Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 61 162
  • 785
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде там
Матилде приема делегация от Международната федерация на домашните работници (IDWF) в Кралския дворец.
Скрит текст:

Този прием е част от ролята й на защитник на целите на ООН за устойчиво развитие. Осмата цел на ООН за устойчиво развитие има за цел да постигне достоен труд за всички до 2030 г.

В света има около 76 милиона домашни работници, 76% от които са жени. Работата им се състои от домакински задачи или грижи за деца или възрастни хора в частни домакинства. Те често работят в несигурни условия или са експлоатирани. IDWF е глобална организация, която защитава правата на домашните работници. Има 88 клона в 68 държави. В момента FITD организира своя четвърти световен конгрес в Белгия.

# 136
И днес не е зле Матилде. Приятна снимка, с естествени усмивки.

# 137

С местни хора, които са били на шопинг в центъра, който е посетила.

# 138
И днес не е зле Матилде. Приятна снимка, с естествени усмивки.
С интересно сако с това двуцетно обкантване, стои добре с панталона...
Защо са ѝ вдигнали толкова косата отгоре Thinking Супер неестетсвено стои и не ѝ отива...

# 139
  • София
Матилде е много стилна и днес, страхотно сако.
Прическата е неудачна и я състарява, а може и моментно да е застанала така странно косата, не знам.

# 140
И аз се зачудих на тоя обем там в косата на Матилде. На никого не стои добре този тип.
Иначе и на мен ми хареса закачливото сако и двата цвята.

# 141
  • Някъде там
И аз се зачудих на тоя обем там в косата на Матилде. На никого не стои добре този тип.
Вие пък как забелязвате чак такива детайли.😀
За мен просто така се е срясала този път. Тя прическата си и е такава.
Ето ги последните дни

Ей сега като ви сложа Максима с бляскавата рокля и прическа и ще забравите за моментната развълнувана коса на Матилде 😉😀

# 142
О, и Максито ли се е появявала днес?
Нямам търпение да я видя Simple Smile

При Матилде много странно е застанала косата, затова прави впечатление:)

# 143
  • София
Скрит текст:
Вие пък как забелязвате чак такива детайли.😀
За мен просто така се е срясала този път. Тя прическата си и е такава.
Ето ги последните дни

Ей сега като ви сложа Максима с бляскавата рокля и прическа и ще забравите за моментната развълнувана коса на Матилде 😉😀
Слагай де. Joy
Добре си е Матилде, всичките и тоалети много ми харесват тези дни. Чудесно е оформила стила си, поотслабнала е, шестица и пиша.

# 144
  • София
Ами много е хубава Максима, харесвам много тази рокля, представя наградите Appeltjes van Oranje Awards

daviz, дали има по-близки снимки на чантата? Дали е като предния път когато я носи.

# 145
  • Някъде там
Ето сложи я Лана
Страхотна е.
Красива елегантна и бляскава.
Лана предполагам след малко. Но като я гледам май е стара.

# 146
На Максима роклята хем е бляскава, хем не толкова натрапчива (явно заради цвета), а прическата ѝ е Heart Eyes

# 147
  • Някъде там
Подробности за наградата:
С Apples of Orange фондът Oranje ежегодно награждава социални инициативи, които гарантират, че никой не трябва да се справя сам и че всеки може да участва в обществото. Крал Вилем-Александър и кралица Максима са двойката покровители на Oranje Fonds. Наградите тази година ще бъдат връчени за 21-ви път. Наградата се състои от бронзова статуя и парична награда от 25 000 евро. Статуетката е проектирана от принцеса Беатрикс.

Лана,не е същата, според мен. Предната беше по ежедневна и не виждам дръжка като на днешната

Ооо прическата е много хубава.Прекрасна е Максима.

# 148
Много ми харесва Максима 🥰 Само аксесоарите бих заменила..май 😅

# 149
Нидерландците

Скрит текст:

Рания

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 19:33 от dPova19

Общи условия

Активация на акаунт