Тревожна Привързаност (Anxious Attachment)

• 10 534
  • 180
  •   1
Отговори
# 150
А вариант да виси с часове на телефона и да няма време за теб, защото пише с още няколко такива заблудени бели птици, м?!
Точно това ми се върти и на мен в главата…

# 151
Твърде виртуален стана този свят!
Не ми е ясно това с децата как ще се натъмъни в бъдеще ...

# 152
  • София
Той може и жена и дете да има. Нищо не пречи.

# 153
Авторке, проблемът ти е, че изпадаш в истерии и плачеш в тоалетната заради онлайн чатове с мъж от няма и два месеца. Да, човекът не проявява интерес, да, правилно си приключила комуникация, но цялата ти истерия покрай него не е нормална. Не би трябвало да си толкова емоционално привързана към него и към някакъв чат. То и на живо към двумесечно гадже не трябва да си толкова емоционално привързана. Не спиш, не ядеш, нищо не те радва... А човекът сигурно излиза с реални гаджета през това време.

# 154
  • София
За два месеца един мъж или не може или не иска да намери време да се види с теб. И двете опции са еднакво задънени!

# 155

Май, май Simple Smile

Авторке, няма проблем тук да ти бъдем навигатори. Нека следващата цел да е - Да започна да се срещам с мъже реално. Няма как да създадеш истинска, дълбока връзка на взаимност ако няма реален контакт, секс и близост.

Значи остави сега това до тук и започни да се оглеждаш за реално момче около теб, с което да почнеш да излизаш. Не се получава от раз, но трябват тренировки.

# 156
Хахаха, Дорис, това с Оскара точно го пратих следобед на една приятелка, на която бях разказала ситуацията. 😅

Благодаря за съветите! 🙂 Поне не ме е яд от развитието на ситуацията, защото колкото повече го мисля, толкова повече ми се струва, че нищо нямаше да излезе - той с незаинтересоваността си изважда от мен лошия човек, който столква и е принуден да си проси внимание…най-много да бях загубила още някой друг месец нерви и рев и да се беше приключило…Та това май е най-оптималното развитие на ситуацията. 🙂 Взимам си изводите и продължаваме напред (дето вика Кобрата).

# 157
Хепи, тя и за предишния говори, че предизвиквал това у нея. Няма как да е ангелче неземно и все другите да извикват най-лошото. Лошото си го носи и го стоварва на главата на всеки, имáл късмета да влезе в ролята на гаджето в поредния ù филм. Нарцистично af, както казах.
Пък да не почвам как този настоящия реално никакъв не ù е. Някакъв тип в друг град, който тя е решила, че трябва да прави нещо за нея,обаче той си живее своя живот, а не нейните фантазии.
Това, освен нарцистично, показва и опасни отклонения, които могат да застрашат физически околните.

# 158
  • Далечният изток
Това е същото като с жените, които мъжът ги бие, но те продължават да стоят с него. Нали тук във форума все ги обвиняват. Някакъв болестен мазохизъм. Хем ти е гадно с него, не ти е добре, действа ти зле, хем не си тръгваш от тази "връзка". Той ти се подиграва, пише си с още 2-3-5 жени, обаче ти си фантазираш, че имате връзка и ревеш за внимание... Каква е тази огромна нужда от внимание и то вниманието на някакво псевдо гадже. Не вярвам чак толкова да сте зле, че в реала никой да не ви обръща внимание...

# 159
Изключително груби мнения. Това, че никой не ги иска, въобще не е вярно. Имам позната, която от три години поддържа такава връзка с човек, който никога не е виждала на живо и нямат нищо общо, запознали са се онлайн. Тя смята, че са заедно и ще се съберат, а той вечно  си идва от чужбина да се видят и всеки път нещо се случва. Жената е обратното на това, което си представяте - предполагам психопатка с дебел гъз и мазна коса - тя е млада и изключително красива, поддържана фигура, прическа, грим, има си работа и приятели, но е малко по-интровертна. Определено нещо й куца, не казвам, че е нормално, всички вече се притесняват покрай тая нейна онлайн афера с компютъра, но има ухажори и не е лош човек. Има нужда от психолог със сигурност, за да се върне към реалността. Това са някакви илюзорни представи за любовта, предполагам, че всъщност е страх от обвързване. Затова подсъзнателно си избират мъже, които са далеч, които не се очертава да станат сериозни, женени, незаинтересовани, онлайн. И после изтъкват тази причина да скъсат, то не е като да няма, и казват - ето, поне опитах, защо не ми се получава. Неготовността на авторката да поеме отговорност за деца затвърждава това мое убеждение.

# 160
той с незаинтересоваността си изважда от мен лошия човек, който столква и е принуден да си проси внимание…

Това е плашещо поведение и отношение към човека отсреща. И то след два месеца видеоразговори.
Ако тази история е реална... работи над себе си, над тази лабилност.

# 161
Манди, аз не си представям физически отблъскващ човек, но определено си представям психически нестабилен и опасен човек.

# 162
  • Далечният изток
Mandy Bo, никой не говори, поне аз, не говоря за външност. Дори познавам няколко истински красавици, които са със супер ниско самочувствие и въобще не си дават сметка, че са красиви и привличат внимание. Вярно е, че всичко тръгва от липсата на самочувствие. Върху това трябва да се работи. Ето твоята позната - три години "връзка". Това е връзка обаче само в нейното съзнание. Това, че си пишеш с някого онлайн не е връзка, вече го писах и на авторката. Това, че прекарваш някакво време в онлайн комуникация и си дрънкате някакви неща, не го прави връзка. Още повече, че човекът отсреща няма никакво намерение дори да се видите... Как може въобще някой при това положение да реши, че е във връзка с този човек?!

# 163
Нямам представа защо го нарича връзка, но тя се чувства обвързана. И аз съм изумена. Но го написах, защото постоянно е сваляна на живо, нейни колеги я ухажват, единият си беше влюбен в нея, искат я, не е като да не я искат.

# 164
Това е същото като с жените, които мъжът ги бие, но те продължават да стоят с него. Нали тук във форума все ги обвиняват. Някакъв болестен мазохизъм. Хем ти е гадно с него, не ти е добре, действа ти зле, хем не си тръгваш от тази "връзка".
Ти също си една от тях, жалкото е че в реала ти се случва. Но, да даваме съвети на килограм за чуждия живот сме първи.

Общи условия

Активация на акаунт