Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 478
  • 813
  •   1
Отговори
# 735
  • Замък сред облаците
Ми на 5-6 дни закъснение нямакакво да се види освен ако О не е доказано на 10 ден при 28-30дневен цикъл.

Сам, ниско е фТ4, отколко време си на хапчета и каква доза?
Едит: Прогестеронът е ок, имало е О. Останалите изглеждат ок.
Скрит текст:
Сори, първо писах за киста, че обърках че резултатите са от 3 ден от М, в съседната тема точно давах коментар за такъв пост и ми се омешаха мислите 🤦🏻♀

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 13:27 от АА

# 736
Привет и от мен Simple Smile

Честито на всички с положителни тестове! Пожелавам ви лека и успешна бременност! HeartHeartHeartHeart

Имах нужда от малко почивка от всичко... успях да се откъсна дори от цивилизацията и да хвана гората Grinning от утре започвам с тестове за О, ще си взема и Преферт гел. Взех си и пчелен прашец и от утре и него го включвам вечер. Имам семейни проблеми вкъщи, все понасяме негативизми с ММ и започва много да ни тежи и на двамата. Просто искам да ни се случи и нещо хубаво.

# 737
  • София
Сиси, дано следващия месец е вашият!
И аз си взех Prefert гелчето,ще го ползваме за втори месец,дано видим резултат.
 Четвъртък-петък очаквам овулация и от утре почвам с тестването.
sonityy , кога излиза чхг-то?Пусна,нали?

# 738
  • София
Сиси, гуш!
Напълно те разбирам....

# 739
Сиси, дано следващия месец е вашият!
И аз си взех Prefert гелчето,ще го ползваме за втори месец,дано видим резултат.
 Четвъртък-петък очаквам овулация и от утре почвам с тестването.
sonityy , кога излиза чхг-то?Пусна,нали?

Да, пуснах днес. После се върнах до лабораторията да добавят ако е възможно и прогрстерон, че бях забравила. Казаха довечера след 20ч резултати. Очаквам с нетърпение. Ще ви пиша.

# 740
АА, пия L-thyroxin 25mcg, като понякога го забравям, за да съм честна, покрай малкия сутрин чат -пат се сещам чак на обяд, че точно него не съм пила. От 10г съм с диагнозата и следя веднъж годишно как са нещата. Тази доза ми през последните 2г. (Тогава ТСХ ми беше около 3-4 това помня)

# 741
  • Замък сред облаците
Малка е според мен, фТ4 трябва да е около 17-18 с това ТСХ. Според мен си за 37,5 или да редуваш 25 с 50мкг.

# 742
Благодаря за пореден път, за мнението ти!
В понеделнк имам час за Ендокринолог и ще го обсъдим

# 743
Мили момичета, имам назначена цветна снимка. Понеже знам, че тук почти всички сте минали през това изследване, питането ми е, дали след снимката са ви назначавали антибиотик. Направила съм си микробиология, чиста е, при това положение дали ще бъде необходимо след ЦС да приемам антибиотик перорално?
Благодаря на всички, които ще споделят опита си Relaxed

# 744
Момичета, може ли да ми помогнете с разчитането на резултатите?

# 745
С това чхг трябваше да може да се види сакче.
Не искам да те стресирам, даже обратното. По принцип на толкова малко закъснение аз на преглед не бих отишла, но ако трябва обективно да тълкуваме резултат.
Прогесторена е нисък.

# 746
Вероятно е нормално лекар, който говори за “слизане” на ембриона при положителен тест за бременност да не може да го види на тази стойност на чхг. sonityy Иди на друг лекар, за да се успокоиш, гледам че ти е напрегнато

# 747
  • Замък сред облаците
Над 2-3 хиляди се вижда хубаво сакче, над 6000 пулс. На 1000+ е като точка и само по-добрите УЗ ще го засекат.

Прогестеронът е средна хубост, отговаря на около 70nmol.

Повтори в сряда и двете.
Момичета, може ли да ми помогнете с разчитането на резултатите?

# 748
При извънматочна бременност възможно ли е да има такъв резултат 😟 наистина съм напрегната доста

# 749
Jelibonche, на мен лично не ми бяха назначили антибиотик след ЦС, както и на доста други хора с които съм говорила по темата. Не е практика да се изписва антибиотик, особено щом ти е чиста микробиологията. До колкото знам дори преди това лекарят промива влагалището. Не се притеснявай за ЦС. Успех ти пожелавам и всичко да наред! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт