Време е за ИКЕА! - Тема 41

• 52 291
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Няма да я отменят. Веднага след поръчка някои артикули стават неналични, защото на практика те зареждат изключително малко бройки. Често при online поръчка това си личи ясно. Например слагаш няколко броя от нещо в количката, но изписва "недостатъчна наличност, разполагаеми 1 брой" (примерно). Явно за тях сме малък пазар и зареждат смешновато малко бройки.

Панайот Цветков 717501, прекрасно огледало. Много си мечтаех за него, но се отказах заради твърде големия му размер в ширина и височина. Почти 80 см е широко и почти 190 см е високо. Което си е огромно огледало. По-голямо от това би могло да бъде само огледална стена от пода до тавана. Според мен е разкошно.

Последна редакция: нд, 05 ное 2023, 15:58 от Защо ме търсиш?

# 121
Човече, шкафът е страхотен. Никога преди не съм го заглеждала в магазина. А след твоя пост много ми е на сърце.

# 122
Здравейте!
Някой дали знае - мога ли да си купя само дъното на чекмеджетата, че майсторът малко си остави ръчичките?
https://www.ikea.bg/rooms/bathroom/vanity-units/bathroom-base-ca … medzheta/80344094

# 123
  • София
Добър вечер!
Имам нужда от голямо огледало за коридора. Искам да бъде с рамка, но не много голяма. Харесах едно и реших да попитам дали някой има същото и какво ви е мнението за него.
https://www.ikea.bg/products/decoration/mirrors/full-length-mirr … 8x196-sm/70515915
Благодаря за отговорите и отделеното време.
В коридора съм с това огледало в единият апартамент, като използвам и опцията за закачане на ключовете зад него - много е удобно.

https://www.ikea.bg/products/decoration/mirrors/wall-mirrors/nis … ogledalo/30320321

Но като размер е доста по-малко от вашият пример.

Колкото на въпроса на компютър79 за дъната, пробвайте в магазин ИКЕА София на околовръстен път, отдел Замени и връщания. Там имат понякога доста различни части, не е невъзможно и това да е налично.

# 124
Откриват в още няколко града безплатна доставка до хъб. Най-накрая се приближават още по-близо до нашия град.

# 125
Здравейте, харесали сме детско легло от икеа 90/200. Имате ли отзиви за матраците им в този размер?

# 126
Здравейте, ползвате ли работен стол от ИКЕА?! С колелца. Моля за препоръки.

# 127
Ползвам този.
Нямам забележки Hands Plus1

# 128
  • София
Ползвам този, само че друг цвят, отличен стол за парите си.

https://www.ikea.bg/products/chairs-stools-benches/desk-chairs/s … -se-stol/70261150

# 129
Здравейте,
Диван EKTORP заслужава ли си?
Има две различни цени за двойката /горе долу цвета го виждам еднакъв на екран/ предполагам, че дамаската е различна като материя и качество.
Скрит текст:
Почти същия модел предлага и Виденов, но там не виждам отзиви.

# 130
Здравейте,
Диван EKTORP заслужава ли си?
Има две различни цени за двойката /горе долу цвета го виждам еднакъв на екран/ предполагам, че дамаската е различна като материя и качество.
Скрит текст:
Почти същия модел предлага и Виденов, но там не виждам отзиви.

Не мога да кажа за дивана на Икеа, но Виденов не си купувайте НИКОГА! Това е най-некачествената изработка с най-евтини материали, направено с цел да изкара мимолетно време.

# 131
Този Екторп, който имахме беше най-удобният диван, който сме ползвали. Сядаш и те "обгвъща". Нито много дълбок, нито плитък, мек е, но с достатъчно опора. Супер предимство е, че се пере калъфът. ММ често си подрямваше, макар и малко свит на нашата тройка. Ако не са  развалили пълнежа горещо го препоръчвам.

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 08:40 от drago_2008

# 132
  • София
Аз се чудих между Ektorp и Vimle. Много са подобни.. Ходихме поне 5-6 пъти да седим.. В крайна сметка избрахме Vimle. Хареса ми това, че е по-дълбок.

# 133
  • Пловдив
Трябва да се сяда, избор по снимка не става.
Аз в моя се влюбих от първо сядане Grinning

# 134
  • Beyond the stars
Този Екторп, който имахме беше най-удобният диван, който сме ползвали. Сядаш и те "обгвъща". Нито много дълбок, нито плитък, мек е, но с достатъчно опора. Супер предимство е, че се пере калъфът. ММ често си подрямваше, макар и малко свит на нашата тройка. Ако не са  развалили пълнежа горещо го препоръчвам.

+1 , не го взехме само защото търсехме опция "разтегателен". Имаме Backabro, което вече не се предлага, а е топ със свалящите се калъфи. Ekotorp-a е от години класически модел на Икеа, та и отзиви милиони из чужбинско и не само. Със сигурност е по-добър от Виденов.

Общи условия

Активация на акаунт