Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичайните симптоми на бременността?
Какви са нормалните нива на хормона hCG по време на бременност?
Какви са препоръките за витамини по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичайните симптоми на бременността?
Симптомите на бременността могат да включват умора, болки в кръста и корема, промени в гърдите, липса на апетит и повишена чувствителност на гърдите. Тези симптом често се свързват със започналата бременност. Симптомите на бременността могат да включват гадене, повръщане, болки в кръста, чувствителност на гърдите, умора, промени в апетита и хранителните предпочитания. Освен това някои жени изпитват често уриниране и повишена чувствителност към миризми. Някои от обичайните симптомти на бременността включват увеличаване на гърдите, умора, гадене и повръщане, болки в кръста, повишена чувствителност към определени храни, промени в апетита, често уринниране и повишена чувствителност към миризми.
-
Какви са нормалните нива на хормона hCG по време на бременност?
Нормалните нива на хормона hCG (човешки хорионгонадотропин) се увеличават по време на бременност. Например, в периода от 3 до 4 седмици след последната менструация (LMP), те могат да варират от 5 до 426 mIU/ml. По-нататък, от 9 до 12 седмици след LMP, стойностите могат да бъдат между 25 700 и 288 000 mIU/ml. Важно е да се отбележи, че тези стойности са индивидуални и могат да варират при различни жени.
-
Какви са препоръките за витамини по време на бременност?
Препоръките за витамини по време на бременност включват прием на фолиева киселина, която е от съществено значение за развитието на нервната система на бебето. Освен това се препоръчва консултация с лекар относно избора на подходящи витамини за бременни, като например тези с желязо и калций, които са важни както за здравето на майката, така и за бебето.
-
Какви са някои съвети за бременни жени и препоръки за бременни жени със здравословни проблеми?
-
За какво се използва Но-шпа?

, много се радвам за теб, не те познавам лично, но от това което съм чела, си страхотна!!!
Аз реакцията на моя шеф няма да коментирам, че някои от колегите четат във форума, но бях много разстроена цяла вечер
сега вече съм по-добре 
, явно на тази възраст всички изглеждат еднакви

МНОГО СЪМ ЩАСТКИВА терминът ми е на 7.10.2007
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ЛЕКА И БЕЗ ПРОБЛЕМНА БРЕМЕНОСТ
до сега четох в здравния разни бабешки рецепти и сега набирам смелост да ги изпробвам върху себе си, например капки от сок от лук
, защото :naughty:3 дни си слагах капки за нос, без почти никакъв вфект
, много е неприятно.
! Леко и безоблачено бременеене ви пожелавам!
!
! Пожелавам ви спокоен понеделник, а на недоволните шефове ......
, сега все още не мога да кажа какво ми се яде, но определено не е сладко
, аз мисля, че ще съм септемврийка, нищо че пиша тук