Модни консултации - 74

• 85 117
  • 842
  •   1
Отговори
# 765
Аз се включвам в темата с търсене на бански Grinning

До сега все прикривам разни несъвършенства, сега съм решила че искам бански , който максимално да оформи и подчертае бюста ми. Та търся бански за чашка Д и пищно тяло Joy
Банските на Liska. Няма по- добро в София специално.

# 766
  • София
На блуза с един ръкав при положение, че той е на активната (дясна) ръка, на която по принцип нося бижута, според вас на коя ръка трябва да са - голата лява или облечената дясна? За пръстен и може би гривна става дума. Как бихте ги разпределили. Grinning

# 767
според мен ще са по-красиви на голата, но ще се съобразя с удобството и ще ги нося на обичайната

# 768
  • Street of Dreams
На голата, за баланс.

# 769
  • FRANCE
Здравейте, с каква връхна дреха носите широки панталони с висока талия? Обожавам палта, но съм ниска и палто и широк панталон и става мазало...

# 770
Здравейте, с каква връхна дреха носите широки панталони с висока талия? Обожавам палта, но съм ниска и палто и широк панталон и става мазало...
Х - силует или скъсен модел - до или малко под талията.

# 771
Широки панталони нося или с късо палто или с палто под коляното, подобно на тези.

# 772
Здравейте, момичета! Включвам се с молба за помощ. Търся и аз кожени ръкавици, ама не попадам на хубави. От къде мога да си купя? Даже не си знам размера. Ще отива в някой магазин ан Арт поне да пробвам и да видя. Според мен съм за малък размер, ама да съм сигурна. С количката ръцете ми все са сухи и замръзнали.

# 773
За бутане на количка бих взела терморъкавици, не кожени.

# 774
Мъжки Тимбърленд трета година си стоят в кутията. ММ не иска да чуе за тях, точно защото са много твърди. Това ме спря да купя и за мен. Тъй като зимата вече почти я няма тук , а и се предвижвам на 90% с кола си реших проблема за боти от Тенденз. Едни черни, едни кафяви / не са естесвена кожа /. Купени с идеята за един сезон, вече карат трети Simple Smile Ако, обаче ходите пеша сериозно , то си трябват качествени обувки, независимо от сезона.

# 775
Ами сз ще я бутам още малко и не ми се купуват пак ръкавици всяка зима. 😀

# 776
После ще
правите снежни човеци, спокойно.😂 Ще влязат в употреба.

# 777
  • София
A за Lascana какво ви е мнението (за бански имам предвид)?

# 778
Широките панталони ще стоят добре с късо сако от туид.

Timberland са меки и удобни вътре, почти като маратонки, а и има модели, които са с нисък ток и изглеждат добре.

Вчера бях в аутлет на max mara и имаше страхотно разнообразие от намалени х50 и 70 евро кожени ръкавици. Сега и с тези разпродажби в периода е добре да се търси. Има топ находки.
Докато търсех за goddess ръкавици попаднах на тези и много ми харесаха, но не ги поръчах и сега съжалявам, защото свършиха.
Скрит текст:

# 779
Сетих се сега, че моите Timberland са с anti-fatigue  стелки на същата марка и изобщо не са твърди.

Общи условия

Активация на акаунт