На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 1

• 76 114
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
И в Гугъл и в Визит най-новите отзиви от това лято са прилични. Хотелът е на пътя Варна-Бургас и е доста далеч от плажа. Пише, че има осигурен превоз до плаж, който обаче бил с камъни и не е хубав. Ако искаш хубав плаж ходиш  доста пеша, може би 300 - 400 м между хотелите, пресичаш пътя Сл. бляг - Св. Влас и излизаш или пред Белвил или при Хелените.
Аз го гледам за Великденските празници така, че плажа не ми е водещ фактор, а по скоро стаи, храна, закрит басейн  и СПА-то. И аз четох отзивите, които наистина не са никак лоши.

# 166
Здравейте. Някой има ли отзиви от хотели DIT Еврика Бийч Клуб в Слънчев бряг и Аква Парадайз Ризорт в Равда. Колебая се дали да избера някой от тези хотели. Интересува ме най-вече храната дали е добра, напоследък чета за много занижено качество на храната по хотелите.За плажа също дали е по-плитко?

# 167
Здравейте. Някой има ли отзиви от хотели DIT Еврика Бийч Клуб в Слънчев бряг и Аква Парадайз Ризорт в Равда. Колебая се дали да избера някой от тези хотели. Интересува ме най-вече храната дали е добра, напоследък чета за много занижено качество на храната по хотелите.За плажа също дали е по-плитко?
Аквата е в нищото, Равда няма хубав плаж. На плаж в Слънчев бряг, но ще ви е проблем паркирането.

# 168
  • близо до Кресненското дефиле
Записвам се в темата с резервация за хотел "Тиара бийч". Ще го посетим за пореден път.😃

# 169
  • В.Търново
Тиара Бийч май няма междинни хранения....?

# 170
Тиара Бийч май няма междинни хранения....?
Има😃:
"All Inclusive програмата включва:

∙ 07:30 - 10:00ч - закуска на блок маса в основния ресторант; ∙ 10:00 - 11:00ч - късна закуска; ∙ 12:00-13:00ч и 13:30- 14:30ч - обяд на блок маса в основния ресторант; ∙ 14:30 - 17:00ч - междинно хранене в снакс ресторант; ∙ 16:00 - 18:00ч - кафе и сладкиши на лоби бар; ∙ 18:00-19:30ч и 20:00-21:30ч - вечеря на блок маса в основния ресторант; Предлага се и сладолед в ресторанта по време на храненията.

Напитки:

∙ 09:00 - 24:00ч на лоби бар (местни алкохолни и безалкохолни напитки, кафе и чай); ∙ 10:00 - 24:00ч на бар-басейна (местни алкохолни и безалкохолни напитки, кафе и чай)."

# 171
Аз се колебая за ранно море без деца между Тиара и Ефект Гранд Виктория.

# 172
  • Пловдив
Може ли да споделите малко повече за Тиара Бийч? Не сме били досега в Слънчев бряг и не съм ориентирана къде се намира хотела - лесен ли е достъпа до плажа, плитко и спокойно ли е морето или дълбоко, бурно. Доколкото се ориентирам няма осигурени шезлонги на плажа, има ли свободна зона?
Също ще ми е полезно как са разтегателните дивани, защото ще сме с момиче на 17години и не видях да има опция за трето редовно легло.
Видях и такса паркинг 20лв на ден - предполагам, че си е обособен паркинг към хотела, а не са паркоместа на улицата?

# 173
Може ли да споделите малко повече за Тиара Бийч? Не сме били досега в Слънчев бряг и не съм ориентирана къде се намира хотела - лесен ли е достъпа до плажа, плитко и спокойно ли е морето или дълбоко, бурно. Доколкото се ориентирам няма осигурени шезлонги на плажа, има ли свободна зона?
Също ще ми е полезно как са разтегателните дивани, защото ще сме с момиче на 17години и не видях да има опция за трето редовно легло.
Видях и такса паркинг 20лв на ден - предполагам, че си е обособен паркинг към хотела, а не са паркоместа на улицата?
Здравейте. Хотелът се намира до хотел "Бургас бийч", далеч от шумотевицата. До него спира и влакчето за Несебър. Може да видите местоположението му на картата.
Ние отсядаме в апартамент. Разтегателният фотьойл е удобен. В част от студиата и апартаментите, наред с фотьойл има допълнителни нормални легла или разтегателни дивани. Леглата са меки, което за едни е предимство, за други- недостатък. Всеки ден се зареждат капсули кафе и чай в стаите. Има и термокана.
Има достатъчно чадъри и шезлонги край басейните, аквапарк и анимация за деца и възрастни.
Плажът е срещу хотела, минава се една дюна, максимум 5 минутки, по дървена скара.Трябва само да пресечете уличката. Другата опция е покрай хотел "Бургас бийч", по асфалтов път. Има огромна свободна зона. Плажът е един от най-хубавите. Няма нужда от коментар.😃
Има два охраняеми паркинги към хотела.

Последна редакция: чт, 16 ное 2023, 15:22 от rumibumy

# 174
  • Пловдив
Много изчерпателно обяснение, благодаря Ви!

# 175
За Тиара:
1. Плажът откъм дюната е по-недостъпен, на финала точно преди самия плаж има едно по-сериозно изкачване, аз си го спестявах и си минавах по асфалта откъм Бургас бийч и Голдън ина.
2. Морето е притко и с плавен преход, без камъни. В деня, в който си тръгнахме времето се развали и имаше червен флаг, но такова беше и по цялото черноморие.
3. Паркинг има, ок е, момчето на паркинга въдворява ред.
4. Фотьойлът е удобен. На мен лично ми беше много меко леглото, помолих камериерката да разпънем фотьойла и там ми беше по-удобно.
5. Ако сте от поспаливите следобед - анимацията следобед в стаите с морски изглед ви буди в 15 часа. Стаи парк откъм Баваро, които са и откъм пързалките също предполагам, че са шумни. Макар че следобед докъм 16 часа почти няма хора на пързалките.
6. Пригответе се за неособено културни англичани и немци и техните деца, за което обаче хотелът няма вина.

# 176
Ами аз рових, рових и направих запитвания за три хотела в Сл. бряг: Ефект Гранд Виктория, Хелена парк и Вянд, както и за МПМ Арсена в Несебър. Като цяло офертите им за септември са много приемливи. Много ми се искаше да пробваме нещо различно, по-близо до Бургас и с хубав плаж, а този в Сл. бряг ми е любимият, но пак не ми се получи. След като изчетох доста мения, отзиви и получих помощ от приятели се оказа, че във всеки един от тези хотели има неща, които ме спират да резервирам и отново не посмях да рискувам. По тази причина за поредна година не изневерих на познатото и за второто, есенно море вече съм с резервация за Марина Сандс до Обзор. За първото си чакам офертите за Серенити Бей.
Започнала съм да изготвям списъка с хотели за лято 2024 г., които настаняват деца безплатно или с някаква отстъпка, но поради многото ангажименти не успявам да го приключа.  Надявам се най-късно до края на месеца да мога да го кача в темата, за да се ползва при резервациите на ранни записвания.

# 177
  • В.Търново
Защо все още няма оферти за Бургас Бийч? Ще работи ли това лято?
За Голдън Ина имаше доста смесени коментари. И за там не откривам оферти.

# 178
  • Велико Търново
Ами аз рових, рових и направих запитвания за три хотела в Сл. бряг: Ефект Гранд Виктория, Хелена парк и Вянд, както и за МПМ Арсена в Несебър. Като цяло офертите им за септември са много приемливи. Много ми се искаше да пробваме нещо различно, по-близо до Бургас и с хубав плаж, а този в Сл. бряг ми е любимият, но пак не ми се получи. След като изчетох доста мения, отзиви и получих помощ от приятели се оказа, че във всеки един от тези хотели има неща, които ме спират да резервирам и отново не посмях да рискувам. По тази причина за поредна година не изневерих на познатото и за второто, есенно море вече съм с резервация за Марина Сандс до Обзор. За първото си чакам офертите за Серенити Бей.
Започнала съм да изготвям списъка с хотели за лято 2024 г., които настаняват деца безплатно или с някаква отстъпка, но поради многото ангажименти не успявам да го приключа.  Надявам се най-късно до края на месеца да мога да го кача в темата, за да се ползва при резервациите на ранни записвания.

За Серенити вече има оферта от днес всайта на allinclusive.bg.

# 179
Марина Сандс каква оферта ви дадоха и кой период ?
Може ли да ми дадете линк ,защото в Букинг ми излиза такъв хотел но Бижу и не знам един и същи ли е

Последна редакция: пт, 17 ное 2023, 17:51 от the_demon

Общи условия

Активация на акаунт