Facebook / Фейсбук – 7

• 42 005
  • 736
  •   3
Отговори
# 450
Аз идвах да питам нещо, като прочетох какви притеснения е имало се отказвам.
При мен в момента и на телефона и на лаптопа фейса си работи без проблем.
Какво е било преди не знам.

# 451
Ами при мен явно е приело някоя парола, защото ми изписва, че въвеждам стара парола и че паролата ми е сменена преди 4 часа. Обаче от всички възможни пароли не приема никоя.

# 452
  • София
Оф, идвам да питам какво да правя, то било масово ошашавяне...
Ами аз се оказах някак си логната в телефона си, но през браузър няма влизане. От 4 пароли, които сменях, защото не ги приемаше постоянно, сега не знам коя е вярната!
Имам два имейла в профила и съответно като поискам код, ми праща на всеки имейл код, и тези кодове са различни. Който и от двата да въведа, не били верни. Егати кашата стана!
Сложете кода от първия мейл, който се вижда.
Сменете паролата с тази, която е била първата Ви парола(преди проблема днес) и която в момента е валидна вероятно за приложението в телефона.

# 453
Слагах, всичко това направих 10 пъти. Не и не...

# 454
Случайно стоях днес логната на комп. Прочетох в пресата, че има проблем - погледнах, бях изхвърлена. Нищо не правих, изчаках тук и някой написа, че вече няма проблем. Изчаках още половин час и и влязох с паролата си без проблем. В инстаграм /пак на комп/ само рефрешнах страницата и се зареди.
Пиша го, за да спрете с опитите, да изчакате системата да се стабилизира до утре по някое време. Не зная какво ще правите като сте поискали по пет кода и сте сменили още толкова пароли, но си представете, че милиони от цял свят едновременно искат код Grin
Ето колко социални мрежи са се сринали едновременно

# 455
Здравейте, бихте ли ми казали ,ако коментирам снимка на приятел, другите ми приятели от листата ще го видят ли? Благодаря

# 456
  • София
Здравейте, бихте ли ми казали ,ако коментирам снимка на приятел, другите ми приятели от листата ще го видят ли? Благодаря

Да, ако имате общи приятели

# 457
Ох, луда работа. На телефона през месинджъра и аз успях да си вляза в профила. Но на компа няма никакъв начин за връщане. И втори имейл вкарах и бълва кодове, различни в двата имейла и нито един не работи. А, вече спря и кодове да изпраща. Това дали е на добре? Joy Оправи се, 32 часа по късно. Heart

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 08:54 от pipilota65

# 458
Някой?
Скрит текст:
Списъкът ми с приятели е видим за приятелите ми, една моя приятелка обаче вижда в профила ми само общите ни такива. Проверих в настройките си, там всичко е наред, видим е за приятели. Следваме се взаимно, приятели сме от началото на февруари, не сме се рестриктвали. Помолих други две познати да проверят, при тях се вижда нормално (виждат общите ни приятели, но и всичките ми други приятели). Недоумявам защо само при тази жена ми излиза като привейтнат списъка, дори когато натисне на "всички приятели" на моя профил, й изписва, че списъкът ми е поверителен
Виж да нямаш хора разделени в групи и да има ограничение за някоя група в която е попаднала тази приятелка. И бъг може да е естествено.

# 459
Как да забраня реакциите на моя снимка или публикация? Тоест да забраня да бъде харесвана?

Ето това как да се получи

Последна редакция: чт, 07 мар 2024, 19:41 от Formati

# 460
  • София
Напоследък в много групи или страници тагват всички. Неприятно ми е, защото си мисля, че има нещо важно, а те просто искат да рекламират нещо. Има ли начин да забраня да ме включват в това "@всички"? Най-лесно е да изляза от групите или да спра да следвам/харесвам страницата, но не ми се иска. Искам само да не ме тагват за щяло и нещяло.

# 461
  • София
Аз спирам да следя групи, не ми излизат във фийда, но пак ме тагват с @everyone. Няма отърване.

# 462
Има отъване. Потърсете в настройките на самата група - има опция. Да не ви лъжа, мисля, че там беше.
Ще потърся по-късно и аз, но съм сигурна, че от някъде го настройвах и аз това - да не ми дава постоянно нотификации, т.е. оставила съм си го само за някои групи, не за всички.

# 463
  • София
Намерих само за прекратяване на известията, но отдолу пише, че не важи за отбелязванията и важни промени в групата. Изключих ги и чакам да видя резултата, но имам лошото предчувствие, че тормозът ще продължи. Simple Smile

# 464
На майка ми още не работи … може ли да си направи нов акаунт използвайки същия мейл ?!

Общи условия

Активация на акаунт