Модни консултации - 74

• 85 131
  • 842
  •   1
Отговори
# 90
Съгласна с горното мнение на Аня.

# 91
Selfcareaddict, тези, но май са с велур,не можах да разбера.В магазини ССС виж:

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 21:02 от ДХ3

# 92
# 93
Дами, много харесах лачени боти с връзки от естествена кожа. Тъкмо да си ги поръчам от ССС и се сетих, че съм чела, че се напукват при температура под нула или в сняг, а аз не искам да се налага да се съобразявам кога да ги нося. Моля, ако някой има знание или опит да сподели Simple Smile

# 94

Как ви се струва за есенна комбинация?( колебая се заради бялото 😁, да не се цапа много 🫣)
С черна чанта също може..
Палтата са ми едноцветни, ходя предимно с дънки или черни панталони, предпочитам монохромни цветове за студените месеци 🍁
И все пак се колебая, струват ми се доста шарени 🤷🏻♀

# 95

Как ви се струва за есенна комбинация?( колебая се заради бялото 😁, да не се цапа много 🫣)
С черна чанта също може..
Палтата са ми едноцветни, ходя предимно с дънки или черни панталони, предпочитам монохромни цветове за студените месеци 🍁
И все пак се колебая, струват ми се доста шарени 🤷🏻♀
На мен ми харесват ,въпреки че не нося кафяво не ми отива просто хубаво е съчетанието не се замисляйте а и бялото е малко.

# 96
  • Най-красивата страна
И на мен ми харесва комбинацията.Точно в този вид с белия цвят ..Без него щеше да е банално.

# 97
Благодаря ви за мненията. Обувките са на Bianki  и да си призная тази марка ми е като “калъп” на малкия ми крак 🫣

# 98
Аз не бих си ги купила, не е моята комбинация и модел, но Бианки много уважавам.Имам доста техни обувки и нямам никакви оплаквания.

# 99
  • Somewhere far away
препоръчайте ми сайт/ магазин от където да си взема хубави качествени челси боти.

# 100
Дами, много харесах лачени боти с връзки от естествена кожа. Тъкмо да си ги поръчам от ССС и се сетих, че съм чела, че се напукват при температура под нула или в сняг, а аз не искам да се налага да се съобразявам кога да ги нося. Моля, ако някой има знание или опит да сподели Simple Smile
Имам 3 чифта лачени боти, на различни марки… нито един чифт не се е напукал.

# 101
препоръчайте ми сайт/ магазин от където да си взема хубави качествени челси боти.

Имам 3 чифта на UGG, качествени са, красиви, здрави и много удобни.

# 102
bestsecret, може би…

# 103
  • Street of Dreams
Момичета, Трябва ми вашата помощ, понеже съм в шопинг апатия.

В началото на декември ще бъда няколко дни във Литва, а там първия сняг падна още преди две седмици. Брр. Казват да се готвя за температури минус много, а аз съответно нямам никакви подходящи дрехи. А ми се ще да разгледам града и разни други места, тоест да съм навън - в Прибалтика никога не съм била преди. Отворена съм за всякакви шопинг предложения и съвети. ❤️

# 104
Eдно хубаво яке/парка, боти Timberland, шапка, ръкавици и си готова.

Общи условия

Активация на акаунт