Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване 82

• 58 497
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Какво cdb oil приемате!❤️

# 406
Споко и горе главата,
Гледай си живота
И много, много не го мисли,
Ще видиш, че всичко ще се нареди!
Задачата на черната дъска
Има решения с много уравнения!
Днес ще тръгнеш напряко през гората
И ще отъпкаш нова пътека за душата - твоята!
Едно, две, три.. ай, стига бе
СТО ХИЛЯДИ ЗВЕЗДИ,
И аз под тях
Събирам от светлината
На втори, на трети, на пети,
За да ми е по-добре
И за да не ме е*е!
Пътеката си със другите сподели,
Рисувай, чартай, говори,
Усмихвай се, падай, ставай и продължи!
Сродни души бол по белия свят -
С рак без рак, с това-онова,
Всички водят някаква борба!
За деца,
за любим,
за светлина,
за пари, за здраве,
за нава кола,
за покрив
И за още куп черни и бели камъни!
Майната й на скапаната рима!
Ако бейбикейт се предаде
И ако по най-бързия начин не се събере,
Ще ме разочарова като малко дете!
Всичкото най-готино на света предстои
И ти ще си в него, разбери!

Simple Smile хей ти си човека, който ще усмихва, по-смело, по-ведро, я виж какви топли съвети получаваш - усмивка бейби! Simple Smile

# 407
Привет, пуснах днес взех резултата си от биопсията, на хартия.. инвазивен дуктален карцином. Пуснах и имунохистология за които платих 318 лв. Дори не знам какво ще се случи с мен и как ще се лекувам а дотук съм платила доста.. И все още не мога да приема какво се случва, не мога да спя. Не искам да променям живота си с такава битка , която не знам как ще водя.. Пътувам много, имам туристическа агенция и не искам да си оставям работата..😞
И все още си задавам въпроса защо..
Психически не знам как ще издържа..
Говори с психолог. Имаш нужда от подкрепа и съвети как да се справиш със стреса. Момичетата са го казали- Всички сме минали през това. Животът продължава след лечението. Стъпка по стъпка всичко ще се оправи. Животът продължава. Споко. Всичко ще е наред.

# 408
Какво cdb oil приемате!❤️
[/quote
На доктор шулц

# 409
  • ПЛОВДИВ
bebokate, ако мога и аз да ти дам съвет. Когато разбрах моята диагноза  ми беше като гръм от ясно небе. Бях в кабинета на онколога, гледах в една точка и едно по едно всички желания и мечти ми се изпаряваха, но се стегнах и започнах ХТ. Когато се прибрах вкъщи се погледах в огледалото и си казах "Момиче ще се справиш, ще победиш и това нещо само горе главата" и така всеки път. За работата си работи даже така, ще се разсейваш, както и аз така правех, въпреки не разположението от ХТ. Създай си мечта за която да се бориш заедно с рака, като при мен: мечтаех да ида на село на вилата и да седя на терасата и да гледам боровата гора отсреща и да ида на морето да седна на прозореца и да се взирам в морето с чаша кафе е след ХТ успях да ида и се почуствах още по-добре. С една дума мечтай и се бори.

# 410
Споко и горе главата,
Гледай си живота
И много, много не го мисли,
Ще видиш, че всичко ще се нареди!
Задачата на черната дъска
Има решения с много уравнения!
Днес ще тръгнеш напряко през гората
И ще отъпкаш нова пътека за душата - твоята!
Едно, две, три.. ай, стига бе
СТО ХИЛЯДИ ЗВЕЗДИ,
И аз под тях
Събирам от светлината
На втори, на трети, на пети,
За да ми е по-добре
И за да не ме е*е!
Пътеката си със другите сподели,
Рисувай, чартай, говори,
Усмихвай се, падай, ставай и продължи!
Сродни души бол по белия свят -
С рак без рак, с това-онова,
Всички водят някаква борба!
За деца,
за любим,
за светлина,
за пари, за здраве,
за нава кола,
за покрив
И за още куп черни и бели камъни!
Майната й на скапаната рима!
Ако бейбикейт се предаде
И ако по най-бързия начин не се събере,
Ще ме разочарова като малко дете!
Всичкото най-готино на света предстои
И ти ще си в него, разбери!

Simple Smile хей ти си човека, който ще усмихва, по-смело, по-ведро, я виж какви топли съвети получаваш - усмивка бейби! Simple Smile

☺☺благодаря

# 411
Момичета, моля за съвет!
Майка си пусна документите за ТЕЛК ,в началото на юни месец. Минаха 5месеца, ни вест, ни кост. Не е получила дори първо писмо.
В същото време, хора около мен, подали по-късно документи са вече пенсионери от няколко месеца.
Позната, чрез рушвет вече е на финалната права за има-няма два месеца.
Знам, че не е правилно, морално, редно и справедливо/спрямо мама, спрямо всеки, който е опитал по законния начин, да придобие пенсията, която му се полага, но това е България/ Sad(((
Ако може, информирайте ме, къде да ходи да се разправя да се задейства тая институция, корумпирана....и да си свърши работата...
Вече започнахме да мислим, че са и забутали/изгубили документите.
Какво да правим?

# 412
Момичета, моля за съвет!
Майка си пусна документите за ТЕЛК ,в началото на юни месец. Минаха 5месеца, ни вест, ни кост. Не е получила дори първо писмо.
В същото време, хора около мен, подали по-късно документи са вече пенсионери от няколко месеца.
Позната, чрез рушвет вече е на финалната права за има-няма два месеца.
Знам, че не е правилно, морално, редно и справедливо/спрямо мама, спрямо всеки, който е опитал по законния начин, да придобие пенсията, която му се полага, но това е България/ Sad(((
Ако може, информирайте ме, къде да ходи да се разправя да се задейства тая институция, корумпирана....и да си свърши работата...
Вече започнахме да мислим, че са и забутали/изгубили документите.
Какво да правим?
Отидете на място и попитайте. При мен се оказа, че писмото с обратна разписка се " загубило", съответно срока в НОИ беше изпуснат и ми отрязаха два месеца. 800лв. Тва е България.

# 413
  • София
Много често писмата се губят, звъннете по тел. или на място и попитайте. В момента подновявам моя Телк, подадох документи на 1 септ, получих писмо след 1 месец да се явя на 1 дек. За София.

# 414
Да, ще отиде да пита в петък, когато пък е единствения ден, в който те благоволяват да дават информация. Сетих се за сайта на НОИ, има ли вариант там да е отразена някаква информация?

# 415
Да, ще отиде да пита в петък, когато пък е единствения ден, в който те благоволяват да дават информация. Сетих се за сайта на НОИ, има ли вариант там да е отразена някаква информация?
Не. За първи ТЕЛК, не е служебно. Късмет и успех!

# 416
Здравейте, момичета. Благодарение на вашите съвети си направих план, който до тук сработи. Направих ЯМР  и кор биопсия при д-р Виктор Йорданов.
Отварям скоба, но няма как да не споделя, че д-р Йорданов е най-хубавото, което ми се е случвало в последните седмици. Освен невероятен професионалист е и един от най-истинските хора, които съм срещала.
Кор биопсията, направена от него, беше приятно и положително преживяване, защото той беше и консултант, и психолог, и слушател.
Та, излезе ми хистологията и ще се радвам на вашите мнения

# 417
Lyalya ,резултата ти няма  как да го наречем добър,но от кошницата с лошотии най-доброто ти се е паднало.Ивазивен дуктален ,хормонозависим и Her отрицателен,с ниско Ki 67  -7/8.Има и фокуси на ин ситу G2.Нямам спомен, колко ти беше голям тумора и как ти е ЯМР ,но има шанс нещата при теб ,при определени условия да се развият благоприятно и от към терапии.Стискам палци всичко да се нареди.

Последна редакция: ср, 08 ное 2023, 09:50 от renji

# 418
  • Русе
Лейля, аз бях със същото говедо. Операция (тотална предложи В. Йорданов и го послушах), 8 червени химии, 24 лъчета и хормонална терапия. Три години от както свърших лечението. Даже вече не се сещам за този период. Права е Ренджи. От късите клечки най-дългата си изтеглила. И това ще мине.

Кити, срокът за излизане на решението е ТРИ месеца. Проверка в ТЕЛК и ако няма решение - жалба!!!

# 419
Момичета, благодаря ви. ЯМР показа, че е само едно. На ехографа го измериха 8 мм, на ЯМР - 9-10 мм. Иначе не са засегнати лимфите. Май наистина е най-дългата от късите клечки.

Общи условия

Активация на акаунт