Подготовка за малкия човек - тема 24

• 55 425
  • 884
  •   1
Отговори
# 75
И ние бяхме с БейбиВак за прахосмукачка и беше незаменим в яслената възраст. Joy
Ама ако питате някой друг, има върли противници на аспираторите за нос за прахосмукачка, така че си проучете какъв точно търсите Simple Smile има за уста, има електрически (които не вършат никаква работа доколкото съм чувала), има за прахосмукачка….

Тъкмо се бях насочила към електрическата на Canpol ... ако някой се е сблъсквал с нея , моля за мнение 😅
И аз търся препоръка за електрически.
Тези с прахосмукачката съм ги отписала - огромна и мощна е, нямам намерение да вадя, размотавам и т.н.

# 76
Относно електрическия аспиратор- това са най-зле похарчените ни пари 😄 Абсолютно никаква работа не върши, освен да бръмчи и да пее.. нищо не дърпа. Карахме си на аспиратор с уста и си бяхме много доволни.

Бяхме взели и такъв за прахосмукачка, но тя е много голяма и да я вадя всеки път беше абсурдно..

# 77
Никога не съм срещала положителен отзив за електрически аспиратор. Следя бебешките теми от 2 години. Това говори достатъчно. За прахосмукачка е game changer. Онзи ден го използвах и за себе си, защото не излизаха по обичайния начин. За уста върши достатъчно добра работа за разходки навън или за пътуване.

# 78
500 лв за бебефон ми идват в повече и не бих дала.

Нашата прахосмукачка е вертикална и не знсм доколко ще е удобно с нея, затова взех през устата Фрида бейби.

# 79
  • София
Моята прахосмукачка също е голяма и моделът беше най-мощният на Ровента, когато я взимахме. Стоеше си до повивалника и не се налагаше да я вадя от някъде и развивам.

# 80
  • до най-прекрасния мъж
И моята прахосмукачка е голяма и тежка, ама като видях зора, я извадих и седеше 10 дена в готовност да дърпа сополи по 3 пъти на ден. С уста изобщо не може да се изчисти така добре нослето. Понеже изкарахме две хреми една след друга и при първата дърпах само с уста, а при втората и с прахосмукачка, видях разликата. Най-гъстите и жилави секрети излизаха само с прахосмукачката.

# 81
Ние взехме АЛЕКСА  с камера за бебефон, хем и на телефона вързахме камерата ако искам от там да гледам, хем през Алекса мога да гледам и то на доста широк екран в сравнение с нормалните бебефони. с един куршум няколко заека, имаме няколко смарт устройства вкъщи и си ги комахдвам през Алексата.

# 82
  • София
Бейби ВАК не е за ежедневна употреба, то е за хрема, така че Носко за през устата за ежедневна употреба е ок, но удари ли хремата, особено тези дето имате по-големи деца ще видите че без прахосмукачка не става , или е голямо мъчение. Моето до 4г го ползваше че му отне време да се научи да си духа носа 😁

# 83
  • Варна
Ние взехме АЛЕКСА  с камера за бебефон, хем и на телефона вързахме камерата ако искам от там да гледам, хем през Алекса мога да гледам и то на доста широк екран в сравнение с нормалните бебефони. с един куршум няколко заека, имаме няколко смарт устройства вкъщи и си ги комахдвам през Алексата.

Различното при бебфоните е, че са подложени на доста по - сериозни изисквания оносно излъчването. Те са с намалено излъчване на електромагнитна радиация.
При стандартните камери, няма изисквания в това отношение.

# 84
Ъъ, с уста звучи гадно.  Cold Sweat Предполагам, няма вариант, който смуме, той да гълта сополите, нали?  Grin

# 85
Не се гълтат сополите, има си филтър.

# 86
Хехехе, добре, предвам се, ще купя и джаджа за прахосмукачката, то се е видяло Laughing

# 87
  • Германия
Дърпането на сополите с уста изобщо не е гадно, нямам абсолютно никакъв контакт сопол/уста. Стига детето да не мърда много

# 88
  • София
Веднъж ми се случи, не беше приятно, но оцелях Laughing

# 89
  • до най-прекрасния мъж
По принцип има начин да стигне до устата, но ако се дърпа правилно, ще е по-скоро изключение, не правило. Поне при този на Носко тръгна сопол по маркуча само веднъж, но малката много мърдаше. Измих и нямаше проблем. При правилно ползване, си отива в контейнера и после се измива.

Общи условия

Активация на акаунт