Подготовка за малкия човек - тема 24

• 55 434
  • 884
  •   1
Отговори
# 90
А в такъв случай бейби вакк или носко за прахосмукачка препоръчвате?

# 91
Здравейте, някой има ли това гнездо за новородено и може ли да сподели мнение?

# 92
В дилема съм дали да купя козметика на Мустела или Биодерма. Знам, че всяко детенце е различно и няма правилен отговор, но някой с опит и съвет? 🙄😀

# 93
За Мустела не съм чела хубави неща. Предизвиквала много алергии на кожата..
Аз взех на Хип, но ако не понесе на кожата на бебето, съм готова да взема друга.

# 94
  • София
От двете бих избрала Биодерма, имат сега намаление 20% в Софармаси.

Ние ще ползваме Юриаж , Xemose, със Софармаси карта е 30% намалено душ олиото сега, отделно поръчах и хидратиращо мляко за бебе с 15% намаление пак от там. Има и в Гален намаления

# 95
Всяко дете е индивидуално. Аз използвам Мустела Линимент и кремчето на Бочко за подсичане, но само профилактично, тъй като към момента нямаме проблеми. За къпане 2в1 (тяло+коса) на Алверде на ДМ и крем за тяло на Лупилу на Лидл. Все още мисля кое масажно олио да взема за зимата. С други думи не се спрях на една марка. Детето ми понася засега добре всичко, което използваме.

В дилема съм дали да купя козметика на Мустела или Биодерма. Знам, че всяко детенце е различно и няма правилен отговор, но някой с опит и съвет? 🙄😀

# 96
  • София, България
Мустела при моето бебе направи обрив, а той даже не беше с чувствителна кожа Grinning не знам на какво се дължи, може би някаква съставка вътре прави реакция.
Та от двете бих заложила на Биодерма.
Ние бяхме с А-дерма.

# 97
Всяко дете е индивидуално. Аз използвам Мустела Линимент и кремчето на Бочко за подсичане, но само профилактично, тъй като към момента нямаме проблеми. За къпане 2в1 (тяло+коса) на Алверде на ДМ и крем за тяло на Лупилу на Лидл. Все още мисля кое масажно олио на взема за зимата. С други думи не се спрях на една марка. Детето ми понася и няма проблеми засега всичко, което използваме.

+1 за Линимент. Останалата козметика е на Юриаж.

# 98
Аз за момента съм изцяло на Мустела и нямам никакви оплаквания.

# 99
Подкрепям за мустела и аз- никакви проблеми, използваме цялата серия - душ гел, шампоан-пяна, интимен гел, крем за лице, олио, крем за гърдички за преди сън, линимент за почистване под пелената. Винаги изчиствам с мокра кърпа и после с този крем, когато не се мием. Обожавам аромата на цялата серия.

По препоръка на педиатъра използваме судокрем за подсичане. Не е нужно да има проблем, за да се използва. Аз винаги слагам малко количество след всяка смяна на памперс, за да предпазя бебо от подсичане.
За да е най-коректно - първо си вземете мини комплект, повечето марки имат такива тип травъл пак и пробвайте на вашето бебе. Ако установите, че няма реакция, то тогава може да купите по-големи разфасовки. Промоции на тези марки винаги има, а мини комплекта би ви спестил евентуално неупотребяване на голямо количество, ако се окаже, че не е вашата марка.

# 100
Мустела Стелатопия бяха казали да ползват за племенника ми, когато беше бебе, тъй като имаше атопичен дерматит. Много добре му влияеше.

# 101
Гледах няколко видеа, в които показват почистване на очи, уши, интимни части с марли и физиологичен разтвор. Има ли нещо специфично, което се има предвид или са най-обикновени?

# 102
За моето зверче също взехме Мустела единствено, защото се оставих да ме убедят, че е важно цялата козметика да е на една марка, а аз исках Линимент (даже в болницата си го носех). Но не сме имали пукнат проблем.

# 103
  • София
От двете бих заложила на Биодерма. В момента малкият е с измивен гел точно на тази марка и му се отразява добре, но и не е с проблемна кожа. Като приключи мисля да взема на La Roche (аз я ползвам с чувствителна кожа и ми се отразява страхотно), включително мисля нея да ползвам и за бебето после. Мустела ми идва прехвалена, а доста хора и се оплакват от обриви след нея. От Бочко, Лупилу малкият е получавал обриви и съм ги зачеркнала тотално. Така че просто пробвайте различни, не се хвърляйте на една марка и вижте кое се отразява най-добре на детето.

# 104
А имате ли отзиви от Klorane и Weleda?

Общи условия

Активация на акаунт