Отговори
# 90
Леле, Викси, страшен оптимист си ако мислиш, че като проходи ще ти е по-леко. Тогава ще е лудото търчане - бягство от площадката, засилване към някоя люлееща се люлка и т.н.
Аз много не го оставям по земята, защото всичко се изяжда. Вчера правих лична фотосесия за месечинката и изяде едно листо, после го повърна 😁
Колкото до реването на прибиране, баткото беше така. Прибирала съм го под мишница, ритащ и ревящ, защото като го гушна ме хапеше от инат. В количката и аз го вкарвах с подкуп, но замених солетите с парченца ябълка. Поне плодове обича той и до ден днешен. Говорим като беше на около годинка. Та, тиквам ябълка в ръката и го закопчавам в количката и всички доволни. Без ябълка не излизахме  Grinning
Бебони е по-спокоен, много ще се радвам ако минем без такива истерии и хапаници. Все пак баланс някакъв трябва да има...

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 15:19 от Elektra.13

# 91
Прекрасни са Електра ❤️❤️

# 92
  • София
Големи сладури са!🫶

Ами какво да ви кажа, лъжа го моя човек с бебешки бисквити и така сяда в количката и има мир.
Да не ви казвам, че от седмица е невъзможен вкъщи. Реве, тръщка се, когато седи от инат се блъска назад ...не знам какво става с това бебе 🤣😅 само вън е спокоен и сме по цял ден по площадки...

# 93
Благодаря Heart

И моето момче много се блъска назад, но не разбирам защо, понякога го прави и се смее.

# 94
  • София
Да ви кажа, че има подобрение вчера и днес. Много по- спокоен е, пак мрънкоти и нервничи, но не изпада в истерия. Нещо явно го тревожи, може да го болят венци, знам ли.
Явно ден за ден ще се променя човечето.
Иначе да ви попитам, в студените зимни дни как смятате да ги обличате? Може ли да прикачите някоя друга снимка на дрешка, защото не съм сигурна.
Ще слагате ли термо клинче или чорапогащници?

# 95
Аз купих ватирани долнища от C&A. Имаме и едно зимно яке, на което са дълги ръкавите, но супер, защото заместват ръкавици😆 имаме и два ескимоса- единият го употребихме миналия уикенд за излизането с колелото.
Тук поне аз не съм видяла и намерила площадка със свободно играещидеца. Но аз съм на работа фул тайм, и малкият е на ясла ... сигурно има.
И да се оплача, че ми идва да си изям "шапката" от яд - изтървах мястото в групата за бебе джим 😭😭 ама ... ще ми е за урок 😡

# 96
За най-студеното време имам дебели гащеризони с шерпа, но не са водоуснойчиви. Отдолу- боди, може би елече и панталонче + чувал за количка. Ако я въргалям в снега (надявам се тази година да има сняг!) - грейка. За умерено студено време в общи линии обличам децата както се обличам аз.

# 97
Аз взех две якенце-есенно и зимно и един плюшен космонавт, две шапки-тънка и дебела. Имам ватиран чувал за количката и ботички. При нас последните години зима няма, така че това мисля е достатъчно.
Голям мерак да ходи, цял ден съм прегърбена. Пълзи като войник, но не се изправя, а и няма мебел на която да се хване. Уокъра хич не го харесва, реве от него, но с паяка му е кеф. Вече успя и да си прищипе пръста на едно чекмедже на кухнята 🤷‍♀️ Дано проходи скоро, че нямам кръст вече

# 98
  • София
Аз взех две якенце-есенно и зимно и един плюшен космонавт, две шапки-тънка и дебела. Имам ватиран чувал за количката и ботички. При нас последните години зима няма, така че това мисля е достатъчно.
Голям мерак да ходи, цял ден съм прегърбена. Пълзи като войник, но не се изправя, а и няма мебел на която да се хване. Уокъра хич не го харесва, реве от него, но с паяка му е кеф. Вече успя и да си прищипе пръста на едно чекмедже на кухнята 🤷‍♀️ Дано проходи скоро, че нямам кръст вече

Все едно чета себе си. Буквално днес се защипа докато беше с паяка на едно от чекмеджетата в кухнята и така зарева. Едвам го успокоих, чак се разхлипа. Изгърбена съм яко, иска да върви. Пада, реве, удря се...абе страшна работа.

Блягодаря иначе за отговорите за дрешките на всички. И сега да питам още нещо, доста тъпо, но да.
Така, аз все още нямам цикъл, кърмя си, но кърменията от известно време намаляват, повече кърмя вечер. Има ли възможност да забременея сега при положение, че нямам цикъл. Нямам овулация то това трябва да ми отговори достатъчно, но има ли такива случили се чудеса 🤣🤔

# 99
Karina, не те ли притеснява паяка? Твърдят, че са доста вредни.
Моята също пълзи като войник. Много е смешна. А на мен хич не ми е смешно всяка вечер с пароструйката Neutral Face

# 100
  • В твоето съзнание...

Все едно чета себе си. Буквално днес се защипа докато беше с паяка на едно от чекмеджетата в кухнята и така зарева. Едвам го успокоих, чак се разхлипа. Изгърбена съм яко, иска да върви. Пада, реве, удря се...абе страшна работа.

Блягодаря иначе за отговорите за дрешките на всички. И сега да питам още нещо, доста тъпо, но да.
Така, аз все още нямам цикъл, кърмя си, но кърменията от известно време намаляват, повече кърмя вечер. Има ли възможност да забременея сега при положение, че нямам цикъл. Нямам овулация то това трябва да ми отговори достатъчно, но има ли такива случили се чудеса 🤣🤔

Викси, моят цикъл се възобнови на четвъртия месец след раждането, докато кърмех активно по 8-9 пъти в денонощие. Така, че това че кърмиш, не е гаранция че няма да реши да се появи Grinning
Относно забременявнето, рвално е съвсем възможно, защото овулацията е преди менструацията и двфакто, ако се е отделила яйцеклетка и забременееш, менструация няма да има и известно време няма и да разбереш, че си бременна Simple Smile Има очдуващо много такива случаи. Та ако не желаете бебе си трябва пазене, за да няма изненади. Ако пък желаете, стискам палци за едно такова добро стечение да обстоятелствата.

# 101
Аз вчера съвсем случайно открих в Лидл едни бебешки якета с капачета на ръкавите за ръкавици.  С мека подплата отвътре, лека вата и качулка. За 17 лв Grinning Дали не купих моментално Stuck Out Tongue Winking Eye
Викси, щом ходите по площадки ще ти трябва за зимата гащеризон или космонавт и топли обувки според мен.
Иначе, и аз знам за случаи, в които момичета са забременели и без мц, докато кърмят.
Луси,какво е бебе джим?

# 102
Karina, не те ли притеснява паяка? Твърдят, че са доста вредни.
Моята също пълзи като войник. Много е смешна. А на мен хич не ми е смешно всяка вечер с пароструйката Neutral Face

Ами не ме притеснява, защото той не стои цял ден в него. На него по принцип всичко бързо му омръзва, така че очаквам скоро и в него да не иска да стои. И тъкмо щях да се похваля, че среднощните ставания за игри ме под минаха, ами не, в 1:30ч човека снощи беше готов за игри. Тази седмица поне малко си почина, че мъжът ми е отпуска. Приключих с ада на недвижимите имоти, сега почва сагата с майстори и обзавеждане....

# 103
Електра, веднага отивам на сайта на лидъл да видя дали и тук няма😆
Карина - успех, като човек оцелял 3 ремонта мога да каже "Не! Никога повече! " 😆
Викси, забравих да напиша че и аз взех един универсален ватиран чувал за количката.  Беше някакъв евтин, колкото да видя малкия дали няма да се мята много в него. Пффф - голямо попадение се оказа.
Електра- бейби джим нещо като киндиру, но тук няма киндиру 😭 в Брюксел имат литъл джим, което мисля че го има и в София, а в нашия град има само едно място където има група за бебета и тя естествено е заета сигурно месеци напред. Но пък в края на януари, когато са следващите курсове ще имаме избор между 3 групи, защото са разделение на 4-12 месеца, 8-18 и 12-20 месеца, та Петърчо ще е мъъъъничко преди 12 навършени и спрямо развитието може да го запишем с "големите" - а за тях има 5 различни групи. Само за бебетата има по 1.
Ей такива проблеми ... си измисляме и се самонакзвам да се дерзая 🙈

# 104
Ааа, разбрах. В България май има много разновидности на това Кинди ру. Аз засега ще се огранича с плуването, че и без това ни е натоварена програмата с него.
Забравих да кажа и аз за чувалчето и за проходилката.
Купих чувалче още като се роди, с перспектива. Удобно ми е много, защото след плуването задължително заспива в количката и съм сигурна, че му е топло. То е с пухкава подплата. Затова долнище ще взема само ако реши да прохожда зимата.
А за проходилката много ортопеди са на мнение, че не вреди и даже препоръчват. Все едно не са учили по едни и същи учебници Grinning Вероятно истината е някъде по средата - умерено ползване. Аз няма да взимам, защото заема много място,а у нас няма такова 😁 Замислям се за бънджи, ама някое по-компактно.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 14:08 от Elektra.13

Общи условия

Активация на акаунт