Модни консултации - 74

• 85 125
  • 842
  •   1
Отговори
# 75
Да, отпговарят.Само един съвет, даден от консултант от Триумф.Мерки винаги се вземат, когато сутиенът е закопчан на първите копчета, не на последните, защото ластиците  на колана се разширяват и да има мегдан да иде. навътре закопчаването , ако ни стане хлабав.Така аз, от 85Е, минах на 80F и много по-добре ми стоят, да не казвам, че и 75G ми е ок.

много полезен съвет, благодаря!
за съжаление вече бях пуснала поръчката, но следващия път - 80Д, не 85Д
поръчах този https://modivo.bg/p/triumph-sporten-sutien-triaction-gravity-lit … tov-0000303306908
много ми харесва, добре държи, в понеделник ще го водя в залата

взех и този клин, също още не съм го носила https://modivo.bg/p/4f-klin-h4z22-leg350-tmnosin-slim-fit
дойдоха в две различни поръчки с една доставка

Аня, благодаря и на теб, след вашите постове пуснах поръчката

# 76
Имам показания модел. Екстра е.
Да редактирам и аз с подстрекателство, но от този има точно 80D и цената е супер (в зелен цвят)!
https://modivo.bg/p/triumph-sporten-sutien-triaction-energy-lite-10201677-zelen

Проблем с ластиците лично аз никога не съм имала.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 14:45 от Аня

# 77
Бубанка, като намаляваш обиколката увеличаваш чашката.Но най- добре на място да пробваш с бельо, което носиш.Защото 85Д е с по-голяма чашка от 80Д
Със здраве са си ползваш нещата и дано си доволна.

# 78
поръчах и един зелен от горния линк (беше ми харесал още при предишната поръчка, но се въздържах), този път е 80Д
ако ми е малък, ще го върна, ще го подаря или ще отслабна Smiling Imp

# 79
A аз имам обратния проблем - от гребането съм си увеличила гръбната обиколка (но чашката си е все B). Та в момент всичките ми спортни сутиени ужасно ме стягат под гърдите (размер М), но L--ките ми хлопат в бюста, макар, че под гърдите са комфортни. Излишно е да казвам, че никога не съм се втелясвала със спортните сутиени, защото и най-простият ми е давал достатъчно съпорт поради липсата на природни и не толкова природни дадености.

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 18:36 от Agent Provocateur

# 80
Agent,
Можеш да пробваш с топ от серията les mills на Reebok.
Имат вътрешен вграден “мек  сутиен”, който поддържа и в същото време позволява свобода на движението. Страхотни са. Не си личи на снимката, но отпред горнището е двойно и с пришито бюстие.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 13 окт 2023, 18:30 от Аня

# 81
Моля за помощ!
Искам да си поръчам кецове от H&М. Няма ги във физически магазин. По таблицата с размерите в сайта излиза, че трябва да си поръчам 41 номер, а аз нося 38.
Някой има ли представа отговарят ли си номерата им?

# 82
  • София
Имам кецове на НМ, според мен си отговарят на номера. Ако изобщо са умалени, е не повече от номер. Забелязала съм, че като походя повече, започват да ми убиват отпред, затова го споменавам.

# 83
Благодаря! Ще си поръчам моя номер тогава.

# 84
И според мен си отговарят, доста различни обувки имам от НМ.

# 85

Момичета, сещате ли се да сте срещали някъде подобни модели на лоуфъри, които да са по-разупчени, но умерено (с панделката примерно). Искам да нося такъв модел, но повечето модели са ми крайно груби.

# 86
  • Mediterraneo
Отговарят си и според мен. Абсурдно е от 38 да поръчаш 41, за каквато и марка обувки да говорим.

# 87
  • София
Моля за помощ!
Искам да си поръчам кецове от H&М. Няма ги във физически магазин. По таблицата с размерите в сайта излиза, че трябва да си поръчам 41 номер, а аз нося 38.
Някой има ли представа отговарят ли си номерата им?

Стана ми крайно интересно , каква е таблицата с размерите хаха , че излиза 3 номера по - големи

# 88
  • Г. О.
Здравейте. Моля за съвет. Според вас с какви обувки би си подхождало това спортно зимно яке - маратонки, боти, ботуши? Може би да заложа на по-груби боти или ботуши?

Скрит текст:

# 89
Maратoнки или типичните UGG.

Общи условия

Активация на акаунт