Модни консултации - 74

• 85 089
  • 842
  •   1
Отговори
# 60
А да ви питам за този тип какво мислите, днес ми изскочиха на реклама

Класика. С ретро звучене - типични 70-тте. Стилизирани по списания изглеждат добре, но за ежедневието си искат подходящ стил и (сега ще ме освиркате) структура на на тялото. Не всяка изглежда добре в по-груби обувки, независимо дали са лоуфъри, челси или показаните. Или поне аз така ги виждам нещата, но обещавам да не завивам към типизациите по Киби/Ларсън и да ви отегчавам.

ПС И не всяка изглежда оптимално в нежни стилето, както и не всяка може да ходи реално с такива.

# 61
Тайната е “бяха”, Денси.Не съм ги виждала по толкова.Откъде?
Агент, абсолютно си права.

# 62
От магазините им пазарувам аз и чакам намаления.

# 63
На мен тази есен ми се носи всичко което по една или друга причина обаче няма да нося: елегантни кожени или велурени боти на ток, бордо червило, къси наметки с къс косъм, кожена пола/панталонки/клин, шапка с широка периферия... Вероятно и друго, но не се сещам сега.

Междувременно, много ме радват цветовете, които виждам по витрините около мен - тъмна фуксия, тъмен шам фъстък, шоколад, петролено. Липсва ми бордо, но се радвам, че за момента есенните дрехи са по-цветни от обикновено. Никак не харесвам керемидено, каки, тиквено и т.н. типични землисти есенни разветки.
Нещо подобно, други не съм снимала, а явно трябва. В Гугъл не намерих, каквото имам предвид Grinning

# 64
  • Варна
Кои ви харесват повече? Поръчах бежовите, сега ми се струва, че сбърках и трябваше да взема черните. Чудя се дали да ги върна и не мога да реша.

# 65
Правилен избор, първите са по-интересни и по-красиви.

# 66
Бежовите за моя вкус изглеждат чувствително по- добре. Черните ми идват груби

# 67
Бежовите.

# 68
А на мен бежовите ми изглеждат като Disco Queen от Студио 54. И с тези две каишки….
Но всичко зависи как ще ги съчетаваш, Тайга. ❤

# 69
Черните са моят избор.

# 70
  • Варна
Оставям ги, благодаря за мненията!

# 71
  • София
DzhuliB, третият модел е разкошен, много мой стил. От кой сайт е?

Гугъл намира много подобни в НМ

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1166790001.html

# 72
  • Бургас
Бежовите.

# 73
  • София
Потвърждавам за удобството на лоуфърите и освен това ги предпочитам пред сникърсите за по-продължително пешеходстване, когато се търси и по-елегантна визия. Примерно в офиса ходя с рокля и лоуфъри, със сникърси също се е случвало, но някак не ги предпочитам.

От горните обувки бежовите са по-интересни, но не са за много студено и мокро време, са разлика от черните.

# 74
Здравейте!
Поръчвали ли сте от Bolf.bg ?

Общи условия

Активация на акаунт