ох,и тя милата няма нещо общо между визията на екрана и тази от снимките, не знам кого се опитват да заблудят относно външния си вид ( особено с видими и несполучливи , в нейния случай, корекции).

Филтрите в Инста няма да променят действителността, а гримът ще го направи за час-два-пет,ама после ?
Btw, има обща снимка на Моника и Емануела в профила й, не може да се откъсне от този Мартин, брех, Стокхолмски синдром 😂
И не само. Blush

Кой за каквото е влязъл в предаването, намерил си го е. Blush
Емануела прилича на травестит, но ако иска да забие Моника в земята трябва да й покаже онова татуирано М на едно интимно място. Със сигурност не е за Моника. Мартин има Е под ръката. Татуировката нип снимка на ръкато му е след раздялата им.

# 2 812
С риск да ме оплюете, аз пък много харесвам тези постоянни промени в играта. Точно очаквай неочакваното и за участници и за зрители. Тамън си създадат коалиция някаква и си мислят че са непоклатими и бааам греда. Никой нищо не може да предвиди. Гледали са вероятно миналите сезони и си мислят, че горе долу знаят как върви играта, ама  баам греда.
Интересно ми е така
И честно не искам Никола Дунева да влиза. Нищо не е показала досега, ще е в тежест на племето,баща и ще се чуди как да я подпира

# 2 813
  • Sofia
Ако правилно разбирам Моника е приятелка на Емануела и е вкарана в Игрите да дразни Мартин?
Ако това е била целта напълно разбирам промяната в отношението му към нея, въпреки че не е редно да и говори колко е тъпа по телевизията.
Моника има ли съпруг?

# 2 814
А коя е въпросната Емануела на снимката?
И защо Мартин не е в топ 5 на най-антипатичен участник?

Този Морунов не съм го гледала в сезона му, но е гооооолям чаровник!

# 2 815
  • софия
Фродо изплиска легена. Подозирах, че са отрязали участниците от появата им в подкасти. Баш това е станало. За мен от това предаването повече губи. Жалко за това им решение.
 А в началото на Надкаст бг мама се споменава наистина повече от макарона.😀😀😀
 Гарганела, когато имаш време и желание най-вече, ти препоръчвам сезон 3. За мен, като отношения между играчите, това е топсезона. И победител и Дечо.

# 2 816
  • На Изток от Рая
В момента Николай е в Събуди се. Харесва ми интервюто. В прав текст си каза, че е използвал медикаменти за да постигне това тяло.

# 2 817
А коя е въпросната Емануела на снимката?
И защо Мартин не е в топ 5 на най-антипатичен участник?
Този Морунов не съм го гледала в сезона му, но е гооооолям чаровник!
1. Предполагам, че бившата на мартин, чалга певица. На снимката не личи да я тя. Ама то снимките вече станаха абстрактно изкуство, трудно може да се каже кой кой! Nerd
2. Това е най-голямата загадка и най-странният резултат от анкетите до момента. Scream
3. +++++++++++++++++++++++++++++++ Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 11:27 от sineva 1

# 2 818
Ето и Анкетата за качество на епизод 26       (от 30-ти септември).    

Кликнете картинката.

# 2 819
Във вестник Уикенд от петък пише победителите и последните трима, както и много от развитието, така че който не иска да знае да не чете.

Общи условия

Активация на акаунт