💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 25/

• 31 923
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
"Въпреки че измина един месец, откакто излезе на екрана, Друг човек започна да се излъчва по Renessans TV в Узбекистан. В същото време беше обявено, че скоро ще бъде показан по Echorouk TV, арабски и френски телевизионен оператор, базиран в Алжир."

https://twitter.com/allaboutercel/status/1711105773894246665

# 616
  • София
Цитат
"Ново от Ханде днес, четирикраките приятелчета не оставя, дори и на сет"

Сосо, явно Ханде няма на кого да остави любимците си. Сестра й Гамзе е в Париж, заедно с Джанер и Мави.

Само не разбирам, защо Хаканчо не се е ангажирал с тях. Или за него е под достойнството да ги гледа. Той е със синя кръв. Е, по-приятно е да е с мама на светски мероприятия.

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 00:18 от БлагаВест

# 617
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много добро настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 618
Вече взех да чакам понеделника с нетърпение. Дойде! Grinning

Аз мисля, че Екрем не е физическият подпалвач, но е съдействал с нещо, освен, че занесе тубите с бензина. Сиропиталището го подпали онзи Ирфан, който е в болницата. Явно и към онзи момент не е имал голямо желание да го прави и са го принудили. Защо него, а не някой друг? Жена му и тогава и сега явно няма скурпули и е важно те да са добре, на каква цена няма значение.
Туран със сигурност е замесен, иначе Идрис нямаше да му каже, че "ако си бяхте свършили работата, както трябва нямаше да се наложи Доан да се върща." Това пък ме накара да се чудя, защо чак сега реши Доан да раздава правосъдие? Ако тогава са били наказани всички виновни, щеше да си живее Кенан спокойно и Доан нямаше да иска да унищожи и него? Идрис уж го обивнява, че са създали измислена личност и са програмирали Доан като робот, а същевременно едва ли не не е доволен, че Доан се е върнал.

Хайде, лека и успешна седмица, а на пчеличките спорна работа Simple Smile

# 619
Здравейте Animal Bee

Благи, според мен думите на Идрис бяха малко двусмислени в случая. Коя работа не си е свършил Туран? Като прокурор или като родител? А може би и двете? Ако като родители се бяха опитали да се справят по друг начин с травмата на Доан, сега нямаше да се налага да се връща пълен с огорчение. Така го разбирам. Според Идрис са програмирали детето, но дали Идрис е прав или просто не разбира какво представлява тази болест? Дали оказаното лечение е било най-подходящото? Очевидно не...

И аз чакам с нетъперние епизода днес, заинтригуваха ме с фрагманите. Показаха много малко моменти, събудиха любопитството ми без да ми разкриват половината серия във фрагманите.

# 620
"Доан няма да се откаже от преследването на целите си"

С този надпис са качили снимката.

# 621
Здравейте,  🌞

# 622
Здравейте! Flowers Hibiscus

Първоначално си мислех, че Идрис говори на Туран, че не си е свършил работата като родител. Че не са намерили друго решение да се справят с детето, а са го накарали да забрави кой е.
Но пък, гледайки епизода, Туран остана неприятно изненадан, когато Кенан в новините търсеше помощ и информация от зрителите за пожара в сиропиталището. Не си мислех преди, че Туран е бил замесен. Обаче, кой знае, в онези години, когато е бил в началото на кариерата си? В желанието си да издигне по стълбицата, може и да е стъпил накриво. Да е скрил нещо, да си е затворил очите? Няма да се изненадам.

В първи епизод Екрем беше много благ. Къзъм, къзъм, цветенце мое. Satisfied Май само с Лейля е такъв.

# 623
От фен профил, няма цитиран източник

П.с. току-що излезе повече информация

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 13:15 от mikipoli

# 624
Ханде е честитила рождения ден на Дамла

# 625
От страницата на сериала в Туитър:
"Готов ли си?"

Инфо:
SenÇalKapimi започва да се излъчва премиерно  и в Салвадор Simple Smile

Gift Heart

# 626
  • София
Ханде е честитила рождения ден на Дамла

Не знам защо Ханде толкова държи на Дамла. Спомняме си, как подло я предаваше на Акиф и как зад гърба й му даваше иширети.

# 627
Май, май всички мениджъри са тясно свързани с Акиф, Бирсен и останалите и им подават информация.
Мисля си, при кого да отиде Ханде тогава? От трън, та на глог както се казва. Всички си сменят мениджърите напоследък, няма напълно читави.

Седмичната класация на IMDb Starmetre.

# 628
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Хафса на театрална постановка с участието на Buğra Gülsoy 

Weary Rolling EyesCry
Скрит текст:
Какво се случва с човеците?!? Защо? Къде си, Господи?! Quo vadis, Domine?
Сега пък Нагорни Карабах, Израел, Ивицата Газа! Отново умират и страдат невинни, заради векове нерешени спорни въпроси за територии, ресурси, власт, влияние! Изкуствено разделени народи, изкуствено начертани граници! Докога?!?

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 17:03 от Dilemi

# 629
“Любовен триъгълник за двама.” Simple Smile

https://x.com/foxturkiye/status/1711365907119751346?s=46
Евала на фокс, рекламират един сериал с музиката на друг Grinning

Ново:

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 16:46 от Cocodoggo_mom

Общи условия

Активация на акаунт