Време е за ИКЕА! - Тема 41

• 52 293
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря на всички отзовали се! Всъщност дилемата ми е между ektorp и нанси на българска фирма. И двата с перящи се калъфи, като за другия има голям избор на дамаски и цветове и на него съм сядала, удобен е, малко по-висок. А цената... Та затова се чудя.

# 136
Ektorp е най-добрият диван, който някога сме имали! Няма такъв комфорт! За съжаление ни трябваше разтегателен и го сменихме. Още ми е тъжно за него.

# 137
И на мен ми се иска да е разтегателен, но мястото ми е силно ограничено. А как мога да разбера има ли мостра в даден магазин?

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 12:41 от ROSMAN

# 138
  • Beyond the stars
Благодаря на всички отзовали се! Всъщност дилемата ми е между ektorp и нанси на българска фирма. И двата с перящи се калъфи, като за другия има голям избор на дамаски и цветове и на него съм сядала, удобен е, малко по-висок. А цената... Та затова се чудя.

Готиното на икейските калъфи е , че могат да се сменят (докато предлагат дивана де). Искаш промяна - отиваш за нов калъф, не за нов диван.
Не знам честно казано на друго място да се предлага такава опция.

# 139
  • Перник
Здравейте,
Диван EKTORP заслужава ли си?
Има две различни цени за двойката /горе долу цвета го виждам еднакъв на екран/ предполагам, че дамаската е различна като материя и качество.
Скрит текст:
Почти същия модел предлага и Виденов, но там не виждам отзиви.

Не мога да кажа за дивана на Икеа, но Виденов не си купувайте НИКОГА! Това е най-некачествената изработка с най-евтини материали, направено с цел да изкара мимолетно време.

И ние нямаме диван от Икеа, но пък имаме "Виденов" около 2 години и половина. Не бих казала, че е толкова зле - здрав си е диванът, а като се има предвид, че го пера 2 пъти в годината, и дамаската изглежда съвсем добре.

# 140
  • ВАРНА
Здравейте!
Наумила съм си, че искам скрин - бял.
Чудя се между един от серията Kullen и един Malm. Кой е по-добър според вас?

# 141
Почти съм сигурна, че Malm е по-стабилен от Kullen само заради разликата в цената. В дължината разликата е 20 см.
Ние имаме бял Malm с 6 чекмеджета. Исках Nordli, но спалнята е Malm и взехме накрая техния скрин.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 07:52 от dia4ti

# 142
Да, Malm е значително по-стабилен.

# 143
  • Beyond the stars
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/chest-of-drawers/ … medzheta/20393662

С такъв сме в спалнята от шест години - нямам забележки. Нито откъм стабилност, нито откъм покритие и т.н.
Повече ми съответстваше като размери и разпределение от Malm, когато избирахме.

# 144
  • ВАРНА
https://www.ikea.bg/products/storage-furniture/chest-of-drawers/ … medzheta/20393662

С такъв сме в спалнята от шест години - нямам забележки. Нито откъм стабилност, нито откъм покритие и т.н.
Повече ми съответстваше като размери и разпределение от Malm, когато избирахме.
Точно този съм харесала в интерес на истината. Пасва ми на едно място точно като размер.

# 145
  • София
Малко е по-плитък от малм, но ако не ти е проблем.

# 146
  • София
по случай черния петък в икеа има зелен петък.
купете си батерии и крушки, за да спестите Simple Smile

# 147
  • In transit
Ако забележите намаление на кухненски съдове 365+, моля да свиркате тука, че съм си харесала една тенджера. Grinning

# 148
Имам 6000 точки, които се равняват на - 20лв. Обаче като тръгвам да ги ползвам ми дава да избера само -10лв. Някой ще може ли да ми обясни...

# 149
Днес монтирахме този шкаф.
Поръчахме на сляпо, защото нямаха мостра и много се притеснявах дали ще ни хареса. Страхотен е! Но е най-неприятното нещо за сглобяване от всичко, което сме купували досега. Винтовете захващат трудно, преборихме ги някак. И запецнахме на дръжката на вратата, дупките се разминават. Гледахме, гледахме, няма как да сме объркали, тя си влиза на едно конкретно място. Започнах да ровя по другите сайтове за отзиви и намерих в английския описан същия проблем. Наложи се да разпробиваме металната рамка. Явно вече са наясно с проблемa, но не предупреждават.

Ето разминаването:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 23:06 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт