💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 25/

• 31 921
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
Пчелички, хиляди благодарности!

Здравейте! Flowers Hibiscus

ДРУГ ЧОВЕК - Епизод 4 (БГ суб)

https://videa.hu/videok/film-animacio/bambaka-biri-4-burak-deniz … -jsFi83Xlk9YwpinF

Благодаря на Алекс за помощта. Flowers Hibiscus

Приятно гледане!
Дано новите мениджъри на Керем не са като испанските и турските..

# 601
Да не са в лоши отношения Ханде и Сие ?
Няма я на рождения ден на Ситаре !
Ситаре се хвана с Мурат Далкълъч, бившият годеник на Ханде. Разделиха се впоследствие. Ханде не поддържа отношения с нея, Елчин и Алиджан (Сейфи). Не са в лоши отношения според мен, просто прекъснаха контакт.

С другите си поддържа връзка донякъде, особено с Биге. Ходят си на почивки двете.

Колко са гледани първите епизоди на конкурентите.

Скрит текст:
Bambaşka Biri 11,6 милиона
Safir 7,9 милиона
Kirli Sepeti 6,2 милиона
Kader Bağları 3,3 милиона
Yabani 8,7 милиона
Hudutsuz Sevda 4,5 милиона

Керем и BMW

https://twitter.com/Diliana_G/status/1711050326541807994

https://www.instagram.com/p/CyJMK5qM2Zz/

# 602
Ето така ги искам .... да са активни ... да не ни е скучно Sunglasses

Sparkling Heart

Бурак май ревнува Wink

Wink

Gift Heart

# 603

Какъв ти Бурак, това си е жив Доан! People EyesPeople EyesPeople Eyes

"Отвътре излиза съвсем различен човек, който никога преди не си познавал"
Подобни думи каза брата в 4ти епизод, когато се караха с баща си на масата. Всеки има някоя мръсна тайна или демон.

Сега ми попадна клип. Екрем е с едни и същи дрехи  на края на епизода, когато Доан го сложи в багажника, във фрага и на стола. Интересно ми е дали ще успеят да измъкнат някаква информация от него, та да повдигнат малко завесата и за нас.

На късмет да му е на Керем новият мениджър. Спешна нужда има от някой, който си разбира от работата.

# 604
Този новия е мениджър за САЩ. За Турция си е Гюнфер, а чичото се е назначил за мениджър в Испания, Португалия и цяла Латинска Америка. Satisfied Така си е написал открай време в профила. Минал покрай мениджърите. Animal Monkey Face

# 605
Хареса ми рекламата на БМВ 😀
Дано американците си разбират от работата, че ако са като Гюнфер и чичото... не отиват на добре нещата.. още едни на хранилка,  много ще му станат на Керем

# 606

Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

Керем & BMW
Revolving Hearts

# 607
  • София
Уаууу, каква изненада!  Nature Zap Nature Fire Nature Sparkles
Страхотна реклама! И музиката е страхотна!

https://twitter.com/thebursinguncel/status/1711051697114558874

И в Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=--MUKvZIDlc

# 608
Добра вечер!
Да изпратим обичащите се от "Ya Çok Seversen" с анализ на финалния 13 епизод! Gift Heart

И заживяха щастливо досега... (Ами ако обичаш твърде много, епизод 13)

"Кога за последен път сърцето ти биеше, сякаш щеше да изскочи от мястото си, пеперудите в стомаха ти се разкриха и отлетяха, тридесет и двата ти зъба се показаха от радост. За мен това са признаците на първите искри на любовта. В този момент нашата душа избира своята половинка и ако се борим за тази цел, двете души ще се намерят. В първия миг, в който Атеш и Лейля се видяха, душите им се избраха. Въпреки всички препятствия пред тях, раните в сърцата им и празнотата в душите им, те успяха да бъдат пълноценни един с друг. Това беше тяхната любовна история и аз съм толкова щастлив, че съм част от нея."

"Според мен любовта на Атеш към Лейля беше съвсем различна. Той видя, че може да се промени с Лейла, направи компромис с принципите си заради нея, започна да толерира дори нещата, които не можеше да понесе най-много, и откри състраданието и любовта в себе си. Знам, че те някак си ще преодолеят всички препятствия, пред които са изправени оттук нататък. Защото любовта им е преминала през най-трудните изпитания и е
 стигнала до наши дни. Надявам се да са много, много щастливи."

"Както се казва, най-добрите истории започват по два начина: или някой тръгва на път, или непознат идва в града. Пътуването на Атеш и Лейла започва, когато пътищата им се пресичат. Много съм щастлив да стана свидетел на това красиво пътуване. Много благодаря на всички, които допринесоха.
Останете с любов, ще се видим в чисто нов сериал."

https://mycapella.org/2023/10/06/ve-sonsuza-kadar-mutlu-yasadila … eversen-13-bolum/

Относно мениджъра на Керем за САЩ, Chris Prapha ,

той е мениджър на тазгодишната носителка на наградата "Оскар" за главна женска роля Мишел Йео, Everything Everywhere All at Once/ "Всичко навсякъде наведнъж" .

И рекламата на BMW е топ, както всичко до което се е докоснал Керем!

Успех на Керем! HeartpulseGreen HeartYellow Heart

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 21:22 от didi54

# 609
От няколко дни не съм влизала в соц. мрежи , но гладам пишат, че Керем и Емилиа Ланц са престанали да се следват в Инстаграм и не са я отбелязали никъде в рекламата.
Ако е истина е много странно, би трябвало да я тагнат в рекламата, все пак момичето присъства там.

# 610

Диди, ето това излиза на линка. Може би си се объркала нещо. Опитай пак.
Скрит текст:

Тина, забелязахме отсъствието ти. Hug Нямаше кой да ни носи клюките. Rolling EyesGrinning Да, Емилия не беше тагната никъде , тя сподели на стори рекламата и на пост, но никой не го сподели....

Страхотна изненада от Керем! Хареса ми рекламата. Car Nature Boom

Обаче...не трябваше ли малко да изчакат, примерно до другата неделя? Две реклами с едно лице за една седмица. Няма ли едната да засенчи другата по някакъв начин? 🤔 Не съм в тази сфера на работа, ама така си разсъждавам като зрител.

Последен снимачен ден за сериала, в който участва Елчин.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 21:23 от mikipoli

# 611
# 612
  • Dupnica
С Благодарности към пчеличките и всички в нашата тема -

Привет момичета,
Гледах без да мигна два часа и половина - хареса ми серията , страхотни превъплащения на Бурак.Както някой писа преди след този проект трябва да посети психиатър - много е добър! Heart
Самият проект е специален - сценарий, оператори, режисьор, подбор на актьорите- всеки е добър за ролята си и е на място! Flowers Hibiscus
Ханде също се справя отлично, явно консулта и е на ниво! Flowers Four Leaf Clover
Идейната линия на сюжета е доста заплетена, имам доста предположения - трябва да е на много високо в държавата играта , за да няма никакви новини и да се покрие такъв умишлен палеж - за мен всички са вътре в играта , не само Екрем и компания, но явно и Туран. Но не месля ,че Лейля е Зейнеп. Pensive Още живи участници има и то са на високи постове. Явно е замесена мафия за дрога или по страшно за органи.

Хубаво е да са активни и всеки ден да ни радват с нещо "Колкото повече, толкова повече"
Поредната реклама на Керем - страхотно Trophy Checkered Flag Rocket
BMW - хубавата кола си иска хубав мъж! Purple Heart

Лека нощ и до утре вечер! Nature Sparkles

# 613
Уфффф накрая на есето ми страницата заби… почвам наново! Head Band
Прекрасни буквички, прекрасен епизод, в който не една сюжетни линии започнаха да се преплитат.
Ах, тези родители на лейля… то е ясно като бял ден, че Екрем е подпалвача, ама явно и майката на Лейля е замесена и е помогнала пожарът да стане факт. Интересно е кои ли са тия, които така ги използват като пешки? И само вижте емоциите на Екрем, имам чувството, че има толкова злоба натрупана в него, че дори не го е толкова страх, че дъщеря му ще разбере що за стока е. Страх го е, че “цяла Турция ще разбере”. Адски безскрупулни хора, отгледали едно добро цвете Flowers Rose
Струва ми се, че Туран също е въвлечен в тази история с пожара. Доан неведнъж показва неприязънта си към него. Надали е само заради това, че Туран е баща на милият синковец Кенан. Дали пък така не се е опитал да опрости греха си, осиновявайки едно от оцелелите дечица…?
Според мен в епизод 5 отвличането на Екрем от Доан и срещата на Лейля, Кенан и свидетеля ще бъдат свързани. Може би Екрем ще избяга и ще се опита да убие свидетеля(накъдето се беше запътил) и Лейля ще се появи в момента, в който Кенан/или новопоявил се Доан спира Екрем? Предстои да разберем Wink

Еххх, медните ни пчелички беее, даже превели песента от огън—сцената! Stuck Out Tongue Winking Eye
https://youtu.be/RQmXet6kZ-Y?si=60qUkWJo4TlNQYzg
“Това не е любов, това е капан за мен…”
В сцената, в която на Кенан му беше зле и помоли Лейля да остане до него, по лицето и тръгнаха сълзи… сякаш сама усеща какво я чака. В същата сцена ми направи впечатление нещо. Кенан сънуваше пожара. След това си поговориха мъничко за любов, ама все пак:
“Буден ли съм? Или още сънувам?”
“Буден си.”
“Иска ми се да не се бях събудил. Тогава може би бих могъл да те целуна.”
Това ако не е хинт, че Лейля е Зейнеб… не ми се вярваше, но може би Лейля само при такъв развой би простила на Доан за това, което прави и ще направи.

В очакване на епизод 5, мисля непоказвани досега:

Ново от Ханде днес, четирикраките приятелчета не оставя, дори и на сет:

Ново от Бурак днес привечер, дано да отива да почива, че тия КенДо му разказаха играта, а едва започват Heart Eyes

Малки Ханде и Бурак

Прекрасни пораснали Ханде и Бурак

# 614
Коко Hug
За песента помолих Алекс за съдействие. Stuck Out Tongue Winking Eye Искаше ми се да я включим. И шрифтът смених, нотички сложих, на човек да му е приятно на гледа.Blush

За Екрем - наистина много лоша гледа, а какъв добричък беше в 1ви епизод. Flushed Лично щял да се погрижи за човека от вестника, значи щеше да си го убие без да му мигне окото.

За Туран - от разговора с Идрис става ясно, че Туран не си е свършил работата. Може би е бил прокурор по този случай с подпаленото сиропиталище? 🤔 Може би уреждайки осиновяването на КенДо са го подкупили да покрие случая? Нямат други деца, очевидно са имали някакви здравословни проблеми.

За Зейнеп - според мен Лейля не е Зейнеп. Първо - още преди време Катя добре отбеляза, че детенцето, което играеше Зейнеп е много беличко и с руса коса, ако са искали момиченце, което да показва Лейля като малка, щяха да изберат актриса, която да прилича на Мая(Черешка) примерно. Второ - когато Лейля влезе в изгореното сиропиталище, не почувства нищо. Да, стана й мъчно, но заради мъката на Кенан. Ако тя е била там и е преживявала това и тя щеше да почувства нещо.

За 5 епизод - показаха как Доан упои и вкара Екрем в багажника. След това Кенан се събуди в колата. Между тези 2 събития вероятно има интервал, който не са показали. Сигурно Доан е оставил Екрем някъде и след това е заспал. Grinning Според мен Екрем няма да умре скоро, интересен и важен персонаж е, че да го убиват така рано.

Общи условия

Активация на акаунт