Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 778
  • 813
  •   1
Отговори
# 180
  • Cyprus, Пловдив
Minnie.Mouse, може да иде в Селена, има много противоречиви мнения за нея, ние там правихме първата спермограма и ЦС.
Да не би от настъпващата есен да ни закъснява, чета вече няколко момичета са така Grinning
Моят лекар каза да изчакаме до четвъртък и ако до тогава не ми е дошло ме вика на преглед,  тъкмо тогава ще е някъде 35-36 ден.
Според вас има ли смисъл да повтарям тест?

# 181
  • София
аз съм решила, че ако до четвъртък все още не ми е дошло /няма изгледи/ да ходя да пусна едно чхг, ей така да ми е мирна главата. сигурна съм, че на 15-16 тестовете за О бяха отрицателни, на 19ти бях на профилактичен и доктора заключи, че съм в О. Май и тогава последно сме се отчели.

# 182
  • София
shan^tall фоликула колко см го измери,знаеш ли?
Бил е пред спукване,или е бил спукан?

Lucky_luck , на колко дни закъснение направи предния тест?

# 183
  • София
Бъбъл, не знам, беше някакъв не особенно учтив, на въпросите ми отговаряше това не влиза в профилактичният преглед. На мен ми беше основно за цитото, че пък за фонда трябва да е с давност не повече от 6м, а предната изтича.

# 184
Моля да кажете някакви добавки за регулиране на цикъл, че с този дуфастон не се понасяме явно Grinning, а като прочетох листовката на примолут-нор (да заместя с него),  съвсем се отказах.

Аниго, с лекаря си говори, примолут-нор е много силно, не е подходящо за всеки.

Дими, аз един път имах прогестерон 0, или иначе казано нямах прогестерон Simple Smile
Скрит текст:

Това в Бодимед ли е пускано? Simple Smile

# 185
Стискам палчета за плюсчета момичета 🫶
Чета ежедневно, но нищо ново при мен. 3 дни с 39.7 температура антибиотик главоболие и прочие за първи път се радвам че не стана миналия месец.Взех да се съвземам днес
Понеделник съм при АГ. Мислих четвъртък да пусна кръвна и вит. Д, но ще изчакам да се възстановя
До О др седмица трябва да съм топ 🤭
Иначе, въпреки че не мога да мисля с мм проведохме доста сериозен разговор, и решихме до пролетта, ако не успеем да започнем подготовка за инсеминация. Така като открит проблем нямаме.

# 186

Това в Бодимед ли е пускано? Simple Smile

В Надежда, два пъти го повториха, толкоз е било Simple Smile
Това е в начлото на цикъла и около месец преди успешния ми трансфер, та не е болка за умиране явно.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 12:26 от Одри ♡

# 187
Minnie.Mouse
Селена и Ню лайф са репродуктивните клиники в Пловдив. Може да им звъннеш да попиташ за спермограма.

# 188
Благодаря, момичета. Аз ги видях клиниките на сайта на Министерството на здравеопазването. Въпросът ми беше по-скоро за препоръка коя е по-добра в това изследване.

# 189
Minnie , за Ню лайф нямам инфо , но от Селена има много недоволни . Личното ми мнение е да потърсиш клиника в София , разбира се , ако имаш възможност да пътуваш често .

# 190
Аз съм след прегледа, всичко е чисто и няма да имам овулация този месец. Не получих насоки или съвет какво да правим, ама пък запазих час за Калчев за февруари Grinning

# 191
Аз идвам да се оплаквам 😔 Събота и неделя (6 и 7 ден от МЦ) ме започна цервикалната слуз като белтък, доволно количество, но детето вдигна температура и беше ужас, та нищо не свършихме с ММ. Отчетохме се вчера на 8 ден, все още се виждаше ЦС, а снощи цяла нощ усещах болки ниско долу в дясно, тип овулационни. Днес реших да мина през местния АГ да ми каже какво е положението и най-неочаквано за мен, според него доминантен фоликул изобщо няма и няма да имам овулация този месец. На въпроса да не се е спускал снощи, каза че щял да го види ако беше. Какво мереше и струваше не знам, лигавицата била 7,5 мм, нямало да имам закъснение на цикъла, дори без овулация щял да дойде нормално и на време 🙄 Изобщо не останах сигурна в нещата дето уж видя и ми каза, ама чак пък толкова да не виждат обикновените АГ 🙄 Не знам дали изобщо ми се занимава да търся утре примерно второ мнение, понеже аз бях убедена, че имам всичко признаци на овулация…. Май просто ще го отпиша и този месец

# 192
Алисън, имаш ли му доверие на доктора, ходила ли си и друг път?
Аз съм казвала и преди, в месеца, в който забременях ходих на преглед профилактичен и доктора каза, че нямам фоликули и нищо не вижда, овулация съвсем. Но е факт, че моя приятелка ходи при него по друг повод и на нея е казал, междудругото ако правят опити за бебе, че в момента е в овулация, та не знам. Ако е читав лекар с добра апаратура може и да е прав, но ако имаш някакви съмнения потърси друг, или просто продължете с опитите, пък за другия месец по от рано планирай прегледите около овулация.

# 193
  • София
Знам за липсващи доминантни фоликули, които сега са на няколко години вече...

Миналата седмица на 13ти ден АГ първо като ме прегледа каза, че явно е минала овулацията и пита дали сме правили опити, бяхме правили опити, да. После каза да си пусна прогестерон и да му пиша.. Видя го и каза "няма овулация", затова не видял и ДФ. Ми аз си усещах някакви телесни промени. Гърдите ми бяха подпухнали точно тогава. Правих си аз тест за овулация същия ден, положителен. Вчера и онзи ден имах пробождане в яйчниците, сякаш се редуваха. Та и днес така. Трябва да пусна и на 21 ден прогестерон, но като няма ДФ..
Абе изпълнявам, но истории всякакви.

Последна редакция: вт, 03 окт 2023, 13:28 от NadezhdaML

# 194
Азалия не съм го посещавала като небременна. За забременяването със сина ми съм ходила при лекари само в София. Аз живея в близък по-малък град. При този АГ се бях записала да ми води бременността по каса, и ме е преглеждал веднъж месечно съвсем рутинно. Успоредно си ходех при Сигридов и израждащия ме от Майчин дом, та тогава не съм имала забележки. Измерваше бебето, даваше ми направления за изследвания, когато трябваше и толкоз. Общо взето май само бременни негови пациентки познавам, за следене на фоликули и овулации няма и кой да питам за отзиви. Иначе уж му е добър ехографа, не извънземен, но като за малък град изглежда приличен. Честно казано нямам голямо избор и за второ мнение, та може би ще си караме месеца така си, пък каквото сабя покаже

Общи условия

Активация на акаунт