Бъдещата ОКТОМВРИЙСКА мама тест с две черти видя и лицето и от радост засия! :)

• 12 981
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
meggyv, много ти благодаря   bouquet
И моето горе-долу така изглежда на снимката, само малко по-големичко ми се струва.
Ще се побъркам до вторник... Още повече, че ми предстои пътуване в чужбина с автобус  Confused Дълго пътуване, в двете посоки.
Дано всичко да мине добре  Praynig

Дано вашият ден да е по-хубав от моя!

# 121
Здравейте момичета smile3525
Виждам, че имаме нова попълнение, CTramell добре дошла  newsm51, много се радвам за теб, не те познавам лично, но от това което съм чела, си страхотна!!!
Колкото до шефовете, те са такива, никога няма да дойде за тях подходящо време, слижителките им да забременият Naughty  Аз реакцията на моя шеф няма да коментирам, че някои от колегите четат във форума, но бях много разстроена цяла вечер Cry сега вече съм по-добре  Wink
meggyv, и моята снимка изглежда по същия начин Hug, явно на тази възраст всички изглеждат еднакви  Wink
Приятна вечер, момичета smile3525

# 122
  • София
Veniti още се смея, не само са еднакви, ами не можем и да си ги различим, CTramell много точно го каза - приличат на амеби, после ще започнат да приличат на запетайки и т.н.
Опитах се списъче да направя и много се разочаровах, че сме толкова малко. По реда по който сме се записали: Ивон, Veniti, meggyv, katrin7,  Карина, katalina, Nigella, ndin4eva, rally, mamma mia,  tanya_p, CTramell.
Темичката е пусната точно преди 12 дни, а ние сме само 12 Cry
Имаме една мама от Бургас, една от Стара загора, две от Варна, 7 от София и katrin7 не можах да разбера къде живееш.
Като гледам дългия списък на септемвииките направо  Embarassed

# 123
Темичката е пусната точно преди 12 дни, а ние сме само 12 Cry
Хей, че това си е много яко съвпадение Simple Smile
Имаме достатъчно време да се увеличим, все пак септемврийките имат цял месец преднина.
А и нали знаете вица, най-много бебета се раждат в деветия месец, така че не можем да се мерим с тях по този показател  Joy

# 124
  • София
Добро утро  Simple Smile

CTramell, и на мен ми е приятно   bouquet
Не се притеснявай за рисковата бременност - вече масово жените раждат на по 40. Най - много да ти направят амниоцентеза (какво пък, ще знаеш пола на бебето със сигурност много рано  Simple Smile), да родиш секцио (то вече половината жени май така раждат и доколкото съм чувала, не е толкова страшно Laughing ).

Карина, за раничката на шийката не съм чувала да пречи на бременността по принцип, но и не е лошо да се следи  Wink Моя позната си изкара цялата бременност така, не можа да роди нормално обаче (нещо раничката попречила на разкритието), което не е чак толкова болка... И все пак, лекарят ти най - добре знае.
А вчера Витошата се размина, понеже много лошо време настана ... Нищо, друг път.

За бройката ни - нормално. Те току що разбират хората, докато се освестят, едва ли ще пишат по форуми. Отделно някои са суеверни, други не казват по различни причини.
Освен това, по статистика най - много бебета се раждат ануари - февруари (правените прлоетта) и април - май (морските бебета). Което нямам общо със септемврийските де  newsm78
Важното е да обменяме опит със септемврийките, така или иначе много от нас може да родят септември Simple Smile

# 125
Здравейте мили Октомврийски мами . Ето че и аз се присъединих  smile3501 МНОГО СЪМ ЩАСТКИВА  терминът ми е на  7.10.2007  Grinning  ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ЛЕКА И БЕЗ ПРОБЛЕМНА БРЕМЕНОСТ

# 126
  • Стара Загора
Привет на Mishela i CTramel   bouquet

# 127
Добре дошли на новите мами  Hug Желая ви безпроблемна бременност и само положителни емоции   bouquet
Личи си, че днес е неделя, форумът е пуст и се влиза без проблем, аз в петък следобед въобще не можах да вляза  Cry
Момичета, да ви се оплача, имам такава зверска хрема, че чак не мога да спя  #Cussing out до сега четох в здравния разни бабешки рецепти и сега набирам смелост да ги изпробвам върху себе си, например капки от сок от лук #Crazy, защото  :naughty:3 дни си слагах капки за нос, без почти никакъв вфект Sick, много е неприятно.
Пожелавам на всички ви да се здрави, тези настинки трябва да ги  #2gunfire

# 128
  • София
mischela честитооооо. Желая както на теб, така и на всички останали безпроблемна бременност.

# 129
  • България-Швейцария
Veniti, мене ме оправи ето това

Нищо, че пише спрей за гърло, можело да се пръска и в носа.
Предписа ми го гинеколожката като невредящо уж, аз допреди това, тъй като и не подозирах за състоянието си смело си карах на Ксилорин, това на практика си е ксилометазолин, който не бил особено препоръчителен.
С доста недоверие подходих, защото мене пипне ли ме хремата веднъж в началото на зимата, си влача сополите (с извинение) до пролетта поне. Пак ги имам сега, но поне не ми е запушен носът, което направо си е събитие и повече от веднъж на ден не ми се налага да го ползвам лекарството. Все пак имай предвид, че при мене пикът на вируса беше миналата неделя и в началото на тая седмица, тогава бях най-зле, може и това да е причината; но пък не помня толкова бързо да съм се излекувала от запушен нос.

# 130
ЧХГ нива по седмици от първия ден на последния менструален период (ПРМ) или в гестационни седмици*:

• 3 седмици от ПРМ: 5 - 50 mIU/ml
• 4 седмици от ПРМ: 5 - 426 mIU/ml
• 5 седмици от ПРМ: 18 – 7 340 mIU/ml
• 6 седмици от ПРМ: 1 080 – 56 500 mIU/ml
• 7 - 8 седмици от ПРМ: 7 650 – 229 000 mIU/ml
• 9 - 12 седмици от ПРМ: 25 700 – 288 000 mIU/ml
• 13 - 16 седмици от ПМП: 13 300 – 254 000 mIU/ml
• 17 - 24 седмици от ПМП: 4 060 – 165 400 mIU/ml
• 25 - 40 седмици от ПМП: 3 640 – 117 000 mIU/ml
• не бременни: <5.0 mIU/ml
• След менопауза: <9.5 mIU/ml

Здравейте, аз се записах при септемврийските мами, защото според последния менструален цикъл трябва да съм с дата 21.09, а според датата на зачеване 25.09. Когато  трябваше да влизам тъкмо в 7мата седмица си направих кръвен тест и докторката ми каза, че според него съм в 5 седмица??? Много се притесних, а е уикенд и няма как да я питам. Това, което ме учудва, според табличката по-горе, значи че може имаш примерно 2,000 mIU/ml и да си в 5 или 6та седмица. Правилно ли съм разбрала??? Ако е така, пфю, успокоих се малко, че мира не ми дава.

# 131
Добро утро и от мен!
Добре дошли на новите мами  Hug   wavey! Леко и безоблачено бременеене ви пожелавам!   bouquet
Карина, това което знам за раничката е от библиотеката на форума, затова мога само да ти кажа да не се шашкаш засега и да слушаш доки. Знам едно, че винаги има решение на всички проблеми, но най-важното е да си спокойна!   bouquet
Меги, честито за точицата! Вече и аз нямам търпение да отида и да си видя моята амебка  newsm44
Момичета, вие чували ли сте да съществува някаква зависимост между това, което сега ви се преяжда, като например кисело, сладко и пола на бебето? Наскоро съвсем случайно една позната на моя приятелка, която е бременна с второто си дете, спомена че с дъщеря й все тортички й се ядяли, а сега повече кисело и люто. Като предположи, че май ще е момче! Аз си имам предчувствие за момиченце, но така ми се услажда един лютичък сос към всичко, че вече започнах да се замислям да не взема да го объркам детето с тези мои очаквания  smile3506! Пожелавам ви спокоен понеделник, а на недоволните шефове ......  smile3533       

# 132
  • София
silverarrow  тези стойности са ориентировачни, за всеки са индивидуални, но според таблицата си права, че си в 7 седмица. Докторката може да е казала, че си в 5-та седмица от оплождането, което значи че си в 7-ма седмица от последният цикъл. Хич не се притеснявай.

mamma mia аз направо умирам за кисело и люто, за сладко не се сещам , а как искам момиченцееееееее.....
Попари надеждите ми  Laughing .

# 133
  • София,
Здравейте бъдеши октомврийски мамита!!!

Аз съм от чакащите септемврийки, но искам да ви пожелая да ставате още и още и още!!
Октомври месец се раждат много,много  сладки бебоци - моят най-малък племенник е октомврийче 2005 (на Veri4). Обожавам го - много е сладък и палав  - да и е жив и здрав! Та в тоя ред на мисли множете се....

Поздрави и целувки от нас септемврийките!!!

# 134
Здравейте момичета  Hug как сте днес?
Ако искате можете да погледнете ето този сайд http://www.pregnancy.org/pregnancycalendar/, можете да си направите календар и да следите ден по ден развитието на вашето бебе  Hug, има интерсни неща.
mamma mia, от първата ми бременност не си спомням какво ми се е ядяло, но бях убедена, че ще имам момиче и така и стана  Flutter, сега все още не мога да кажа какво ми се яде, но определено не е сладко  Wink. Колежката, която ще има момче (видя се мин.седмица) умира за кисело и солено, а какво ще   е ако всичко ти се яде  Joy, ох, ясно е, че най-важното е да е живо и здраво Hug
Благодаря на Beni4 за включването  Heart Eyes, аз мисля, че ще съм септемврийка, нищо че пиша тук  Hug

Общи условия

Активация на акаунт