Бъдещата ОКТОМВРИЙСКА мама тест с две черти видя и лицето и от радост засия! :)

• 12 978
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
  • София
  Карина, ако си развила пак гъбички като нищо може да е от тях, отивай при доки не се притеснявай може и като ивон да си прекалила с кекса, ох завиждам ви , мъжо чак на 11 се връща  Cry един месец без секс не ми се отразява добре, пък като си дойде ще трябва да не прекаляваме Embarassed

Днес цял ден не мога да влезна в форума, направо тъпоооооооо  ooooh!

# 106
Ама никакъв секс не съм правила повече от 2 седмици Sad
Значи сигурно е нещо гадно, знаех си, че трябва да отида днес... А сега мога най-рано във вторник. Дано да не стане някой проблем до тогава  Praynig

А форумът днес никакъв го нямаше цял ден  ooooh!
Хайде, отивам да дремна, че вече едва гледам.
Приятна вечер на всички Simple Smile

# 107
Добро утро момичета! Ех как си личи че е събота! Хайде да пием по едно кафенце а после newsm28     wash     и ако остане време пак на среща в форума !

# 108
  • София
Добро утро мамета. Аз кафенцето го отказах за известно време, че нали се боря с цигарите и това не го мога още - кафе без цигара Embarassed
Ох, и аз го отлагам това чистене, ама вече си е крайно време.
Направо се побърквам със ставането рано сутрин - никога не съм ставала толкова рано без да трябва да ходя на работа, а сега съм отпуска и въпреки всичко ставам всяка сутрин между 8  и 9 , а иначе съм ТАКАВА поспалана. Следобед пък заспивам в 3-4 и се будя към 7. Направо не се познавам. И още нещо безкрайно нетипично - вечер никъде не ми се излиза.

# 109
Добро утро и от мен!  wavey От два- три дни с този сайт е някакъв кошмар  smile3511  не знам при вас как е, но на мен въобще не ми отваряше страницата. И сега най - накрая успях да се включа.
Megi тоя проблем със спането не е само твой. На работа седя и имам чувството че клепачите ми се затварят и на всичкото отгоре всичко ме изнервя. Има и хора нарочно го правят  smile3515 Ужас, не знам как ще намеря сили днес за  newsm79 newsm75 1ironing 1dishes Само като си помисля и пак ми се доспива  Но мисля днес да се отдам на почивка и разходка. Joy.
Момичета да ви се оплача вчера казах на шефа и шефката ( малко рано, но избързах заради осигуровките) и направо ме разбиха с реакцията си. Шефа имаше едноминутно мълчание и после нещо от рода че сме му видяли сметката двете с колежката, която от другия месец излиза в майчинство. Не бил искал да ме взима на работа, защото си знаел че така ще стане. И цял ден само това му беше в главата. "Ама ти сега кога разбра. Ами сега кой ще работи, ама това онова, направоооо все еднооо нещо лошо е станало. А пък шефката ми вика ами ти няли нямаше намерение. Направооооо ужас. Чак ми се дорева по едно време. Иначе като и казах за осигуровките нямаше никакъв проблем. Нали аз ще си ги плащам какъв проблем.  smile3518
 Иначе на преглед още не съм ходила. Една позната ми каза че нямало смичъл още толкова рано, а четох че още в началото било хубаво да се направят иследвания, но не и задължително. Колежката ми първите иследвания си ги прави в 3-ти месец. И на кумицата ми доки и казал тогава да отиде за иследвания (3-ти месец).
Амо приятна почивка ви пожелавам, а на останалите да не се преуморите много.  Hug  newsm51

# 110
Добро утро Каталина! За реакцията на шефовете ти....не се учудвам!!! Егати хората все едно трябва да живеем техния живот а не лично нашият!  newsm61   Хич да не ти пука! Не можеш да се чувстваш виновна за това че си щастлива! А за прегледа - доктора вчера ми каза че има смисъл да ме гледа след 12.02 защото идеята е да видим не само точицата а и да чуем сърчицето! И на детето не сме казали още.......татко и иска да кажем след като отидем на лекар.Лелеее цели десетина дни още!

# 111
  • София
Добър ден и от мен  Simple Smile
Аз приключих с домакинстването за днес - моят син става в 7 сутрин, та ехееее, имаме време за всичко. Освен това се справих само с готвенето и чистенето на банята - останалото мисля да поеме милото  Simple Smile

Относно времето за бременеене - май не е най - подоходящо в големите жеги с тумбак, но пък зимата се похапва повечеко и повечко се качва... Ама май ще пропуснем морето  Sad Пък и като се родят, живот и здраве, повече вкъщи ще си стоим ... (Мартин е роден през май и цяло лято по цял ден бяхме навън - къде ли не съм ходила с количката  Simple Smile) Както и да е, важното е да са здравички. Пък и ако зимата е като тазгодишната, това няма да е на - големия проблем  Simple Smile

Изрових си старите книжки и си ги преглеждам, т.е. преглеждаме ги с Мартин, той толкова е заинтересован: какво е бебето сега, защо не го усеща, има ли главичка и ръчички...

Калина, реакцията на шефовете ти е неприятна, въпреки че те гледат през своята си призма и са в известна степен прави... Аз лично не съм имала реакционен проблем, сигурна съм, че и сега няма да имам. Но пък така или иначе майчинството си е изоставане от работата - когато си бременна е нормално да те режат от важните и големи проекти, когато се върнеш си поизостанал. Но пък, наваксва се, макар и трудно. Но въпреки че бременността и майчинството е срив в кариерата, аз мисля, че си струва  Hug Освен това, винаги има вариант да бъдеш майчинство само 3 - 4 месеца, да работиш от вкъщи и прочие.
Аз лично обаче, смятам да си почина и да си използвам майчинството пълноценно  Simple Smile

А сега, мисля да разходим с малкия из квартала, докато тати е готов и после палим към Витоша  Simple Smile

# 112
Здравейте всички!

Ходих днес на преглед и ми казаха, че имам раничка на шийката на матката. Но уж не било проблем.
Аз все пак се паникьосах.
Имате ли представа раничката доколко и за какво пречи?

А кога най-рано може да се види зародиш? На мен ми видяха само плоден сак и въпреки, че е сравнително рано, пак се притесних.

Rally,приятна разходка, завиждам ви Simple Smile

katalina, много тъпо с твоя шеф. Ама те мъжете си имат навика да реагират неадекватно на такива новини. Изобщо не му се връзвай.

Приятен ден на всички   bouquet

# 113
Кари за раничка на шийката на матката съм чувала че се гори, но и идея нямам какво точно е това. Но пише много по този въпрос във форума. Аз пък преди няколко месеца ходих на преглед и ми видяха уж полип на шийката ма матката и докторката ми каза че можело да ми създаде проблем при евентуална бременност и трябвало да се махне по оперативен път. Притесних се още повече че и нищо не усещах да ми има и реших да отида отида при друга уж по-добра. И ми каза че щяло това само да семахне и след 6 месеца пак да отида да ме види, но май ще се видм малко по-рано. И за проблем наистина ми каза че нямало. Но и аз все още съм притеснена. Ще видим какво ще каже и след прегледа, който мисля след 2 седмици да направя.

# 114
Кари не се притеснявай! За това е добре по-късно на преглед за да се види и зародиша а не само плоден сак!Имаш ли си добър лекар?

# 115
  • България-Швейцария
Да взема против уроки да се запиша и аз към вашата групичка Simple Smile.
С повечето не се познаваме, но Rally, Карина  bouquet - изключително ми е приятно да се срещнем тук, дано да си правим компания докрая Peace. По мои изчисления, ако инатчето устиска, би трябвало терминът ми да е около 6 октомври, което значи, че и аз ще тъка на 2 стана и в септемврийската тема, на мене по-ранното секцио няма да ми се размине при никое положение.

Още съм доста шашната, на лекар вече ходих, защото грипът не ме подмина и без да подозирам, че съм бременна, пих доста лекарства; слава богу, пропуснах антибиотиците. На видеозона се видя точицата, на място си е в матката, въпреки, че още не е съвсем добре центрирана - аз най-вече избързах с ходенето на лекар, защото докато кашлях доста ме понаболяваше отляво и се уплаших да не е извънматочна. Докторката ми смята, че лекарствата не би трябвало да са навредили, едни критични няколко дни вече ги прескочих, при това без да си нарушавам обичайния режим на движение и работа, чакам сега да мине и следващата седмица и ще ходя пак, за да се види нещо по-сериозно. На домашно, както и на служебно ниво още си мълча, ще съобщя когато вече е напълно сигурно. Хич няма да ми е лесно, и моят шеф има да се тръшка, още повече, че сме тип 'one-man-company' - той собственик, аз единственият служител с почивен ден от време на време и работен всеки ден, а и за самата мен хич не е препоръчително да се застоявам в къщи, тъй като сериозната ми заработка е пряко обвързана със свършената работа, само със заплатата съм за никъде Confused.

Иначе учудващо и за самата мен се чувствам добре и дано така и да продължи fingerscrossed, 'щото в противен случай лошо ми се пише Tired. При всички положения докторите ще ме водят рискова, ако не за друго, заради възрастта - така като гледам май съм най-дъртата жена Laughing тука, при това с първа бременност, през май ставам на 40 Crazy. Чакат ме и доста изследвания, но това си го знам и от преди.

Късмет на всички от групата Peace.

# 116
  • София
katalina шефът и шефката са за  fight  после се чудим защо имаме отрицателен приръст, освен всичко останало, та и за шефовете да мислим  ooooh!
Карина  Не се притеснявай за раничката, просто отиди при доки. Аз сам чувала, че такава раничка може да се появи и от много секс  Laughing явно добре сте поработили за бебо  Grinning
CTramell   след като терминът ти е три дни след моя, определено си за тази групичка  Laughing не те пускаме. Още повече септемврииките чуват вече сърцица, а ние се радваме още на точици и окоплодни сакчета. То и аз може да избързам с раждането , живот и здраве дано всичко е наред Praynig Всъщност всяка от нас до момента може да стане септемвриика, ама няма да мърдам от тази темичка, просто септемврииките ми изглеждат доста по-напред засега Laughing Май и мен ме водят за рискова аз съм на 32 а милото е на 40, но хич не ми пука  Crazy

# 117
Здравей CTramell   bouquet
Нека и наша групичка малко да порасне, септемврийките са вече почти 60!

meggyv, наистина добре поработихме за бебо! През ноември ми беше последния преглед и тогава нищо за раничка не ми казаха!
Аз съм вече парализирана от ужас заради нещата, които прочетох в темата за раничките, макар че сред многото ужасяващи истории имаше и една завършила успешно бременност с раничка.
Във вторник пак ще ходя, този път на друг лекар и дано да ме успокои.

Като ми влезе тази муха в главата и няма излизане. Ще взема да потърся кога се вижда зародиша, че нещо се паникьосах и покрай него.  ooooh! Ей заради това не трябва да се ходи толкова рано на прегледи...

# 118
  • България-Швейцария
Каринка, на лентичка сме с 2 дни разлика с тебе.
На лекар ходих в сряда, т.е. била съм 4 седмица и видях на екрана едно такова разпльокано като амеба малко нещо. При всички случаи към 6-та седмица ще се вижда доста по-ясно, изчакай поне дотогава, за да не трепериш излишно  Hug.

# 119
  • София
Споко Карина рано е още при мен се видя само точица или петно - не знам кое е по-правилно да се каже на документите пък пише плоден сак, насрочиха ми следващия преглед на 28.02 така че изобщо не се притеснявай. На 31.01 бях на доктор ето и снимката
http://snimka.bg/album.php?album_id=101556
Ако това ти прилича на зародиш - на мен ми прилича на петно, но доки каза че така трябвало да бъде и всичко до момента изглеждало нормално Изобщо не бива да се притесняваш в книгите картинките са съвсем различни поне засега.

Общи условия

Активация на акаунт