Подготовка за малкия човек - тема 24

• 55 296
  • 884
  •   1
Отговори
# 750
От кой бебефон сте доволни?
Ние просто купихме една камера Tapo - около 90-100 лв беше мисля. Може да я свържеш с телефон, с таблет и въобще устройство, което ползваш. Има отлично дневно и нощно виждне, сензори за движение, плач и т.н.
Честно казано в началото бяха включени всички функционалности, после оставихме само нотификация за плач, за да чуваме, ако всички врати са затворени.
В първите седмици я пусках нон-стоп, сега като се сетя. И аз я чувам ако се разреве силно, при помрънкване не се отзовавам на мига, само ако стане истерична ситуацията.

# 751
  • до най-прекрасния мъж
Откакто свикна с леглото (ние имахме драма със спането първите месеци и спеше на ръце), спи само в кошарата. Случвало се е по изключение да спи на различно място - диван, количка, столче за кола. Но като цяло това не е редовно. За мен най-пълноценен сън има в кошарата на тихо и тъмно. Гледам я чрез камера през онлайн приложение. Имахме и бебефон, но за мен не беше удобен и така стои почти нов.

# 752
  • София
Нашият е Чиполино Орион. Много съм доволна. Екранът е много голям, картината е ясна дори и в затъмнена стая. Ние пътуваме много, свекъра и свекървата живеят в къща и ни трябва много стабилна връзка и да хваща и извън къщата като сме на двора.

# 753
Момичета, канех се да купувам скрин от икеа + приставка за преповиване. Обаче взехме доста голям гардероб за детската и започва да ми се струва излишно. Реално само място за преповиване няма измислено сега.
Вие ползвахте ли това място за преповиване и има ли смис да взимам цял скрин само за това?

# 754
Повивалникът е безценен! Аз взех само масичка от ИКЕА + подложка. Супер удобно е.

# 755
  • София
Покажете кой скрин имате предвид?

Ние имахме този който се превръща в библиотека на Икеа и беше ми незаменим, в момента се ползва като библиотека, а за бебето ползваме такъв с крачета върху легълцето му, но икейския определено беше много функционален

# 756
  • Германия
Скрин-повивалникът ми беше едно от НАЙ-ценните нещата покрай децата ми! Абсолютно безценен, иначе щях да остана без кръст. За мен преповиваното на леглото, дивана или пода просто не е опция, умирам от болки.

# 757
Покажете кой скрин имате предвид?

Ние имахме този който се превръща в библиотека на Икеа и беше ми незаменим, в момента се ползва като библиотека, а за бебето ползваме такъв с крачета върху легълцето му, но икейския определено беше много функционален

Този мислех

# 758
  • София
Ами не знам колко ще ви е удобен за преповиване. Ние ползваме това сега върху дървена икейска кошара

https://www.baby.bg/product/tvarda-podlozhka-za-povivane-kikkabo … teddy-70-h-50-cm/

# 759
Потвърждавам, че твърд повивалник поставен директно върху леглото е супер удобно, бюджетно и не заемащо място решение.

# 760
Аз сега се чудя скрин с повивалник ли да купя или да в върху кошарата...😄

# 761
Ако не са планирали голямо легло за началото, няма как. Ние взехме най-евтината дървена масичка и върши супер работа.

# 762
  • София
Ползвала съм повивалник само в родилното и по-неудобно нещо за мен няма Grinning Все имах чувството, че бебето ще падне, а тогава хич не мърдаше.
Сменях памперси на дивана, леглото, вътре в кошарата. Отдолу имах подложка за многократно ползване. Нямала съм болки в кръста при навеждане, но често съм сменяла просто седнала срещу детето, а не наведена (а принципно имам проблем с нерви и болки точно в кръста). Второ дете така ще гледам. Като мина на гащички и стоеше прав вече така го сменях за секунди докато се занимаваше да играе нещо.

# 763
Ние заложихме на скрин и повивалник, защото в първия шкаф на скрина сложихме памперси, спирт, физиологичен разтвор, тампони и марли, мокри кърпи, козметика, клечки за уши и още дреболии, които не виждам къде ще държа на една ръка разстояние ако повивалника е върху леглото.

# 764
Аз много исках скрин с повивалник. Като истинска скръндза бях замислила да купя обикновен скрин и отгоре просто да сложим твърд попивалник, който в последствие да махнем, когато спрем да го ползваме. Дойде скрина, сглобихме го и първото нещо което си представих като го погледнах, беше как бебето тупва от тоя скрин 😅 И до там приключи идеята ми с тоя повивалник. Сега планирам да извършвам тези дейности на дивана/ спалнята, пък какво ще излезе, предстои да разберем 😅

Общи условия

Активация на акаунт