Модни консултации - 74

• 85 137
  • 842
  •   1
Отговори
# 105
Ако си по-студенокръвна, може и термо бельо

# 106
Момичета, Трябва ми вашата помощ, понеже съм в шопинг апатия.

В началото на декември ще бъда няколко дни във Литва, а там първия сняг падна още преди две седмици. Брр. Казват да се готвя за температури минус много, а аз съответно нямам никакви подходящи дрехи. А ми се ще да разгледам града и разни други места, тоест да съм навън - в Прибалтика никога не съм била преди. Отворена съм за всякакви шопинг предложения и съвети. ❤️

Здравейте!
За студен климат много харесвам марката Dilling. Имат хубави пуловери, поло с дълъг ръкав, легингс. От мерино вълна, не дращят, топлят, в същото време са тънки, без да създават ефекта навлечен като ескимос.

https://uk.dilling.com/category/merino-wool

# 107
  • Street of Dreams

В началото на декември ще бъда няколко дни във Литва, а там първия сняг падна още преди две седмици. Брр. Казват да се готвя за температури минус много, а аз съответно нямам никакви подходящи дрехи. А ми се ще да разгледам града и разни други места, тоест да съм навън - в Прибалтика никога не съм била преди. Отворена съм за всякакви шопинг предложения и съвети. ❤️

Здравейте!
За студен климат много харесвам марката Dilling. Имат хубави пуловери, поло с дълъг ръкав, легингс. От мерино вълна, не дращят, топлят, в същото време са тънки, без да създават ефекта навлечен като ескимос.

Това е полезна идея. Разгледах сайта, но ми се струва, че не доставят извън UK? Със сигурност съм виждала да се обсъждат подобни дрехи тук на друга фирма.

Но те са за отдолу. Трябват ми също топли пуловери и панталони. Имам парка, яке и палта, но не мисля че някое от тях е подходящо за минус 20...

Какви шапки са модерни сега?

Просто мразя дебели зимни дрехи - задушават ме и през сезона не се движа много пеша по тази причина.

# 108
Ондин,
Аз поръчах мерино термо клин и блуза с дълъг ръкав (т.е. водят се термо бельо и двете, но си изглеждат като клин и блуза) на марката Zajo. Мой познат ми препоръча, че бил много доволен.

# 109
Скрит текст:

Здравейте!

Това е полезна идея. Разгледах сайта, но ми се струва, че не доставят извън UK? Със сигурност съм виждала да се обсъждат подобни дрехи тук на друга фирма.

Но те са за отдолу. Трябват ми също топли пуловери и панталони. Имам парка, яке и палта, но не мисля че някое от тях е подходящо за минус 20...

Какви шапки са модерни сега?

Просто мразя дебели зимни дрехи - задушават ме и през сезона не се движа много пеша по тази причина.

Аз съм поръчвала от немския им сайт, но съм виждала марката и по моловете, скандинавска е. Открих я миналата година, когато ми трябваха легингс за отдолу за обикаляне на минусови темпрератури, а не ми се искаше да купувам синтетични неща. Имат, обаче, всичко - якета, пуловери, полота, суетшърти с качулка, шалове, но, да, просто идея. Хубавото е, че материите са качествени и няма така наречения pilling ефект.

# 110
  • Street of Dreams
Bizzie, поръчах легинс и танктоп. Дано успея да нахлузя дънки върху клина - никога не съм носила така.
Иначе и за вкъщи изглеждат уютни дрешки. Ще си ги нося.

# 111
Супер. Мисля, че ще ти харесат. Аз нямам проблем с легингс под дънките, тънки са. Иначе, датска била марката, като се работи при справедливи условия с цехове в Дания, Германия и Латвия. Датчаните държат на тези неща.

# 112
Здравейте!
Моля за съвет-майка съм на абитуриент и нямам никаква идея за собствената си визия в този ден. Разглеждам сайтове и физически магазини, но всичко е или много официално (нелепо), или прекалено късо, шарено, разголено(неподходящо за възрастта) или тип офис-рокля, като за делово съвещание. Иначе наясно съм, че има време, че не съм "Централна фигура" и тн, но имам желание да изглеждам добре до детето си, не само на снимките.
Моля, помислете за съвети, особено ако някоя майка е била наскоро с абитуриент/ка. В деня на бала ще имаме лек коктейл с близки, преди изпращането на абитуриент, ако и това има значение.

# 113
Направи си грим и коса като за начало. Един сешоар и прясно боядисване ще са достатъчни.
За дрехи - естествено, една хубава празнична визия, без да е натрапчива. Това е празник и за родителите, отгледали това дете.

# 114
  • Бургас
Светкавица, на същия хал съм, но поне имам някаква идея, само дето не намирам.Търся в тъмно синьо/или преобладаващо, без черно на прилична цена-да не е прекалено официална, разголена / може тип бардо деклоте/, да не е мини .Виждам и намирам всичко друго само не и това, което искам, или пък ако нещо ми допадне няма моят номер, или цената не ме устройва, или е в черно Flushed  Ще се радвам ако някой сподели сайтове.

Слагам две, които вчера ми допаднаха като визия:

# 115
Галчудо много е хубава блузата 👌

# 116
Втората на Морган е подходяща.Ризата не.
Аз бях с официална черна рокля до коляното, но и заведението беше елегантно.Много зависи обстановката каква ще е също.

# 117
  • Бургас
Проблемът е, че аз не искам черно, а предимно черни има.Харесва, когато има елемент от дантела.Дори изцяло от рязана бродерия бих сложила само да намеря нещо да ми допадне и да е подходящ модел за фигурата ми.

# 118
От къде купувате широки колани? Но не чак като корсет, средно широк и ластичен търся. Любимият ми такъв се напука, че не беше естествена кожа. :/

# 119
Проблемът е, че аз не искам черно, а предимно черни има.Харесва, когато има елемент от дантела.Дори изцяло от рязана бродерия бих сложила само да намеря нещо да ми допадне и да е подходящ модел за фигурата ми.
Аз също не искам черно, според мен не е подходящо за такъв тип празник.
Роклята ми харесва, но предимно такъв тип обличам за официални поводи. Сега предпочитам по-раздвижена, по-интересна.

Общи условия

Активация на акаунт