Есенната фея орисва в коремче, едно момиченце или едно момченце. ~бебеправене 422~

• 33 479
  • 813
  •   1
Отговори
# 720
Няма място за притеснение. Докторът не ти ли обясни, че на такова малко закъснение не се вижда нищо? Поне на 10 дни закъснение се ходи на преглед…

# 721
  • София
Здрвейте! Бях на преглед току що, доктора каза, че матката е уголемена,но не се вижда нищо все още. С 5-6 дни закъснение съм. Притеснена съм доста. Пуснах ЧХГ току що.
Раничко е още ,успокой се ,кога те вика пак?

Одри,честита да си със закъснение.Здрава бъди и догодина с бебче в ръце да празнуваш!

# 722
Почвам подред, че много имам да наваксвам:

За ковид/вирусните заболявания и влиянието им върху мъжките оплодителни способности: както вече сте обсъдили най-малкото всяка висока Т има негативен ефект, но вероятно пак зависи каква е началното състояние и при много добри показатели едва ли ще е огромно влошаването (но признавам - не съм чела подробно по темата колко точно влияние оказва). Моята пункция навремето беше в средата на декември, ММ изкара ковид в началото на октомври. В крайна сметка при него за 2 месеца нямаше някаква фрапантна разлика в без това лошите показатели (също така пи антибиотик до 2 дни преди пункцията, назначен от репродуктивния ни лекар).
Връщам се към тази тема повече заради момичетата, при които не е известно да има някакви проблеми или пък със сигурност знаят, че мъжете им имат хубава спермограма, за да не се шашкат прекалено много ако половинките им се разболеят. Разбира се най-добре всички да сме здрави, ама вируси е имало и ще има.

IvGG, тихичко честито и всичко да е наред до успешен финал Heart

Gery666, добре дошла и да не ти се налага да се задържаш дълго в темичката.

Mila101 и аз стискам палци скоро да се похвалиш с високо ЧХГ!

bananovolisto, браво че си се преборила! Надявам се това да е вашето ембрионче

На момичетата в процедури или скоро започващи такива - успех, както и на всички НЕчакащи М Flowers Four Leaf Clover

# 723
Честито на Сонито.
Здравейте. На 6 или 7 бях в овулация. После само я потвърдиха. Имам изписан Циклогест и Аспирин протект до Петък,днес правих тест негативен,има ли смисъл да продължавам да го пия и слагам глобулите?

# 724
Док. ми каза следващата сряда отново.
Иначе сравнявах с предната бременност, понеже си водех дневник. Записала съм си, че се вижда сакче с малко ембрионче и е било около сегашния преглед. Може би заради това посърнах, но да, изглежда наистина е рано.
Каза ми също, че има дълъг път да извърви и все още не е слязло. Единствено фолиева киселина да пия за сега.

# 725
И аз да се отчета след дълго чакане на мц, вчера се изчистих, но едно не знам как ще го направим имам назначени изследвания преди следващия цикъл макс 10дни по-рано от датата.

Мислим да правим инсеминация другия месец ако всичко е наред и ако нямаме нещо за лекуване, но аз като не знам кога ще ми дойде? Не ми се чака отново 50дни за мц .

# 726
Светослава, не сте ли го обсъдили това с репродуктивния лекар, който ще ти прави инсеминацията? Аз заради СПКЯ съм също с много нередовен цикъл, затова винаги когато е нужно да правим някакви процедури ми контролират и предизвикват цикъла по някакъв начин (противозачатъчни, прогестерон, естроген+прогестерон - зависи какво ще се прави в конкретния цикъл).
Свържи се с лекаря си най-добре и го попитай как ще процедирате.

# 727
Сони , рано е още . Поне 10 дни закъснение , както е писала Alison . Ако предния път се е визуализирало на 5-6 ден , може би си била с по-ранна овулация .

# 728
  • Замък сред облаците
Иначе сравнявах с предната бременност, понеже си водех дневник. Записала съм си, че се вижда сакче с малко ембрионче и е било около сегашния преглед. Може би заради това посърнах, но да, изглежда наистина е рано.
Каза ми също, че има дълъг път да извърви и все още не е слязло. Единствено фолиева киселина да пия за сега.

Ако не е “слязло” доктора да си хвърли дипломата 😂
Първо, за да има положителен тест, има имплантация, демек е “слязло”.
Второ, от имплантацията до видимо на УЗсакче минават около 14 дни. Тоест на около 10 ден закъснение. Ако се види по-рано, значи имплантацията, респективно овулацията е била по-рано.

# 729
Да и аз така мисля, ще му се обадя Simple Smile

# 730
  • София
аз не сменя да направя тест за ковид, че не ми се гледат пак грешните две черти...
май май пиша го дъждовен този месец ....
интересното е, че розовите сънища бяха около 10ти ден, отчетохме се там на 12ти, ама после аз нещо посърнах от към гърло и нос.... днес горе долу може и да имам сили, ама ММ го раздава сърдит, отгоре на всичкото странанта болка в дясно се върна... мислех, че е заради Ц, отмина и бях спокойна. Вчера се върна - викам сигурно е О /съвпада с календарчето/, отмина... и през нощта дребния пак беше цъфнал на спалнята та трябваше да го преместя - е пак се появи.... боли ме като е яйчник - два пръста под пъпа в дясно. разбира се въртят ми се разни филмарски сценарии в главата Grinning

# 731
Шанталче , аз също имам болки в яйчника преди О . Първоналачно са по-слаби , в деня на самата О са доста силни и отминават след няколко часа . Аз съм от жените , които много осезаемо си усещат овулацията .

# 732
  • София
и аз така реших... викам, оо тя и от дясно демек не е драма, че нямам желание тия дни Grinning ама ако не отмине ще ходя до някой доктор да ме види Grinning

# 733
Здравейте, днес си пуснах останалите хормони, на 7ми ден след О ( пада ми се 18д от цикъла) с тест ленти я засичах.
Ако е удобно да погледнете “как е положението” с Хашимото съм, провеждам си лечение , което спрях преди изследването

# 734

Ако не е “слязло” доктора да си хвърли дипломата 😂
Първо, за да има положителен тест, има имплантация, демек е “слязло”.
Второ, от имплантацията до видимо на УЗсакче минават около 14 дни. Тоест на около 10 ден закъснение. Ако се види по-рано, значи имплантацията, респективно овулацията е била по-рано.

Много ме успокоявате наистина, добре че мога да си излея душата тик. Но съм в някакъв абсолютен филм, сега си мисля за извънматочна бр.
Направо ще лудна 😭

Общи условия

Активация на акаунт