Моля за съвет.

• 13 571
  • 236
  •   1
Отговори
# 90
  • На изток от Ада
Аха ми като толкова го не ще да се развеждат ..

# 91
Ако проблемът е реален, се търси решение
Няма решение на такива казуси, те се състоят в искането някакси човекът с който живее питащия да бъде променен, че да стане изведнъж по вкуса на питащия, което дори Хари Потър не успя да направи в романите, камо ли в действителността тука без вълшебни пръчки.

# 92
Има бе, има решение и то не с бърза рецепта зарежи я, земи сега тая изневяра, ти си смотан и прочее

# 93
Решението е 2000 розови балони - сърчица, с надпис "обичам те", и тържествена клетва, че вече ще й помага, ще й обръща внимание и няма да ходи насам натам, докато тя си седи вкъщи сама ...
Аха ми като толкова го не ще да се развеждат ..
Ми тя му е заявила в прав текст, че не го иска, предложила му е да живеят като съквартиранти, тоест, както и до сега, ама без секс. Той чак сега ли е решил да си я връща, по - рано, докато си е седяла сама вкъщи, явно не му е била толкова необходима.

# 94
Да , мекушав ...
Мен ми е интересно, защо жената не пие противозачатъчни,а забременява и казва на автора, ще правя аборт ... Ми прави, позволение ли искаш ? Защо въобще му казва?
И той иска съвет..

И с хапчета няма 100% гаранция, тя какво да направи по случая? Да му го роди викаш?

# 95
  • На изток от Ада
Да , мекушав ...
Мен ми е интересно, защо жената не пие противозачатъчни,а забременява и казва на автора, ще правя аборт ... Ми прави, позволение ли искаш ? Защо въобще му казва?
И той иска съвет..

И с хапчета няма 100% гаранция, тя какво да направи по случая? Да му го роди викаш?
да си абортира без да опява. И да се разделят, не да си правят секс... пък ако стане 2 аборт...

# 96
  • София
Има няма любовник, мачът е свирен. Мъжът е сгафил преди, тя вече не го иска. С дете няма да я върже, защото както е видно, като не иска, и да забременее - пак ще абортира. Пита се в задачата защо още се удължава агонията, а не се премине към развод по взаимно съгласие като отговорни хора. И да си разделят задълженията с детето.

# 97
  • На изток от Ада
Щели като съквартиранти да живеят, страшна идея...
А гаджета ше си викат ли ?

# 98
Според мен не са се разделили, защото той се прави на неразбрал, че е нежелан.

# 99
  • На изток от Ада
И тя му предлага живеене като съквартиранти.... прекрасно

# 100
  • София
Ако имат общо жилище, някой ще трябва да си ходи при развод. Детето оставят на жената обикновено и ще си тръгне той. Освен ако не е изрично  развод по нейна вина.Ако е закупено преди брака от него, предложението съквартиранти е рентабилно за нея. Ако е под наем - най-лесно- кой откъде е.

# 101
  • На изток от Ада
Да , но как можеш да живееш с мъжа си като съквартиранти ? Плащаш половината ток, вода , переш си отделно дрехите, готвиш отделно ,чистиш си, пазариш си? Ами ако единият си намери друг тогава какво? Детето ще страда според мен с този съквартирантки живот...

# 102
  • София
Да, определено звучи като кофти вариант, но някой да доплаща на другия за жилище купено от двамата? Ако го разделят на две? Може продажба с подялба на парите и пак кой откъде е.

# 103
Автора се покри, явно не му харесаха коментарите, пък ние вече жилището делим... Аз от двата май негови поста останах с впечатлението, че те поне от 4- 5 месеца не живеят заедно, работят различни смени, които се разминават, той като не е на работа, си гледа детето в негово, или на неговите родители жилище, а тя като не е на работа, в семейното жилище... Тоест, човекът освен, че от 4 години е заебал жената, от една година отношенията им сериозно се били сговнили.. Ми как бе, миличък, явно работите на едно място, ма в различни смени, и ако случайно и двамата сте свободни, или пък жена ти си гледа детето вкъщи, по майчинство, вие не се засичате, щото ти не си се бил наживял, па тя ти дуднела на главата, че е изморена... Ма теб ти беше добре, нали, лево - десно, туй - онуй, и кой знае още какво. И сега викаш - мен ми писна само аз да бия коляно... Ма да се беше сетил да биеш туй коляно още когато е млъкнала, престанала е да ти държи сметка къде, с кого ходиш, и какво правиш. Тя вече те е прежалила, отдавна. Дърт мъж, на близо 40, сега се сетил, че иска жена и деца... Щото му избягало сигурното, пък приятелите, и приятелките, явно нямат намерение да правят нещо повече с теб от джиджи- биджи и здравей, здрасти.
Ми то коя нормална жена, с такъв мъж, дето я търси само чат пат за секс, манджа и прани дрехи, иначе изобщо не се интересува от нея, от детето си, и не се прибира вкъщи, ако не е в тотална безизходица, колко време мислиш, че ще те търпи? То, да си някой баровец, не, нали , а бачкер на смени... Сетил си се, посрещания да правиш, след като си я изпратил да се оправя сама, с малко дете, още преди 4 години, че и сметка да й държиш, къде и с кого ходи.
Ей това най - много ме изразни, значи тя те е оставила на мира, да си живееш живота, когато тя е имала нужда от теб, а ти сега имаш претенции към нея, когато се държи с теб, както ти с нея . Защо???
Имиджа ти на селски мачо пострада? Или си толкова тъп, и обкръжението ти е от 20 годишни девойчета, дето, даже и да ти се разсърдят, че снощи си евал най добрата им приятелка, днес срещу едно капучино и един розов балон пак ще ти пуснат,  си намериха мъже, твоите приятели пък си намериха жени, пък ти сам като куче...
Ми да го беше мислил туй по рано.
Една жена, да почне да мълчи, и да не пита къде си, с кого си, какво правиш, пък ти да си мислиш, че е много либерална,, спукана ти е работата. 😂 Като розов балон сърчице..

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 20:15 от Прекрасная Василиса

# 104
Авторе, защо ходиш и й се молиш?
Ясно ти е казала и показала, че не иска да е с теб! Ти толкова много ли я обичаш?
Някои казаха, че си я държал насила… Една жена ако реши да си тръгне, никой не може да я задържи насила или с молби ,или обещания ( освен ако не е зависима и мъжът не е насилник-психопат).
Реално тя ти казва, че не може повече с теб, но пък продължава да ти “пуска фандък”, защото й се молиш и си в кърпа вързан!
Аааа, също и си удобен, за да може тя да учи и да има кой да се грижи за детето в нейно отсъствие!Евала!
Сега като я няма, как ти помага да гледаш детето тя?

Общи условия

Активация на акаунт