И аз си мечтая да полегна малко, че до сега чистих, но вместо това ще излизаме на разходка с Румен. Мъжът ми е на работа и почивка не ми се очертава днес
Освен това сега пак съм бременна, по план сме за края на юни, живот и здраве! Живеем в Изгрев. Не съм бургазлийка, но си живеем тук и се надявам да ме приемете във вашите редици!
Да си призная честно, нямах време да изчета всички страници, но обещавам да наваксам! Хайде лека нощ засега, поздрави на всички майки и малките съкровища! 

аз по пронцип и снощи питах, но отговор не получих, та затова реших и тук да си задам въпроса
ами ако ще е сряда/ било то заради Максимус или заради Салсата/ може на 14.03, ако е петък-събота - 16-17.03 - това предлагам аз
ами ако ще е сряда/ било то заради Максимус или заради Салсата/ може на 14.03, ако е петък-събота - 16-17.03 - това предлагам аз
Момичета в събота беше много гот. Не мога да повярвам,че си спретнахме такова купонче. И места си намерихме в диското и не беше така претъпкано,че да се блъскаме.Плюс това и компанията,която се бяхме събрали беше особено купонджийска и весела.

Чакам да видя снимките с особено нетърпение...