💪"Игри на волята: България" - сезон 5, тема 4 (25.09 - 02.10)

• 129 839
  • 3 080
  •   1
Отговори
# 2 940
Морунов дръпна стойката с ключовете и тя се извъртя, тогава взе ключа.
Тези битки са за запълване на времето и реклама на следващите сезони. Аз лично не вярвам в конспирациите, че е нарочно. Ако е имало такова нещо е било от некадърност.

Да се е извъртяла? Колко пък да се е извъртяла?

# 2 941
Не смятам, че точно Морунов ще се съгласи и влезе в някакви машинации. Търсите под вола теле, просто някой от продукцията не си е свършил работата и е забравил да сложи кубче на съответните кординати.

# 2 942
Е, можеха да сложат розовия ключ по-близо до техния човек, а? Simple Smile)) Щом като е било предварително замислено. Нали всички знаят, че е по-добрият плувец.
Смешно е да се смята, че Игри на волята и Морунов са в някаква конспирация, за да може Морунов да победи в двубоя. Това, което се е случило си е било гаф на продукцията. Десет координати, десет кубчета, нормално е да ги объркат. В смисъл, не е нормално! Но е възможно.

# 2 943
Морунов е вързан с договор.  Може и да е знаел. Аз пък няма да бързам да го оправдавам.  И гаф да е било, честно е да излязат със становище и да вземат Венци догодина задължително.  Ако вече не се е отвратил от тези измекяри .

# 2 944
И какъв ще е този договор? "Ти, Морунов, се обвързваш да играеш квалификация за ол старс, пък ние ще ти гарантираме победата. Ти ще мълчиш, че знаеш." Щом машинацията е направена пред очите на всички, значи е било паническо действие. Иначе никой нямаше и да разбере.

# 2 945
Колко му е . Разбирам,  че ви харесва Морунов,  но малко критичност не е излишна . Все пак знаем номерата на продукцията

# 2 946
  • España
Всичко е възможно , макар и да мисля, че Морунов не е знаел . Обаче продукцията отдавна се вписа в ролята на “лъжливото овчарче” и ….. каквото и обяснение да имат….все тая!
Дано да не влиза тази Виктория , защото е крайно несправедливо и към участниците ; и съм клетниците от чистилището; и към останалите съботни отпаднали ( ако вкарат един ; другите защо не ) , а и към самата нея !

# 2 947
Не смятам, че точно Морунов ще се съгласи и влезе в някакви машинации. Търсите под вола теле, просто някой от продукцията не си е свършил работата и е забравил да сложи кубче на съответните кординати.
Ох, колко удобно забравили да сложат кубче! Тия "добро утро", като кажат гледам слънцето дали е изгряло. Грам вяра им нямам. Rage

Морунов е пич, не ми се вярва, поне не ми се ще да повярвам, че е наясно с конспирацията. Не бих се учудила просто да са му казали да вземе розовия ключ. Всъщност той е губещия в случая, поставиха го в доста унизителна ситуация, за което много ме е яд.
Като се сетя как го прецакваха в сезона му, сега пак го прецакаха, но по друг начин.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 22:52 от sineva 1

# 2 948
Точно пък Морунов и продукцията... виж да беше Алекса веднага бих го приела за възможно.

# 2 949
Рълев и Дени гаджета? Дали... 😁🤪😮 Сторито вече го няма!

# 2 950
Е, можеха да сложат розовия ключ по-близо до техния човек, а? Simple Smile)) Щом като е било предварително замислено. Нали всички знаят, че е по-добрият плувец.
Смешно е да се смята, че Игри на волята и Морунов са в някаква конспирация, за да може Морунов да победи в двубоя. Това, което се е случило си е било гаф на продукцията. Десет координати, десет кубчета, нормално е да ги объркат. В смисъл, не е нормално! Но е възможно.
Много просто - слагат зеления близо, за да го вземе нефаворита, ако случайно стигне пръв. А на "нашия" човек му се казва кое трябва да вземе. За мен нищо случайно няма при тази продукция, най-малкото грешката в трасето.

# 2 951
  • Другата България
Спекулации и за бременност на Мудева.

# 2 952
Спекулации и за бременност на Мудева.

Не, това е от една рекламна кампания, която беше правила. Не е от сега.

# 2 953
Нали вчера бяха в някакво училище. Тя беше с клин и гол корем в топ форма.

# 2 954
Доста неприятно инфо, но аз не крия подобни неща. За това е и свободен форум, а и ние нямаме договори с продукцията.
От 100% сигурен източник (освен той да ме лъже, но дълбоко се съмнявам):
Венци е бил прецакан!
Не случайно и монтажа беше толкова накъсан и някои тук се чудеха защо всичко свърши така набързо и в нищото.
Значи, не е имало нищо в дупката на Венци, търсил е над 20 минути, имало е брейк/стоп и са му го пуснали в дупката без той да види. Това са го видели целия отбор на гладиаторите...
Пълна подигравка с момчето, защото той не е и разбрал, реално докато са му оправяли уж микрофона (за това е имало брейк), други са поставили елемента в дупката.

Аз не се съмнявам, че продукцията е в състояние да направи такова нещо.Единствено ме притеснява това, че са го направили пред цял отбор гладиатори.Е не може да са толкова тъпи.Няма как такова нещо да остане тайна.Можеха да ги дръпнат настрана по някаква причина, но толкова явно да го направят.

Общи условия

Активация на акаунт