Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 503
  • 813
  •   1
Отговори
# 105
Сигурно може да си пиеш квото ти е кеф 😁 аз до сега не съм виждала някой да има нормален генотип по тази мутация. Ти така ли си Одри ?

# 106
  • София
Сигурно може да си пиеш квото ти е кеф 😁 аз до сега не съм виждала някой да има нормален генотип по тази мутация. Ти така ли си Одри ?
С повече DHA се пие ако всичко то е ок,но и аз досега не съм виждала човек без нито една мутация там.

# 107
Ей ме, не знаех че толкоз рядко:
MTHFR ген (c.677C>T) Нормален генотип С/С

# 108
  • София
Ей ме, не знаех че толкоз рядко:
MTHFR ген (c.677C>T) Нормален генотип С/С
Моята  MTHFR е A1298C  предразполага към поликистоза,НО нямам,цикъла ми допреди кухото яйце беше като часовник.
Другата c.677C>T  и на мен ми е ок.
Хомоцистеина досега ми е бил ок,скоро трябва пак да го проследя.Единствено лошият холестерол ми е малко над горна граница,но сега съм се сложила на ограничение и ... ще видим.

# 109
Май ще звъня в Афродита и ще се опитам да запазя час при Станулов евентуално за ноември.... Дано да имам късмет.... 🙁

# 110
Ronnie M, добре дошла и да не ти се налага да се задържаш дълго в темата!

За мутациите: и аз съм от изключенията (макар че все още се чудя дали някой ден да не повторя тромбофилиите в Геника, ей така за всеки случай)
Скрит текст:

Аз съвсем го закъсах със стомаха, почти нищо не мога да ям от болка и цялостен дискомфорт. Имам изписана нолпаза, но се зачетох, че тази група лекарства могат да повлияят на имунната система и с оглед на предстоящите изследвания не смея да почна. Нямам търпение до прегледа си в понеделник, за да го обсъдя с репродуктивната. Някоя от вас да се бори с проблемен стомах (язва примерно, гастрит...) и да знае как се отразяват лекарствата на бебеправенето?

# 111
  • София
2402 ,по-скоро пусни някой допълнителен фактор.
АСЕ и 13 не виждам да имаш,а те са важни,особено при мутация 4/5 PAI

# 112
# 113
Може ли малко помощ?
Нямах възможност да направя тест в една и съща лаборатория и резултатите ми на хомоцистеин са в различни мерни единици. Опитвам се да прослдя дали е панал.
Пробвах с конвертор но не разбирам това латинско Мю ли е или М. ТАка или иначе не знам как да въведа мю през клавиатурата си...
Ако някой знае колко е umol/L към ᶬmol/l моля да сподели.

# 114
  • София
аз също съм от изключенията без тромбофилии, и с колит+гастрит Grinning но гледам да не пия лекарства, оправям се предимно с диета - хляб и картофи.

# 115
Включвам се и аз.. Въпреки че съм писала и преди, но.. На почти 20 съм и правим опити за бебче със съпруга ми. (Имала съм киста, преди около 7 месеца, която беше доброкачествена) и вече за 3ти месец ще правим опити за бебче. АГ ми даде да пия ProFertil, които са за жени със СПКЯ.. Не знам дали съм от тях въпреки, че съм имала само 1 киста до сега и се махна доста бързо. Не съм имала други проблеми. Не мога да го нарека обсебване, но съм страшно притеснена от въпросите, които си задавам всеки ден.... Ще видя ли някога втора черта?😐. Мамчета дайте някакви съвети ..пили ли сте някакви витамини, някакви "хакове" и подобни

# 116
Tity, може да върнеш назад в темите. Има доста изписано за добавки.
А тази добракачествена киста е всъщност от функционалните ли (киста на жълто тяло/фоликуларна/? Ти сигурна ли си, че имаш СПКЯ? Редовен цикъл и овулация имаш ли?

# 117
2404, аз също гастрит и гледам да се оправям без лекарства. Пия единствено пробиотик + пробиотик на Лактофлор. Но цялостно спазвам диета - не ям суров лук, чесън. Не консумирам боб, леща, зеле и семена (ако си купя хляб със сусам ям, но е доста рядко). Не вм мазни храни. Беля плодове и зеленчуци. Не ям никакви плодове на гладно, не ям грейпфрут. Пържено ям доста рядко навън (вкъщи си пържа рядко картофки, защото си броя калориите😅). В никакъв случаи не ям черен пипер и люто. Когато правех кризи минавах на картофи и хляб. Когато имах кризи не консумирах никакви млечни продукти, после и после се захранвах с тях. И ако вече ми е доста тежко си взимах Гастротус.

Титу, пожелавам ти да не се задържаш много тук! 3 месеца са много малко за притеснение. Следиш ли О? Може да пиеш метилирана фолиева киселина. Успех! 🍀🍀🍀

# 118
Аз си подобрих състоянието на храносмилателната система с пектин. Но тогава не съчетавах с бебеправене.

# 119
Да, фоликуларна беше кистата. За СПКЯ не съм сигурна, защото АГ ми изписа тези лекарства, на които пише, че са за жени със PCOS, които искат да имат деца. Може би ги е предписала заради кистата, която имах, но страшно много се притеснявам, защото това ми звучи доста страшно...
Tity, може да върнеш назад в темите. Има доста изписано за добавки.
А тази добракачествена киста е всъщност от функционалните ли (киста на жълто тяло/фоликуларна/? Ти сигурна ли си, че имаш СПКЯ? Редовен цикъл и овулация имаш ли?

Общи условия

Активация на акаунт