Кралски работи и клюки - октомври 2023

• 61 281
  • 785
  •   1
Отговори
# 360
# 361
  • Някъде там
Джоузефин е наследила артистизма и таланта на баба си.
Посещава театралното училище, където се обучава по драма, пеене, танци и грим!
Нямаше я с Мери онзи ден, братята и сестра ѝ, защото е участвала в представлението.

Браво на талантливото момиче.
Винаги ми е правило впечатление по клипчетата колко е танцувална и забавна, сега и се вижда, че развива талантите си.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 12:10 от daviz

# 362
Скрит текст:
Прекрасна е Катрин! Изящна, фина и елегантна жена! Излъчва класа, финес и нежност!

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 12:44 от Не се сърди, човече

# 363
  • София
Катрин изглежда спокойна и уверена. Човек, който си знае цената и знае, че тежи на мястото си. Съответно може да се фокусира изцяло върху задълженията си, без притеснение как изглежда отстрани.

# 364
Военният парад на испанците по случай националния им празник започна. Може да се гледа тук - https://www.rtve.es/play/videos/directo/canales-lineales/la-1/ и тук - https://www.youtube.com/watch?v=yzVaJtKbxUo

Фелипе, Летисия и Леонор пристигнаха. Принцесата е с военна униформа на сухопътните войски на Испания. По време на парада ще отдава чест също като Фелипе. В испанските медии пише, че за коктейла в двореца ще е с друго облекло.

Първи снимки

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 12:20 от dPova19

# 365
Не ми харесва  цветната рокля на Летисия,  и въобще толкова  китки в десена не е официален тоалет  на която и да е роялка ,все пак се очаква ниво .

# 366
Леонор върви успешно по пътя на царуването. Ще е красива, уверена и умна Кралица един ден! Дано баща и поживее дълго, за да научи от него много!

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 15:29 от Benichka56

# 367
Много красива Леонор

Скрит текст:

Роклята на Летисия е от Jun Vidal.Ето я в оригинал - https://juan-vidal.com/products/vestido-camisero-soft-romantic

# 368
Принцът и принцесата на Уелс току-що пристигнаха в спортния център на абатството Бишам в Марлоу, където те ще се присъединят към талантливи млади спортисти и техните семейства за семинар на SportsAid, посветен на психичното здраве и благополучие.

# 369
  • София
И тук е хубава Катрин, свежа със спортните обувки.
Много ми харесва сета с полата, само гримът идва твърде тъмен.

# 370
  • Разпиляна във въображението
Свежарки!

# 371
Страхотна Кейт, много е свежа, харесва ми  и днес, и вчера с плетения костюм. И двата тоалета са супер подходящи за среща с младежи,  и двата са супер достъпни и това спомага да няма дистанция, когато общува с деца и млади хора, така както се навежда, за да говори с деца, така и с облеклото си скъсява разстоянието между себе си и хората, с които се среща.
Леонор е много симпатично момиче, тоалета на Летисия днес не ми допада, много ежедневен ми е за парад.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 17:07 от Не се сърди, човече

# 372
  • Някъде там
Леонор е изключителна. Направи ми впечатление, че Летисия не стоеше мирно,дори и Фелипе мърдаше, а тя не трепна и за секунда. Браво за дисциплината и отговорността с която подхожда към ангажимента и ролята си.
Много хубави и тримата.
Летисия редовно е в такъв тип рокли на празника им и на такива събития. Предпочитам тази на цветя пред тази на точки.

Единадесет кралски особи, родени през 2005 г. навършват пълнолетие през 2023 г.

Скрит текст:

Принц Хашем от Йордания
Най-малкото дете на крал Абдула и кралица Рания навърши 18 години на 30 януари (рождения ден на баща си). В момента посещава университет в САЩ. Той е втори по ред за йорданския трон след по-големия си брат, престолонаследника принц Хюсеин.

графиня Луана Оранска-Насау
Луана е родена на 26 март като по-голямо дете на принц Фризо и принцеса Мейбъл от Холандия. Въпреки че е внучка на бившата кралица Беатрикс, тя не е в линията на наследяване, тъй като баща й се отказа от наследствените си права, за да се ожени за майка си. Неин чичо е настоящият крал на Нидерландия Вилем-Александър.
Лея Бен
Лея Бен е дъщеря на принцеса Марта Луиза от Норвегия и внук на крал Харалд. Тя е родена на 8 април и макар да не притежава кралска титла, тя е шеста в норвежката линия на наследяване след чичо си, двама братовчеди, майка и по-голяма сестра.
Принцеса Алексия Нидерландска
Второто дете на крал Вилем-Александър и кралица Максима, Алексия е родена на 26 юни. Тя е втора по ред за холандския трон след по-голямата си сестра Амалия, принцесата на Оранж. В момента тя си взима пропуск година преди да влезе в университета.
Принцеса Джина от Лихтенщайн
Родена на 23 юли, Джина е второто дете на принц Константин и принцеса Мари и внук на принц Ханс Адам II. Тя не е в линията на наследяване на трона на Лихтенщайн, тъй като страната е единствената останала монархия в Европа, която не позволява правата на женско наследство.
Джина няма снимка като голяма.

Принц Емануел Белгийски
Емануел, роден на 4 октомври, е крал Филип и кралица Матилда от третото дете на белгийците. Той е трети в линията на наследяване след по-голямата си сестра, принцеса Елизабет, херцогиня на Брабант и по-големия си брат, принц Габриел. В момента завършва средното си образование.
Принц Кристиан от Дания
Бъдещият крал на Дания е роден на 15 октомври в семейството на престолонаследника принц Фредерик и принцеса Мери. Той е втори по ред за датския трон след баща си. Кристиян завършва средното си образование в гимназия "Ордруп".
Леонор, принцеса на Астурия
Принцесата на Астурия е първото дете на испанския крал Фелипе и кралица Летисия. Бъдещата кралица на Испания е родена на 31 октомври и в момента преминава военно обучение, за да я подготви за бъдещата си роля на монарх.
Принц Свере Магнус от Норвегия
Родена на 3 декември, Свере Магнус е най-малкото дете на престолонаследника принц Хокон и коронованата принцеса Мете-Марит. Той е трети по ред за наследяване на трона след сестра си, принцеса Ингрид Александра и баща им, престолонаследника. Свере Магнус е в средното училище.
Принцовете на Белгия Никола и Аймерик
Синовете близнаци на принц Лоран и принцеса Клер от Белгия се родиха на 14 декември като последните от кралския бейби бум през 2005 година. Никола и Аймерик са 16-ти и 17-ти в белгийската линия на наследяване, за да наследят чичо си, крал Филип.

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 14:02 от daviz

# 373
  • София
Леонор разцъфна в тази академия! Много ми харесва как изглежда напоследък.
На Летисия роклята бих я носила с удоволствие, но за този случай му идва много underdressed.

Катрин е ми харесва на последните снимки. Аз не съм от феновете на бретона ѝ, но когата е сресана така, че да не се вижда е супер!

# 374
Перфектният аутфит за спортно събитие е избрала за пореден път Кейт!
Принцесата на Уелс и британската параолимпийска плувкиня Ели Симъндс по време на посещение в SportsAid в Националния спортен център на Бишам Аби.

Спортния хъс, за който говореше Майк Тиндал. 😂
https://x.com/mattsunroyal/status/1712421108849217683?s=46

Общи условия

Активация на акаунт