💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 25/

• 31 912
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро момичета!
Усмихнат и спокоен ден ви пожелавам.

# 586
  • София
Добро утро! Flowers Hibiscus

https://twitter.com/TheBursinSpain/status/1710732624447094929

Филмът Eflatun, с участието на Керем Бюрсин, стигна до финала в категорията „Игрален филм“ на 11-ия международен филмов фестивал в Антакия, който ще се проведе между 13 и 19 октомври 2023 г. Победителите ще бъдат обявени на церемонията по закриването на 19 октомври.

Пожелавам успех! Hands V

Лек ден ви желая!

# 587
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един вълнуващ неделен ден, изпълнен с много добро настроение и усмивки Wink

Gift Heart

# 588
Здравейте! Flowers Hibiscus

ДРУГ ЧОВЕК - Епизод 4 (БГ суб)

https://videa.hu/videok/film-animacio/bambaka-biri-4-burak-deniz … -jsFi83Xlk9YwpinF

Благодаря на Алекс за помощта. Flowers Hibiscus

Приятно гледане!

# 589
Слънчо, върха сте! Благодаря! Алекс, дай адрес, че доста шоколад сме ти събрали Grinning

Втория фраг за утрешния епизод е един, от който мога да гледам пак и пак. Дано и епизода да е такъв.

# 590
  • На зелено
Здравейте момичета, присъединявам се към вашата банда 💛 Много харесвам Бурак Дениз и Ханде като игрална двойка още от Любовта не разбира от думи. Радвам се, че толкова години по-късно отново ги събират, събрали доста опит и изиграли различни съдби. Започвам сериала, радвам се и благодаря, че има превод на български и с удоволствие ще се включа на по-късен етап с коментари за сюжета и играта.

# 591
Добро утро, прекрасни момичета в тази хубава слънчева неделя!!! Heart Благодарим, пчелички, че ни правите неделята ооооще по-хубава! Довечера с кеф ще си го изгледам с чаша чай.
Скрит текст:
Приемете извиненията ми за тихата ми седмица Grinning в сряда почина дворното ни кученце много внезапно и мъчително(приятелчето на Коко-Мечо) поплакахме си, та после и имунитетът ми падна и си подсмърчам и спя втори ден. Живот.
Епизод 4 много ми хареса без букви. Вече го анализирах още тогава де, няма да се повтарям. Поднесоха ни нещо различно, романтично, на моменти огнено  Heart Eyes Освежиха сериала, вкарвайки малко платонична страст от очите на КенДо, на фона на всичките драматични разговори в серията, без които нямаше как да се разминем, време им беше, не може само Тексас Joy
Продукцията явно най-после благоволи да се вслуша в недоволството на фандома, определено се раздвижиха в соц. Медии, за седмица последователите в инстаграм скочиха с 50000 хил. души. Дано само не са изпуснали момента, защото кой какво ще схване, започвайки сериала от 5 серия, на всички ни е ясно Grinning то ние дето гледаме по n-пъти все още имаме повече въпроси, отколкото отговори… Да видим какво са ни подготвили за днес, според мен ще е live. На края на седмицата смея да кажа, че сме в средата на рейтингите горе долу, снощният на ФОКС е с трагичен рейтинг… ще видим утре седмичната класация. Разочароващото е, че заслужават да са в челните позиции.
КенДо нали има два Лексуса. Да не би Екрем бей да е в единия, а Лейля и Кенан в другия?

Уффф бееее тези двамата Heart

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 12:12 от Cocodoggo_mom

# 592
Здравейте Animal Bee

Епизод 4 беше 2ч и 30минути непрестанно говорене. Joy На живото гледане ми доскуча, но със субтитрите си е друго нещо. По стечение на обстоятелствата се наложи да гледам епизода отзад напред, първо последните 40мин, после средата, после първите. Joy Не го препоръчвам, не го правете! То като го гледаш нормално не можеш да намериш отговори на въпросите си, а отзад напред съвсем се омотах. Joy
Снощи най-накрая успях да го изгледам от-до.
Много ми харесват диалозите. Как вкарват постоянно в диалозите "някой съвсем различен" и "никой не е такъв, какъвто изглежда". Много хубаво сцени имаше между Лейля и Кенан. Харесва ми ухажването му, някак интелигентно е. Grinning Чаровник голям. Чакам в следващата серия да разтопи ледената кралица. Grinning
Финалът беше бомба, а фрагманите за следващия епизод са най-хубавите фрагмани до момента. Heart Eyes С големи очаквания съм за утрешния епизод, да видим.

Коко, бързо оздравяване. Kissing Heart
И ти като Серкан Болат си се разболяла от тъга... Cry

Rovaniemi, добре дошла. Hug Очакваме да наваксаш с епизодите и да се включиш в обсъждането.

# 593
  • Кърджали
Приятно гледане.
Няма нужда от благодарности към мен. Аз нищо особено не съм направила.Relaxed Момичетата си вършат цялата "черна" работа.  Моята намеса в сравнение с техният труд дори не заслужав споменаване.

# 594
Пчелички, страхотни сте! Hug

Друго си е с бг. буквички Wink

Rovaniemi, добре дошла при нас Simple Smile

# 595
Heart Eyes

Много е хубав текстът, но не знам как да се преведе точно, затова няма да се опитвам.Joy

# 596
От стори на Ханде

От рождения ден на Ситаре. Присъствали са част от колегите й от Почукай на вратата ми.

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 15:22 от azisiq

# 597
Rovaniemi, добре дошла. Flowers Hibiscus Чакам да наваксаш с епизодите.

Ново от Джем Давран

https://www.instagram.com/p/CyI56tXIEuh/

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 16:27 от midnight__sun

# 598
Да не са в лоши отношения Ханде и Сие ?
Няма я на рождения ден на Ситаре !

# 599
Малко инфо:
Според MevcutBilgi
Тази седмица нашите малко изостават ...
"Най-популярните двойки за седмицата (1-7 октомври)"

Скрит текст:

"Най-обсъжданите актриси за седмицата (1-7 октомври)"

"Най-обсъжданите актьори за седмицата (1-7 октомври)"

"Най-обсъжданите продукции за седмицата (1-7 октомври)"

Според DiziWorld - "Най-популярният актьор от телевизионни сериали през седмицата 25 септември - 1 октомври 2023 г."

"Най-популярната актриса от телевизионни сериали през седмицата 25 септември - 1 октомври 2023 г."

Wink
"Roaring Talents (мениджмънтът на Керем) публикува: Небето не е границата, то е отправната точка"

Достигнахме 50 МИЛИОНА ГЛЕДАНИЯ на рекламата на Turkish Airlines в Tik Tok!

Общи условия

Активация на акаунт