Модни консултации - 74

• 85 141
  • 842
  •   1
Отговори
# 120

Галчудо
, разгледай предложенията в www.bestsecret.com. Според мен  има много богат избор в различни ценови класове. Аз си взех тази тъмносиня рокля  с дантела за един по - официален повод. В момента има 138 бр. сини дантелени рокли Simple Smile. Предполагам, че като се включат допълнителните изисквания за размер, материал и т.н. бройката ще намалее.

# 121
Роклята ми за бала на дъщерята, който е другата година я купих в началото на това лято. Не съм търсила официална визия, няма  дантела, шифон, пайети....

# 122
Аз бях с черна,официлна,която си имах от преди,обличана 2 пъти.Семпла,по тялото,в крайна сметка младежът беше център на внимание Simple Smile.В момента има много хубави рокли, голям избор,но предимно онлайн.

# 123
Роклята ми за бала на дъщерята, който е другата година я купих в началото на това лято. Не съм търсила официална визия, няма  дантела, шифон, пайети....
Може ли да я покажеш или поне подобна.
Аз шифон и пайети също не искам, дантела може. Странно ми е усещането, че обикновено искам това и това и онова и всичко. А в момента нямам никаква, ама никаква идея.

# 124
Ако принципно човек не обича дантели, пайети и т.н. наистина няма смисъл да се насилва. Но, ако харесва няма лошо да си достави удоволствие с малко блясък Simple Smile.

# 125
Светкавица, писах ти на лично.

# 126
Момичета, Трябва ми вашата помощ, понеже съм в шопинг апатия.

В началото на декември ще бъда няколко дни във Литва, а там първия сняг падна още преди две седмици. Брр. Казват да се готвя за температури минус много, а аз съответно нямам никакви подходящи дрехи. А ми се ще да разгледам града и разни други места, тоест да съм навън - в Прибалтика никога не съм била преди. Отворена съм за всякакви шопинг предложения и съвети. ❤️
преди месец бях в Литва, много ми хареса. Не искам да звучат нескромно , но бях една от добре облечените дами там. Не ме впечатлиха с особен стил латвийките. Мъжете им са хубави, обаче:)
Всичко останало-трафик, транспорт, чистота бяха на ниво.
Вземи си топли дрехи, по-хладно е от България.
Ако все още можеш да избираш полети, ползвай балтийските авиолинии.
Ще се радвам да споделиш и твоите впечатления след пътуването.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 22:26 от tuty

# 127
..преди месец бях в Литва, много ми хареса. Не искам да звучат нескромно , но бях една от добре облечените дами тях. Не ме впечатлиха с особен стил латвийките. Мъжете им са хубави, обаче:)
Литовките Wink Да, мъжете им са хубави!

Латвия - Латвийки.

# 128
Мерси, Агент. Не знаех как е на български, сложих ги под общ знаменател литовките с латвийките, дано не ме четат Simple Smile
Телефонът ми ги поправя на листовки.
Иначе пътувах към и от Латвия, в Литва ми беше краткосрочен престоят .

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 22:37 от tuty

# 129
Объркващо е, знам Simple Smile дори аз сама се самопроверих преди да постна.

# 130
  • Street of Dreams
И аз ги бъркам на всички езици. 😆
От това, което съм виждала, и мъжете и жените са много красиви там. Не е само мое мнение, на други също е направило впечатление.

Аз още ровя из сайтовете нещо да харесам, но уви. Носи ми се кожено палто, но животно не бих облякла, а изкуствените едва ли топлят. Много ме притесняват температурите там през декември.

А да, ще има и някакво парти под мотото Night at the Сircus, та за него още не съм мислила.

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 23:17 от OnDiNe_

# 131
  • На зелено
Момичета, тези от вас, които ще празнуват Коледа/Нова Година в хотели по зимните курорти, имате ли вече представа или поне идея как искате да изглеждате, какво ще облечете? Аз за първа година бих искала нещо лъскаво (блестящо), а и видях, че тази години доста марки са пуснали подобни модели. Но знам, че и тази лъскава рокля (пример) вероятно 2ри път няма да я облека.

# 132
Здравейте, стилни мами
Взех си дънки ретро модел, които не знам колко са актуални, но са ми изключително удобни.
Спортни са може би, със сникърси ми допада,  но с какви зимни обувки бихте ги съчетали ? Може би някава кубинка, но дали с бомбе отпред или нещо по остро,  с равна подметка  или на ток? Въобще споделете мнение как бихте съчетали този модел за всекидневно носене на работа и спортно елегантна визия ..

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 11:18 от Marble_beach

# 133
  • София
Супер са. Например с такива:
Скрит текст:

# 134
Здравейте.
На вълна обувки ( лоуфъри) съм и ми излезе тази реклама
.
Идвам да попитам, имате ли идеи в кои софийски молове има магазини  Модиво, а пък ако до тях пътува метрото ще е идеално.

Общи условия

Активация на акаунт