За БУРГАС едно се знае - с мамите си той сияе!

• 14 367
  • 313
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас

lucyl30 жената,с която говорих ми каза,че директорката не иска да приема дрехи втора употреба, а предпочита за  децата да се купуват нови .Това име ми спомена и тя,но от доста време е в болнични ,може и да има някаква промяна.Тя ме посъветва да говоря с Главната счетоводителка от какво има нужда.Предполагам,че тя от своя страна би се консултирала с директор преди да каже каквото и да е.

Ти явно си запозната по-добре със ситуацията в домовете.Аз просто се сетих,че на мъжа ми роднина работи там  и попитах т.к. нямаше други предложения. Най-добре  е да се помогне там,къдете е най-окаяно положението.Щом в града домовете са що годе осигурени ,да се насочим към по- беден такъв. Peace

# 226
  • По света и У нас
Галхен  Hug важното е да се задействаме ...   bouquet чудесно си се справила и с тази информация ... За повечето неща няма как да имате информация ако не сте се посещавали Домове досега .... А все ще се намери с какво да им помогнем ... Дори и в града ...
Относно Сабрутова струва ми се, че от доста време е в "болничен"  Wink ... но дори и със самия Директор да не се говори може със заместника му ....

Първо ще гледам какво ще изровя за двата Дома, за които писах ... а после ще преценим дали и на кой конкретно ще помогнем или дали ще се насочим към някой друг  Peace

Изчезвам по задачки  Rolling Eyes ...

# 227
  • Бургас
Нашата роднина е в болничен,за директорката нищо не знам,само името ... да уточня де.

# 228
Значи за Джърсито. Там сме в събота. Резервацията е направена вече за събота седем вечерта. Камито остави и капаро.
Малко проблем направиха и искаха да изготвяме примерно меню, защото имали още една резервация за тогава без меню и на готвача щяло да му дойде нанагорно, но ние ги убедихме, че сигурно няма да се изсепем наведнъж, а и аз казах, че ще наблегнем в началото на пийването сигурно  Mr. Green и няма да протестираме, ако нещо стават бавно манджите. Но определено там готвят вкусно.

Мартениците ние ги правихме. Щях без цена да ги пускам, ама трябваше да си играя допълнително, а трябваше да излизам и не ми остана време. Ако някой измисли на кой да ги дадем, в някое село ... нещо ... да знае, че има  Peace

1.А това за памперсите по 7ст. добре ми звучи, ако наистина става за употреба.
2.А също и АМ от Либра като се вземе.
3.И пюренца примерно.
Не знам да ви кажа, аз лично си нямам на представа какво става в тези домове и от какво имат нужда. Някой който работи там сигурно може да каже, пък дори и да не е директора.  lucyl30 браво за информацията.

# 229
Извинете ме аз малко в страни от темата  Embarassed от петицията някой познава ли това име Женя Христова Скарлатова ??? Че имам съмнения тука някакви че я познавам...може и да греша де. Сори за отклонението. За Либра ако ще се взима нещо от там имам вътрешен човек, малко е във Варна ама няма значение :>

# 230
За Либра ако ще се взима нещо от там имам вътрешен човек, малко е във Варна ама няма значение :>

Е как да нямаме бе, имаме си ний човек либренски и от Бургас Mr. Green.

# 231
Извинете ме аз малко в страни от темата  Embarassed от петицията някой познава ли това име Женя Христова Скарлатова ??? Че имам съмнения тука някакви че я познавам...може и да греша де.
Аз съм!  Mr. Green Да не би да сме се засекли в следродилно?  Thinking

# 232
  • Бургас
lucyl30 браво, страшна си  Hug

За закупуване на пюрета, АМ, козметика и други неща имам позната, която работи в Тема. Предполагам, че няма да има проблеми за сертификати- все пак те търгуват на едро и са длъжни да дават!
Аз разполагам с кола, така че за превоза мога да се включа, дори и да е извън града!
Според мен дома в Средец, като че ли е подходящ, но все пак като се говори на място най- добре ще се прецени! Ако можехме на всички да помогнем....
За срещата може и да успея, но ще е след 21ч.  Confused

# 233
  • Бургас
AngelEyes  ще кача снимките от Будоара в нета и ще си свалиш от там която ти хареса, ще гледам да е тия дни,но не обещавам че снощи бях и на Максимус и така да ми се спи  Crazy, влязох на бързо да видя  за срещата в събота   Hug

# 234
Ох момичета,днес забелиха пишката на Ванко.Там поплака малко,обаче после у дома беше мн гадно.Лекарката само дръпна кожичката и ми каза като се прибера в нас да го измия и да махна насъбралата се там смегма.Да ама не.Малкия пищи и се дере и не дава да го докосна...Аз успях да махна едня малка част,но има още доста.Това другото стои закрепено здраво в основата на главичката и не иска да се маха.Намазах го с Дефламол,пък дано се оправи малко.

А сега е леко подута пишката.Нормално ли е?Кво да правя?Дайте съвет,че направо ще се побъркам от притеснение...

# 235
... че снощи бях и на Максимус и така да ми се спи  Crazy, влязох на бързо да видя  за срещата в събота   Hug
Пуууууууу сама ходиш, а иначе за събота си с нас....... ми що не каза да организираме форумско посещение да видим тия младежи и ние newsm78

# 236
БТВ - НОвините:

Родилки и лекари се оплакаха от лошите условия в следродилното отделение на Бургаската болница
07 Февруари 2007
В отделението не е правен ремонт от откриването му. Заради това и много от жените предпочитат да раждат в други болници.

Мухлясали стени, пропукани тавани, зеещи прозорци. При тези условия идват на бял свят най-малките жители на Бургас. Дограмата в отделението не е подменена от откриването му. Жените споделят, че заради течението вместо да се възстановяват след раждането-настиват.

3 200 бебета са родени през миналата година в Бургаската болница. Лекарите твърдят, че заради лошите условия броят на родилките през тази година може значително да намалее.

Бургаската болница е акционерно дружество, като 51 % е собственост на държавата, а останалите 49% са разпределени между всички общини в областта, в зависимост от населението им. От ръководството на отделението заявиха, че вече не се надяват отговорните институции да решат проблемите им, а виждат единствената възможност в спонсори.

Подкрепете петицията за подобряване на условията в Бургаска болница: http://www.bgpetition.com/burgasko_rodilno_otdelenie/index.html

# 237
  • Бургас
Ох момичета,днес забелиха пишката на Ванко.Там поплака малко,обаче после у дома беше мн гадно.Лекарката само дръпна кожичката и ми каза като се прибера в нас да го измия и да махна насъбралата се там смегма.Да ама не.Малкия пищи и се дере и не дава да го докосна...Аз успях да махна едня малка част,но има още доста.Това другото стои закрепено здраво в основата на главичката и не иска да се маха.Намазах го с Дефламол,пък дано се оправи малко.

А сега е леко подута пишката.Нормално ли е?Кво да правя?Дайте съвет,че направо ще се побъркам от притеснение...

Бена, скоро имахме подобен проблем и уролога ни изписа калиев пермантанат във водата и Cathejell   - гел с лидокаин за мазане.Отшумя за 1 седмица.Гледай във водата да го измиеш след като кожата малко се поотпусне- бавно и постепено.

# 238
Добре, Янче!  Hug Когато можеш ги качи и пиши на лични!  Peace

# 239
  • Бургас
Amelia  всяка втора сряда на месеца са тук,така че пак може да се организираме
benna  ние днес ставаме на 2 години и половина и нашия пишок не е забелен  Sad, ама изобщо не ми дава да го пипам и въпреки че знам че трябва по рано все отлагам

Общи условия

Активация на акаунт