💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 25/

• 31 873
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Струва ли ми се или наистина Кенан / Доан прави нещо на бащата на Лейля или това е брат й?

# 571
Доста хора са ги хванали на снимките

Интересно ми е кой ли епизод снимат в момента. Имаха 3 в запас, 4ти беше от "новите".

"Ако Доан се влюби в Лейла"

Не разбрах, какво иска да каже с тези котки.

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 20:02 от Бл@гуна

# 572
Превод на фрагмана.

https://videa.hu/videok/film-animacio/bambaka-biri-5-2-hyNMT4Uw6G7HNRwt

Пеперудке, не ти се струва. Наистина Доан прави нещо. Satisfied

# 573
Пеперудке, бащата на Лейла е Wink Да видим как Доан/Кенан ще се измъкнат от положението Sunglasses

Purple Heart

# 574
Благодаря за превода на фрагмана!
Ами с това действие, трудно ще се измъкне с оправдание, а по-скоро да си навлече гнева на Лейля!

Единствено се чудя обаче да не се обърне сериала на романтичен, защото нали уж е тип Поаро /не знам как се нарича този жанр, ама не беше криминален май ? / .

# 575
"Ако Доан се влюби в Лейла"

Не разбрах, какво иска да каже с тези котки.

Разсъждения по сторито: виждаме човек, който пие нещо, разклаща си там чашата, но котките не му обръщат никакво внимание. Изобщо не им пука. Седят и блуждаят в нещо. Може би на Лейля не й пука от ухажването на Доан? Joy
Втори вариант: Ние сме котките дето ще гледат без да мърдат следващата серия. Joy

Слънце, благодаря за фрагмана. Heart Exl Много ми хареса, усетих и аз химията най-накрая! Вече бях решила, че съм се повредила, че нищо не може да ми трепне...но ето, случи се. Heart Eyes

По фрагмана: така е сглобен, но Лейля няма да види Доан до баща си. Баща й сам самичък ще си лежи на земята, вероятно жив и здрав.

# 576

Ами с това действие, трудно ще се измъкне с оправдание, а по-скоро да си навлече гнева на Лейля!
Единствено се чудя обаче да не се обърне сериала на романтичен, защото нали уж е тип Поаро /не знам как се нарича този жанр, ама не беше криминален май ? / .
И на мен ми е интересно как КенДо ще се измъкне от ситуацията Wink Все пак още сме в началото на историята и за момента главните персонажи няма да пострадат Sunglasses

Gift Heart

"Друг човек" се води психологически трилър Wink

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 20:30 от mi_si

# 577
Бащата явно е успял да избяга от багажника, за това на Лейла ще й се размине, когато го отвори.
Обаче сега друго ми дойде на ум. В колата се събуди Кенан, Кенан качи Лейла и тръгнаха, на Кенан му свърши бензина и изведнъж се появи Доан ли? Ясно е, че е той с пистолета. От фрага изглежда все едно Кенан получава проблясък, какво има в багажника. Съвсем се заплита.

И аз мисля, че Доан ще чуе, че някой идва и ще избяга, а Лейла ще намери само баща си.

Хайде да идва понеделник!

# 578
Благи , според мен бащата може да е сложен в багажника на неговата си собствена кола. Нали бяха една зад друга. После Доан вика Идрис и Идрис взима колата на Екрем и го води някъде. Имаше една снимка където Екрем е завързан на стол в някаква празна стая и Идрис е там.

Интересното е, че Идрис беше против да закачат Екрем, но щом белята е свършена вече, ще помага, какво да прави. 🤷‍♀️

# 579
А Идрис като какъв се явява на Доан, че аз така и не разбрах ? Не му е истинския баща, приятел ми е странно да е, все да е с него докрай..

# 580
Да, аз я качих снимката с бащата на Лейла завързан за стола. Беше качена с надпис, че Екрем е притиснат в ъгъла. Явно все пак ще го хванат. Но защо Доан не го е убил веднага? Ясно е, че няма милост за виновните за пожара. Дали Идрис ще успее да го спре или нещо друго ще го забави... Бащата от багажника ли е успял да избяга или от мястото, на което е бил вързан?
Кенан си представя Лейла на плажа или настина са били там?
Имам и още въпроси? Joy

# 581
Към момента още не се знае точно какъв е Идрис на КенДо. Да се надяваме до няколко серии да ни изсветлят точно каква връзка имат, защото той е най-довереният човек на Доан и му помага в отмъщението Wink
Мислех си, че може да е роднина с майка му, ама вече не съм толкова сигурна Sunglasses
А Идрис като какъв се явява на Доан, че аз така и не разбрах ? Не му е истинския баща, приятел ми е странно да е, все да е с него докрай..

Purple Heart

# 582
В превода на 4 серия ще видите, че майката на КенДо се страхува, че той ще научи, че е осиновен и ще потърси истинските си родители. А те ще се възползват от него, защото я известен. Значи родителите му са живи. И както Катя беше предположила, болестта му може да се дължи на още по-стара детска травма, преди пожара.

Благи, може би иска да го разпита. Зад този пожар стои нещо доста по-голямо, някой по-силен го е поръчал. Доан вероятно не знае кой е той, щом и за Екрем не знаеше. Мисля си....ако искаш да разкриеш старо престъпление, но нямаш ресурс, всичко е покрито, статии, вестници, свидетелите умират от страх и не искат да говорят, какъв по-добър начин от това да привлечеш вниманието на властите към този случай и те да ровят вместо теб...🤔 Разбере ли Лейля кой и защо е придизвикал пожара, работата на Доан е само да я изпревари и да убие въпросния човек.

Не съм болен. Аз съм самата болест.Grinning

# 583
Ханде и Бурак с фенове:

Керем:

Gift Heart

# 584
И аз със среднощни размисли, след като изгледах четвърти епизод.... Много теми нахвърлят и една от тях е темата за осиновяването... Щекотлива тема, трудна и за едната, и за другата страна - за осиновилите и за осиновените.. Разбирам, че Туран и жена му са осиновили Доан, като посредством някаква психотерапия или хипноза са бръкнали в подсъзнанието му и са го накарали да повярва, че се казва Кенан и те са неговите биологични родители, скривайки изобщо неговото осиновяване... И както почти винаги се случва, това е бомба със закъснител... Както и в реалния живот... Тежка тема за осиновяването, няма да я зачеквам... Драмата е за едната и за другата страна обикновено... Страхът да кажеш или не, защото се страхуваш от съответната реакция... Имам обаче подозрения, че Лейля не е биологично дете на своето семейство... Много е различна от майка си, от брат си... Единствен бащата, който стана ясно, че действа по указания на жена си, изпитва някакъв срам от това, което е извършил и вероятно, за да откупи греха си, е взел дете, по чудо оцеляло в пожара, за да го отгледа... Няма да се изненадам, ако това в крайна сметка излезе, че е Зейнеб, израснала с името Лейля... И за да завърша тотално конспирацията, ще кажа, че на бащата на Лейля може да бъде простено от Доан, ако по някакъв начин се докаже, че е извършил благородно дело, спасявайки и осиновявайки детенцето Зейнеб... А Идрис да се окаже учител, служител или директор в интерната, довереник на момчето Доан, който не е дал съгласие за нещо и затова да са пристъпили към крайни действия - подпалването на дома... Ще видим какво ще измислят сценаристите и как ще завъртят сюжета по-натам...

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 22:48 от mury9

Общи условия

Активация на акаунт