💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и "Ако обичаш силно" /Тема 25/

• 31 925
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Май, май, и до такава степен, че за първи път видяхме Ясемин да повишава тон на Лейля.

# 421
Скрит текст:
Мурат кани Ясемин на среща, тя имала работа. Ясемин е сърдита на Лейла, че не й е казала, че брат й е излязъл преди 10 дни. Лейла купи суши и отиде да се извинява.

Яко, новините са на 02.10.23.
Мурат обяснява за човека, когото са отвлекли от болницата и това, че той е казал конкретна дата, на тази дата са запалили един детски дом. Всички са в шок, че го казва, защото се бяха разбрали, че няма да казават нищо.
Прекъсна обаче.

Лейла обяснява, че Кенан не е такъв, какъвто изглежда. Никой не бил такъв, какъвто изглеждал. Ясемин казва, че е разкарала Мурат, както я е посъветвала Лейла и щяла да продължава да живее в самота.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 23:47 от Бл@гуна

# 422
Мики, силно се надявам да позная. Satisfied Нали драма искат турските зрители? На им драма тогава. Satisfied

# 423
Скрит текст:
Майката иска да намерят изход от ситуацията. Бащата пак иска да отиде да разкаже всичко, тя пък не ще. Яко са изнервени. Бащата й крещи да млъкне.

Идрис пита Доан, какво е направил. Накарах го да страда, да преживее всичко, което аз преживях. И той? Плака в ъгъла, а аз го наблюдавах и се забавлявах. - Осъзнаваш ли, че си болен? -Не съм болен, аз съм самата болест!

Какво ще правим с Екрем. Нищо. Ще го оставим на полицаите.
Идрис предупреди Доан да не се разходжда много, да е невидим.
Пред къщата на кого е не разбрах. Какво си мислеше, че ще те оставя? казва.
Айде събуждай се

Екрем тръгна след някой, който отиваше в Истанбул. Обаче Доан го хвана.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 23:47 от Бл@гуна

# 424
Това не е ли къщата на родителите на Лейля?

# 425
Скрит текст:
Ахмед се обади на Лейла и каза, че иска да й разкаже всичко. Тя го успокоява, че нищо няма да му се случи, да отива в съда. Но той отказа и иска да се види с нея и с Кенан. До 45 минути ще е в града и ще й съобщи къде да се видят.

Лейла се обади на Кенан, че Ахмед идва и ще им разкаже всичко, ще им каже и имената, но иска да са двамата. Пита го къде е ходил рано-рано, на закуска бил.
Коментират, какво ли ще разкаже.
Едва ли ще оцелее.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 23:48 от Бл@гуна

# 426
Това сега е Кенан нали ?

Кенан и Лейля в колата и в багажника баща й. Satisfied

Свърши епизода.

Благи, много ти благодаря. Flowers Hibiscus

# 427
Това сега е Кенан нали ?

Кенан и Лейля в колата и в багажника баща й. Satisfied

Свърши епизода.

Яко. Joy

# 428
Абе докато говориха по телефона си мислех, че е Доан.
Изивинявам се, че всичките ми писания са той каза, тя каза, но бързам, ако някой гледа в реално време да е в час.
Отивам да слагам в скрит текст.

# 429
Абе докато говориха по телефона си мислех, че е Доан.
Изивинявам се, че всичките ми писания са той каза, тя каза, но бързам, ако някой гледа в реално време да е в час.
Отивам да слагам в скрит текст.

Благи, изобщо нямаш право на извинения. Благодаря ти! Жестока си Sunglasses Heart

# 430
На финала стана интересно. Свидетелят дето идва изобщо няма да стигне до срещата, предполагам. 🤔
Сякаш Кенан и Лейля ще научат толкова, колкото Доан пожелае. Той сам ги насочва и им дава доказателствата...
Бащата на Лейля не разбрахме дали е още в багажника. Показаха го все едно е, но е възможно да го е преместил някъде и да го покажат в ретроспекция. Grinning

Благи, абсолютно всичко разбрах! Много благодаря! Kissing Heart Не че няма да го гледаме още 3 пъти със субтитри, но друго си е в реално време, любопитството не ни оставя да издържим до превода. Grinning

# 431
Благи, Flowers Hibiscus страхотна си! Как успяваш едновременно да гледаш, да превеждаш и да пишеш в темата!

Много ми хареса епизода!

Боли ме и мен в момента сърцето. За Зейнеп, останала като една хармоника и с по детски издраскано име на обгорялата стена. За мъничкото момиченце, което си е отишло тъй рано от този свят. За другите загинали дечица и за живите, които тъгуват по тях.

Страшното е, че май и бащата на Кенан - старши прокурор Туран е замесен.

В "Присъда" разнасяха убитият баща на главната героиня също в багажника на кола. После някой го отмъкна и беше ужас за убиеца и за зрителите. Тук май търсят същият ефект.

Не ми се мисли за Лейля като разбере истината. Имам чувството, че баща ѝ е бил принуден и че е нямал идея, че могат да загинат децата.

# 432
Благунка, благодаря!

Възхищавам се как гледате, превеждате и пишете едновременно.
Епизода ми хареса.
Лека нощ!

# 433
Мирка, браво! Разплака ме с тези думи за Зайнеп и децата. Sad
Кенан, когато беше пред стената едвам се удържах.
Много ми харесва как играе Бурак, много ми харесва как играе Ханде. Абсолютно всички останали от каста са си много на мястото. И майките, и бащите. Идрис е супер. Сюжетът не е от леките и динамични.
Шефче, за да не се излaгам я пак ми дай жокер с имената. Хич не мога да помня. Брата, майката на Лейла, Майката на КенДо, русата от канала..
Лека нощ ви пожелавам и когато се събудите да си спомняте какви сте ги вършили Joy

# 434
Мире, Силве и аз като вас съм доволна. Трябва да има обяснение за всичко случващо се, което пък взима от времето за екшън.

Ще видим утре, любопитна съм, но не притеснена. Каквото покаже стрелката.
Мисля, че ще е надолу, но нали вече се обзаложихме, та за благото на преводите и за добрия тайминг, дано е нагоре. Satisfied

Лека нощ! Nature Sparkler

Общи условия

Активация на акаунт