Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 61 152
  • 785
  •   1
Отговори
# 105
  • Някъде там
Емануел ставана 18години.
Има сините очи на майка си.

И тя от вчера в разкошното синьо

# 106
  • София
Матилде в кралско синьото е страхотна, тя има много силна серия от тоалети напоследък, браво.
Мери и Маргрете май излизат извън стандартите за хладни отношения между снаха и свекърва. Личи си, че се харесват и даже обичат, което е рядкост и прави чест и на двете Heart
Тази рокля от миналата година наистина е великолепна.

# 107

Докато принцът и принцесата на Уелс правеха груповата снимка днес, стаята избухна в смях, когато принц Уилям попита: "Кой ме притиска по дупето?"

Много сладко, смятам, че въпреки ранга и отговорностите си, в тяхното семейство е уютно, топло и много весело. И двамата са наясно какво положение заемат и какви са им отговорностите, много внимават на официални събития да се държат подобаващо и да не отвличат вниманието от събитието, натрапвайки личните си отношения, но понякога зад кулисите, на спортни неформални събития или на мигове уловени от папараци, когато са по-отпуснати и не очакват да са център на вниманието,биват уловени много сладки моменти между тях, които говорят за това какви са отношенията им, когато прожекторите угаснат, а това всъщност е истинското, не това пред камерата.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 10:30 от gala66

# 108
  • в сърцето на един мъж...
Ох, снимката с ухиления Уилям е уникална Simple Smile Готино е да видиш, че някой има чувство за хумор.

# 109
  • Някъде там
Искрените чувства и поведение се отличават доста,няма как да ги сбъркаш.Особено като гледаш клиповете.
Скрит текст:

Вечерята за фондацията явно е била частна. Няма снимки все още за съжаление.

https://twitter.com/ChristinsQueens/status/1709178056135377391?s=19

# 110
Наистина при Мери и свекърва й има близост, която е рядка при свекърва и снаха, явно си допадат като характери. Летисия и София може да са позагладили нещата, особено след като последната вече не се появява толкова често, но едва ли са близки, Камила и Кейт няма как да имат стандартните отношения свекърва-снаха, виж при Рания и Раджва очаквам нещата да са само за снимка. Въпреки, че тук доста се възхвалява близоста им, за мен там ще има сблъсък, Рания е властна и контролираща, личи си, че в семейството тя е движещата сила, Раджва от своя страна е модерна млада жена и може и да не си паснат.

# 111
  • Пловдив
Уилям и Кейт изглеждат много сплотено и привързано семейство, искрено се надявам наистина да е така, а не само за пред хората. Че в много случаи и това го има.

# 112
  • в сърцето на един мъж...
Камила и Кейт въпреки това изглеждат много близки

# 113
Камила и Кейт въпреки това изглеждат много близки
Да, определено са близки, просто няма как да се сравняват с отношенията свекърва-снаха, макар и законово да се водят такива.

# 114
Палтото на Вили е разкош. И цвят и модел са супер.

И Матилде в синьо също е много хубава.

# 115
Като заговорихте за свекърви и снахи се сетих - за мен Чарлз е най-готиният свекър от монарсите. Като дядо също изглежда много любвеобилен и отдаден, доколкото му позволяват ангажиментите.
Тази целувка си я спомням, много мило.

И аз си мисля, че Камила и Катрин са близки.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 12:21 от purpletka

# 116
Като заговорихте за свекърви и снахи се сетих - за мен Чарлз е най-готиният свекър от монарсите. Като дядо също изглежда много любвеобвилен и отдаден, доколкото му позволяват ангажиментите.
Скрит текст:

И на мен Чарлз ми изглежда като много готин дядо.
А че Камила и Кейт са близки, си личи отдалеч.
На мен лично топлите им отношения ми направиха впечатление, когато Кейт беше снимала фогосесия на Камила по  някакъв повод. Дали не беше за 70- год. юбилей?

# 117
Като заговорихте за свекърви и снахи се сетих - за мен Чарлз е най-готиният свекър от монарсите. Като дядо също изглежда много любвеобилен и отдаден, доколкото му позволяват ангажиментите.

Много мили снимки, няма как да изиграеш тази близост, езика на тялото е показателен.
Едва ли е трудно да заобичаш Кейт, винаги се общува лесно с открит, позитивен и точен човек.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 12:36 от gala66

# 118
Камила и Кейт определено имат много добри отношения.
За 75-ти си рожден ден Камила празнува с нова корица за списание Country Life - и херцогиня Кейт беше там, за да помогне да улови момента. Преди пускането на снимките редакторът Марк Хеджис си спомни, че попитал дали Камила има някакви мисли кой да я снима за корицата.
„Тя веднага отговори: „О, много бих искал Катрин да го направи“. Прекарах следващите три или четири минути, отчаяно разбивайки мозъка си, опитвайки се да се сетя за професионален фотограф на име Катрин“, каза той, пред The Telegraph. „Тогава внезапно разбрах какво има предвид – едно от най-невероятните неща, които могат да се случат. Открих, че това е едно от по-лесните неща, за които да кимна с глава.”

# 119
  • Някъде там
Палтото на Вили е разкош. И цвят и модел са супер.

И Матилде в синьо също е много хубава.
Ули сако и рокля са.

Матилде също е била на сватбата онзи ден.Не сме я качвали.
Синьото повече и отива обаче на хубавите очи. След Маделин тя има най-красиво сините очи, за мен.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 12:48 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт