Подготовка за малкия човек - тема 24

• 55 303
  • 884
  •   1
Отговори
# 735
При нас чаршафите с ластик за количката или нект ту ми излизат по-сдъвкани от дъвка 😀 Тези за леглото (купувани са от Икеа, обикновен памук) нямат този проблем, но другите са памук Ранфорс и явно от това се мачкат така. И седят идея по твърди ако не ги мина с ютия.

# 736
Е то това е. Понякога нямам време да ги извадя от сушилнята веднага и става думи нямам какво Grinning

# 737
Пускаш една бърза (аз имам 20мин) и ги вадиш пак топли Simple Smile Аз се научих много бързо, защото като стоят топли накуп започват да миришат гадно :/
Да, ранфорса се мачка. Но баш тия с ластик няма земна сила, която да ме накара да гладя - те така и така ще стоят опънати Simple Smile А не мога да ги сгъна така, че да не се намачкат пак... Абе гладенето не е за мен Joy

# 738
Това с гадната миризма го избягвам като ги пускам на екстра сухо. Така не остава влага.
Абе дрвхи са. Живи и здрави да сме. Ако има време, гладим, а като няма - не. Нищо няма да им стане на децата.

# 739
  • София
С баткото снаха ми изглади всички дрехи, с второто сега само комплекта за изписване изгладих 😁. А и чаршафите изгладих един път. Всичко друго през сушилнята минава. Те са толкова дребни и не се намачкват

# 740
Здравейте! Имам въпрос, може би малко, глупав, но не мога да намеря решение за момента. Къде спят бебетата ви през деня? Имаме кошара в нашата спалня, която реално използваме за нощния ѝ сън. През деня до сега е спяла в гнездо на дивана в хола ни. Започва да става все по-подвижна и вече се притеснявам, да спи в гнездото, случва се да отида за 2 минути до тоалетна или да се завъртя в същата стая да сготвя нещо докато спи. В кошарата ли спят и през деня вашите бебета? Това не значи ли, че и видеофона трябва да е постоянно включен 🙄

# 741
До около месец и половина спеше на дивана, но не в гнездо. Лежанката ни е доста широка. На около два месеца я оставях на пода на гимнастиката и си заспиваше там, само мятах одеяло. След като си нагласи режима самичка и знаех кога ще заспи я водех в леглото Simple Smile По препоръка на консултант, да свиква в легълцето. Често си лежах също в стаята, а ако съм в хола - пусках камерата Simple Smile Ако е тихо не е проблем да я чуя, но ако работи абсорбатора или прахосмукачката няма шанс Simple Smile

# 742
Здравейте! Имам въпрос, може би малко, глупав, но не мога да намеря решение за момента. Къде спят бебетата ви през деня?
Моята спи в кошарата или по време на разходка в количката. Гледам да я извеждам всеки ден на разходка, когато не вали и няма мъгла.

# 743
  • София
Спи в гнездото на дивана на сутрешната дрямка, аз съм до него. На следващата е в легълцето си с включен видео бебефон. Какъв е проблема да е включен постоянно видео бебефона?

# 744
  • София
Доста време ползвахме гнездото за сън (някъде едно 4м поне). Като почна вече да се преобръща го слагах в кошарата и с бебефона.

# 745
Някоя от дремките през деня може и да я оставя в гнездото на дивана, но като цяло предпочитам да спи в леглото си в отделна стая. Хем няма нужда да й се пази тихо - мога да си върша други дейности, да гледам филм, да потренирам, хем да си свиква, че мястото за сън е леглото, а не други асоциации.

# 746
Имахме малка кошара - люлка в хола. Спеше там само първите две седмици, после просто отказа. От тогава си спи в леглото, което е в спалнята с включен бебефон. Чиста работа. Не се притеснявам да не тропна или шумна.

# 747
Вкъщи спи само в леглото си на бял шум и затъмнено, камерата е пусната винаги. Само първите седмици местехме леглото й в хола за стн, но после това спря да работи.

# 748
  • София
От кой бебефон сте доволни?

# 749
  • Германия
Две бебета отгледах в апартамент, бейбифон не съм ползвала и не ми е липсвал (бях купила един, но така си останата неизползван). Вратата на спалнята открехната, винаги съм ги чувала като се събудят или заплачат.

Иначе и моите в началото спяха на дивана в хола, после го слагах в спалнята, за да не има преча, пък и да не паднат от дивана..

Общи условия

Активация на акаунт