На море в България на All inclusive 2024 г. - тема 1

• 76 132
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-odesos-park-hotel- … ni-piasaci-20599/
Някой с отзиви за хотел Одессос на Златните. Гледам го Великденските празници. Има закрит басейн, отзивите в Гугъл мапс са добри, но цените са му доста ниски и се чудя къде е уловката ако има такава изобщо.

# 151
Моля, за отзиви за хотел Азалия Св. св. Константин и Елена!

# 152
Този Баваро го за гледах. Следя го.

За Обзор мога да кажа, видях с очите си как беше дори и на централния плаж. Смея да твърдя, че във Варна е по-плитко. Също говоря от първо лице. Simple Smile
Ние почивахме това лято,за парите си който платихме беше ок,но втори път не бих отишал. Оставил съм доста подробен коментар в гугъл, прочети го: Димитър Димитров Cold Sweat

# 153
Митко, аз прочетох отговора ти, но за съжаление на много хотели ОИ е така. Оплакваш се от румънци и рускоговорящи, е аз миналата година гледах простотията на германци и англичани в съседния хотел. Това, което ми обясниха е, че при забележка - например защо детето е качено на масата в ресторанта, викат представителя на изпращащата ги агенция и вдигат луд скандал за лошо отношение към тях и почват с претенции за обезщетение.
Мда, и почти навсякъде персоналът не достига и/или е чудоговорящ - защото бг хотелиерът не разбра, че за да предостави адекватна туристическа услуга трябва и на персонала да предостави съответно на работата заплащане.

# 154
  • here and now
Ако хотелиера предостави съответното заплащане, цената няма да е удволетворителна за клиента и той ще избере друг по-евтин, където заплащането не е на ниво и пак ще се оплаква..
Аз нямам особени забележки към българските хотели, които съм посещавала. Определени групи туристи понякога ме дразнят, но това се е чист късмет(или по-скоро липса на такъв).

# 155
# 156
Това е на майка си в царевичака от плажа ...

# 157
И в Гугъл и в Визит най-новите отзиви от това лято са прилични. Хотелът е на пътя Варна-Бургас и е доста далеч от плажа. Пише, че има осигурен превоз до плаж, който обаче бил с камъни и не е хубав. Ако искаш хубав плаж ходиш  доста пеша, може би 300 - 400 м между хотелите, пресичаш пътя Сл. бляг - Св. Влас и излизаш или пред Белвил или при Хелените.

# 158
Според мен са повече от 300-400 метра, а ако се излезе пред Хелените, там плажът е за тези хотели и трябва да се върви още по плажа до зона, независимо платена или не, на която може да се разполажи.

# 159
Да задам няколко въпроса за Тиара.На пясъка  има ли скари за да се мине с количка и има ли добра анимация?

# 160
Скари има, но до пространството пред последнияред чадъри. Пускам снимка на чадърите в дясно от Бургас бийч, там където са знамената минава скарата. Анимация има, будеше ме в 3 часа следобед и нещо като детско клубче има, на детската дискотека децата се кефеха.

# 161
Ние бяхме в Effect Grand Victoria това лято.Храната беше разнообразна и вкусна, имаше и две тематични вечери в италиански и японски ресторант.Всеки ден почистваха апартамента.Ние бяхме с изглед към морето и като недостатък мога да отбележа силната музика ,която се чуваше от бара на плажа до късно.

# 162
Ние бяхме в Effect Grand Victoria това лято.Храната беше разнообразна и вкусна, имаше и две тематични вечери в италиански и японски ресторант.Всеки ден почистваха апартамента.Ние бяхме с изглед към морето и като недостатък мога да отбележа силната музика ,която се чуваше от бара на плажа до късно.
Благодаря, а как стои въпросът с паркирането?

# 163
Има си паркинг,който като бяхме ние ,беше изцяло зает, пледимно от чуждестранни коли Grinning.И ни  закараха до друг паркинг, на около 10 минути пеша, където си оставихме колата,като не се заплаща.

# 164
  • моята мила родна страна
Моят избор все повече клони към Еврика. Някой, бил там, може ли да сподели дали си струва Премиум пакета, за да преглътна разликата в цената или не е толкова голяма разликата с редовното настаняване (конкретно за двойна стая става въпрос, ако има значение)?

Общи условия

Активация на акаунт