Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 528
  • 813
  •   1
Отговори
# 135
Нищо особено инофолик го дават и за инсулинова резистентност аз го пих докато не забременях а вит Д го пият и хора без да имат проблеми със СПКЯ.
Със сигурност не инофолик ми помогна в нашия случай.

# 136
Аз знам,че вит Де е много важен за зачеване от докто Минев в Пловдив и Коензим Кю 10 *400мг

# 137
Руми, всеки втори пие витамини за свое си здраве, никъде не пише, че лично са за забременяване
Преди пишеше във фейсбук, сега почна тук...

# 138
Всеки витамин и хранителна добавка си имат опредлена функция и действа на определени тъкани и органи в тялото . Не се пият ей така без да се консултиране в лекар. Не ми се спори на такива теми. Всеки си има глава на раменете и си отговаря за собственото си тяло. Приятен ден!

# 139
Витамините действат и ако имаш косопад, желязо дефицитна анемия, ако не усвояваш мета фолиева киселина също.. Дъвкали сме ги в темата много пъти, ако се върнеш назад да четеш, това не означава че всеки витамин е за забременяване то ако беше така хората да не ходим по инвитро процедури и да пием витамин Д🤣и айде бебето ще стане...

# 140
Мизнухар,така е помагат,но понякога се налага лекарска намеса . Важен е крайният пухвав резултат.😍

# 141
Тия дни попаднах на нещо интересно, докато си рисърчвах майтакето, което ми изписаха за подобряване на овулацията. Слагам линк към проучването, имайки предвид че надали може да се нарече представително с група от 72 изследвани жени.

https://www.naturalmedicinejournal.com/journal/maitake-induces-o … -ovarian-syndrome

# 142
Не издържах днес, направих си тест, отрицателен е. Имам 4 дни до Ц, без никакви симптоми засега. Общо взето май го направих да си се сдухам сама… снощи сънувах че имам + тест, събудих се, пак заспах и пак това сънувах 🤦🏻♀🤦🏻♀🤦🏻♀ колко тъпо се чувствам не е реално 😭😭

# 143
Здравейте, до сега не съм писал в групата, но ви чета от известно време. С мъжа ми вече от почти година правим опити и за сега няма резултат, та реших все пак за чисто мое спокойствие да си пусна изследвания( личният ми Аг е на мнение, че ехографски вс е наред) утре ми е 3ти ден от цикъла и мисля да пусна:LH, FSH, Естрадиол, АМХ, Инхибин В, Вит D3, НОМА индекс, Фолиева киселина и В 12 ;
Седмица след О мисля да пусна: Пролактин, Прогестерон, TSH, fT3 и fT4.
Бихте ли допълнили или преместили нещо в др ден? Имам ПКК, ДКК, желязо, феритин, чернодробни, бъбречни и др изследвани показатели от преди 2 седмици-вс е в норма.Ако е от значение
на 35г съм, с мъжа ми имаме вече 1 детенце. Редовен цикъл -25дни.
 Благодаря ви предварително и желая на всички ни, това което искаме най-силно, да ни се сбъдне

# 144
  • София
Ех мила sisi, съжалявам за отрицателния резултат и те прегръщам!
Другия месец с нови сили и надежди!Гуш! 🍀
Sam_dam, добре дошла и успех!
Да не се задържаш много тук и бързо да се изнасяш към отчетните ти пожелавам!
Такова посрещане може да има само в тази тема 😁

# 145
  • Замък сред облаците
Sam dam, привет! Бих пуснала хома индекса извън МЦ, защото апетитът в дните преди това много варира и може да окаже влияние на стойностите на КЗ и инсулина според начина на хранене. Имай предвид че заради това той не е толкова достоверен и се препоръчва ОГТТ с трикратно мерене на КЗ и инсулин.

# 146
АА, един страничен въпрос. Имаш ли медицинско образование или си научила всичко в процеса на опити за People Baby
Питам, защото знаеш толкова много неща, поздравления за което!

# 147
  • Замък сред облаците
Всичко от личен опит и четене, икономист съм и работя в сферата на маркетинга.
Иначе по-рано през годината пусках така с кофти хранене хомата и ми се скараха, че не са достоверни - бях пуснала паралелно и гликирания хемоглобин (той дава инфо за стабилността на КЗ за 6м назад), та някак несъвместими бяха стойностите.

# 148
Sam dam, привет! Бих пуснала хома индекса извън МЦ, защото апетитът в дните преди това много варира и може да окаже влияние на стойностите на КЗ и инсулина според начина на хранене. Имай предвид че заради това той не е толкова достоверен и се препоръчва ОГТТ с трикратно мерене на КЗ и инсулин.
Много благодаря за съвета АА, вземам го предвид и ще го направя заедно с другите изследвания след О. Правила съм обременяване с глюкоза тази година( чисто профилактично, заради наследствен фактор) показанията бяха в норма.

# 149
  • Замък сред облаците
Ако те са ок, тогава няма смисъл от хома според мен 🤗

Общи условия

Активация на акаунт