Усмихнат и спокоен ден ви пожелавам.

Добро утро, прекрасни момичета! 

Благодарим, пчелички, че ни правите неделята ооооще по-хубава! Довечера с кеф ще си го изгледам с чаша чай.
в сряда почина дворното ни кученце много внезапно и мъчително(приятелчето на Коко-Мечо) поплакахме си, та после и имунитетът ми падна и си подсмърчам и спя втори ден. Живот.
Освежиха сериала, вкарвайки малко платонична страст от очите на КенДо, на фона на всичките драматични разговори в серията, без които нямаше как да се разминем, време им беше, не може само Тексас 
то ние дето гледаме по n-пъти все още имаме повече въпроси, отколкото отговори… Да видим какво са ни подготвили за днес, според мен ще е live. На края на седмицата смея да кажа, че сме в средата на рейтингите горе долу, снощният на ФОКС е с трагичен рейтинг… ще видим утре седмичната класация. Разочароващото е, че заслужават да са в челните позиции.

На живото гледане ми доскуча, но със субтитрите си е друго нещо. По стечение на обстоятелствата се наложи да гледам епизода отзад напред, първо последните 40мин, после средата, после първите.
Не го препоръчвам, не го правете! То като го гледаш нормално не можеш да намериш отговори на въпросите си, а отзад напред съвсем се омотах. 
Чаровник голям. Чакам в следващата серия да разтопи ледената кралица. 
С големи очаквания съм за утрешния епизод, да видим.

Очакваме да наваксаш с епизодите и да се включиш в обсъждането.
Момичетата си вършат цялата "черна" работа. Моята намеса в сравнение с техният труд дори не заслужав споменаване. 

Чакам да наваксаш с епизодите.