Време е за ИКЕА! - Тема 41

• 52 275
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
в германия го има

# 106
в германия го има

[/quote

Но го няма онлайн. Там нямам как да го купя от физически магазин. Поне аз не знам за такава възможност. Иначе онлайн и с превозвач мислех.

# 107
има го с доставка, но доставката е пет пъти по скъпа от самия рафт.
(имам въведен адреса на габко, затова дава 90441 код, може ако се ползва друг превозвач да излезе и др.цена на доставка)

Скрит текст:

# 108
  • Бургас
В турската ИКЕА може също да се пазарува.

# 109
  • София
Как, освен на място?

# 110
има го с доставка, но доставката е пет пъти по скъпа от самия рафт.
(имам въведен адреса на габко, затова дава 90441 код, може ако се ползва друг превозвач да излезе и др.цена на доставка)

Скрит текст:

Аз пазарувам с GGBG, но като вкарам адреса ми излиза, че в момента не е налично за доставка. А и не виждам колко кг. са  пакетите, за да изчисля доставката. 3 бр. ми трябват.

# 111
Писах на лс да не разводнявам повече..

# 112
Привет!
Знаете ли дали Икеа правят акция "Черен петък" или нещо подобно?
Рядко съм им била клиент и не съм запозната с политиката на фирмата

# 113
Не съм виждала да правят. Имат други кампании, например до 31.10 - безлихвен кредит, или % от покупката за следващо пазаруване. Ама не са много по кампаннте с отстъпки.

# 114
За Турската икея има си фирми превозвачи,издирвах преди време заради поръчка от English home.Там цените са смешни ,а много от хубавите неща ги няма тук.
За София мога да ви препоръчам с две ръце монтаж на мебелите на Икея,ако на някой му трябва и не му се чака  ще дам контакти на лично.

# 115
За Турската икея има си фирми превозвачи,издирвах преди време заради поръчка от English home.Там цените са смешни ,а много от хубавите неща ги няма тук.
За София мога да ви препоръчам с две ръце монтаж на мебелите на Икея,ако на някой му трябва и не му се чака  ще дам контакти на лично.

И в турската Икеа няма това, което аз търся. Все пак, ако може да предложиш превозвач и да разкажеш как действа, може да е от помощ при други случаи или на някой друг.

# 116
  • София
Да и на мен би ми била полезна тази информация.

# 117
Добър вечер!
Имам нужда от голямо огледало за коридора. Искам да бъде с рамка, но не много голяма. Харесах едно и реших да попитам дали някой има същото и какво ви е мнението за него.
https://www.ikea.bg/products/decoration/mirrors/full-length-mirr … 8x196-sm/70515915
Благодаря за отговорите и отделеното време.

# 118
Тези от вас, които са с белите матови модели на гардероб PAX може ли да споделят дали много лесно се цапат? Дали е трудно поддържането им?

# 119
Не се цапат въобще. Ако нещо се пипне с мръсна ръка се чисти много лесно, не задържа нищо.По вертикалните части на вратите се трупа прах, като на всяка врата с хоризонтални елементи. Чисти се много лесно с тези рошавите чистачки.

Аз успях да хвана този шкаф, който дебна от известно време. Малко след като поръчах пак излезе, че не е наличен. Дано не ми отменят поръчката...

Общи условия

Активация на акаунт